Merhaba;
Biraz uzun olacak ama ben kisa bi sure dugune 1 ay kala nisan attim. Nisanlim biz kavga ettik o sira sinirliyken tlfnu babam aldi ve babama saygisizlik yapti artik ailem kesinlikle olmaz diyor ilk zamanlar bende kizgindim istemiyordum aradan 4 ay gecti ve aradi tekrar olmasini istedi hatalarini telafi edecegini soyledi ama ben babamin gurunu ayaklar altina almak istemdigimden hayr dedim ama ikimizde birbirimizden vazgecemoyorz ailemin kesinlikle hayir diyecegini biliyorum bunun icin istihareye yattim hayrli gorursem eger bi kez daha sansimi denemek icin. ilk gece once korkarak uyandim sesimi kimseye suyuramadim tekrar uyudugumda ucuyodum cok uzun bi agac en ust tepesinde yesil bir elma vardi ve onu kopariyodum. 2.gece yogurt ocinde havuc kizartmasi vardi tadina bakiyodum hemen arkasindan kuzenimin kafasi delinmis oluk oluk kan akarken gordum. 3. Gece kiz kardesim evli benim güya o evleniyomus krem rengi parlak bi gelinlik giyoyordu bende eteklerinden tutuyordum. 4.gece hic birsey goremedim.5. Gece bu aksam ne gorcegimi bolmiyorum yorum bekliyorum lutfen psikolojikde olabilir ailemden dolayi olumsuz dusunup kendim cok istiyorm nasil yon vercem bilemiyorum