İstihare sonucu

Ya buldugumz kisi daha once ailede diger kişilere de yapmis. Hepsine de olumlu demiş. Benim icin nedense karanlık goruyorum dedi

walla ınanmayın derım ınsanların duygularıyla oynayıp kandırıyolarlar
bırde sız nıe ne ameacla gıttınız durumunuzu acıklayın esınız sevgılınız nısanlanınzla

bende diyorum ki sonucunu uygulamaya göze almayan yapmasın
7 gece yatılır ayrıca istihareye
olumlu olumsuz hangisi fazlaysa o baz alınır
ayrıca ilk seferde görenlerde var ( mesela ben)
bu o an ki teslimiyete bağlı
zaten rüyanın hissiyatına göre insan anlıyor neyin ne olduğunu
dediğim gibi göze alıyorsanız yapın ama yapıp yapıpta kalbimin peşinden giderim ben yiaa derseniz hiç yorulmayın

Iste ben o kısmı göz ardı ettim. Soyle ki ben daha once hic yapmadım boyle birsey ciddiye alıp. Ilk defa teyzemin zoruyla yaptım. Ve kadın bana sonucuna itimat etmezsen günaha girersin diyince şaştım kaldım

Hadi ya e seviyorum da ben bu kişiyi bir zararını tersliğini de görmedim ki simdi

Iste ben o kısmı göz ardı ettim. Soyle ki ben daha once hic yapmadım boyle birsey ciddiye alıp. Ilk defa teyzemin zoruyla yaptım. Ve kadın bana sonucuna itimat etmezsen günaha girersin diyince şaştım kaldım

o kısmı şöyle düşünmek lazım. sen rabbine avuç açıp doğruyu görmek istiyorsun o sana gösteriyor sonra dönüp ben bunu yapamam dersen olmaz yani. eğer istiyorsan görülene de itimat edeceğim demektir. aslında bazen gerçekler hep ortadadır ama insan görmek istemez. biraz zorlarsan zaten ne yapman gerektiğini anlarsın

bence kendin yat,

bir kere ile iki kere ile de olmaz zaten.

Esim defalarca namazini kilar yatar. Biliyorsunuz su Turkiyeye donme meselemiz vardi, onun icin. Bazi gunler ruya bile gormuyordu, bazen unutuyordu, ama en sonunda ki kac kere yatti belki iki uc hafta boyunca, ve dusununce bu konu uzerinde, kararimizi verdik.

Ama oyle sap diye acik bir sey gormuyorsun yani.

bence kendin yat.

Tamam deneyeceğim bende kendim yatmayı cok sagolun

Haklisin aslında. Simdi buyuk bisi yapacagım ben. Durumu açıklayacağım ona. Bakalım bitirirsem belki burada herkese saçma gelecek ama Allah'a inancı cok kuvvetli olan biriyim. Vardır bir Hayri demek ki

Tamam deneyeceğim bende kendim yatmayı cok sagolun

birde su var tabi. sadece ruyayla amel edilmez derler. Bu ruyaya yatmalar, ayrica senin konu uzerinde yogunlasip dusunmene de sebep oluyor. Ve dua ederken icini bir his geliyor, hani 6. his gibi bir sey.

Yani sonrada aklinla mantiginla dusununce, ve gelecekten beklentilerini de dusununce bir karara varabiliyorsun.

umarim ilerde cok guzel bir evlilik yaparsin. Ama bak canim istersen dunyanin en iyi adamiyla evlen illa ki bir yerdensorun cikiyor.

esin iyi olsa ailesi iyi olmayabiliyo, hadi hepsi iyi oldu seninkiler sorun cikarabiliyo, hadi herkes iyi oldu, cevre, yada is, yada hamile kalamiyosun, yada hamile kaliyosun cocugun oluyo karninda hep.

Yani illa ki bir derdin de oluyo.

Evlenmek zor is, iyi yurutursen de cok guzel bir sey.

canim hocalara cok guvenme benim arkadasimin basina neler geldi neler; hayatta once kendine guveneceksin istihareye bi hafta boyunca kendin yatip degerlendirmen iyi olur.insallah hakkinda hayirlisi ise sana yaklassin degilse de uzaklasip hayirli olan seni bulsun; sevgiler:)

Sevgilim kendisi. Ileride hayırlı ki olur evlilik diye baktirildi

sen bize bence kac yıldır bırlıktesın
aranızdakı ılıskıyı
aıleleri
cocun ne ıs yaptını
sana yalan soluyor mu
uyumlumusnuz
hayatın o neresın de sen neresınde sen onları söyle bence :)

Altı aydır birlikteyiz. Aileler biliyor. Ciddiyete dayalı iliskimiz. Ortak arkadaslar vasıtasıyla tanıştık. Aile sirketi var orada çalışıyor. Yalan söylemedi sadece geçmişinde konuştuğu iki kız olmus onları üstün koru anlatmıştı. Sonra ben zorlayinca tam anlattı kaybetmemek icin tam anlatmamış. Sadece buluşup konuşmuş iki kişiyle. Ilk sevdiğinin ciddi iliskisinin ve ailesine ilk söylediği kisi benim. Yalanını görmedim. Dürüst biri.

Bence de kendin yapmalısın bunu... Hoca da olsa senin derdini senin kadar hissedemez ki. Yorumlayamam anlayamam diyorsan öyle bir sıkıntın olacağını bile zannetmiyorum, illa ki kendini iyi ya da kötü hissedersin. anlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…