• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istihare namaziyla bosanmayi degerlendirebilirmiyim?

Istihare namaziyla karar verebilirmiyim?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayir

OY: 3 100,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

Yasamakbumu

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
62
18
18
Selam kizlar,
biz esimle su an ayriyiz. Ve su an saglikli düsünemedigimden istihare namaziyla karar verebilirmiyim? 3 kere kildim ve 3 ündede ayriligin daha hayirli oldugunu gördüm, ama kesin emin olmak icin devamli kilmak istiyorum bir karar almak icin. Sizce bu dogrumu?
Tskrler

Hayır..istihare değil en önemlisi istişaredir.sen evliliğinde ilgili aklibasinda kimselerle oturup ne yapacağını konuş önce.aile terapistine git ve boşanmak en son fikrin olsun.istisare ile bir karara var.

Rüya ya yatmak yerine artısını eksisini değerlerdirsen mantıkla yaklaşsan konuya

Bosanmamayi hayırlı gorseniz ne olacak berbat giden bir evliligi rüyanızda iyi gordunuz diye surdurecekmisiniz?Hic mi mantikli dusunme yeteneginiz kalmadı?

İstihare,bütün tedbirler alındıktan,artı eksi değerlendirildikten sonra yapılacak şeydir.
Örneğin bir genç kız,şu adamla evlenmem hayırlı mı,bir istihareye yatayım derse bu olmaz.Her türlü araştırmalı,tüm olasılıkları değerlendirmeli,her şey olumluysa,acaba benim için hayırlı mı,bunun için istihareye başvurabilir bildiğim kadarıyla

Back
X