Teşekkürler hiç böyle düşünmemiştimHım silah tez haber sanırım , kısmetindede üniformalı biri olacak asker doktor hakim gibi ... yeşilde iyidir heralde
Neden öyle yorumladınızHayatını güzelleştirme vaadi vererek girip sıçarak çıkacak olarak yorumladım ben
Şuan iyi bir mevkide değil. Siyahı hayırsız olarak bilirdimPek anlamam ama yeşil zaten hayırlı birşey. İnternetten baktım istihare de sıyah gorulmesı de hayırlıya yoruluyormuş kişinin asil soydan iyi biri ile yada görevi nedeniyle iyi bir iş mevki sahibi kimse vs vs yazıyor.
Ne iş yapıyor ki şahıs. Belkide ona yonelık cıkmıştır.
Hakkında hayırlısı olsun.
Pek anlamam ama yeşil zaten hayırlı birşey. İnternetten baktım istihare de sıyah gorulmesı de hayırlıya yoruluyormuş kişinin asil soydan iyi biri ile yada görevi nedeniyle iyi bir iş mevki sahibi kimse vs vs yazıyor.
Ne iş yapıyor ki şahıs. Belkide ona yonelık cıkmıştır.
Hakkında hayırlısı olsun.
Eğer içine sinmezse kendinde yat.
Gerçi bir arkadasım baska tanıdığım kendim kac kere istihare ye yattım iş aşk olsun kimse birsey göremedi. Tercihlerim yıne bana kaldı. Şansıma şükür.
Yatan kişinin rüya esnasında huzurlu ya da huzursuz olma durumu da varmış uyandığında daİstihareye kendiniz yatmalısınız.
Gördügünüz rüya iyi yada kötü kalbinizde hissedersiniz.
Çünkü renkler yada olaylar kadar uyandıgınızda hissedeceğiniz duygu çok önemli
Çok haklısınız ama bilgim olmadığı için sormak istedimİstihare ile amel edilmez, bir sürü de şarti var.tam manası ile yapıldı mı?
Rüya tabiri dinde ilim gibidir.. görülen rüya sahih dahi olsa kim doğru bir şekilde yorumlayabilir ki burada? Yanlış yorumlar yanlış adımlara neden olabilir dikkat edin
Kendim denedim göremedimNeden kendiniz niyetlenip yatmadınız ki istihareye?
Ayrıca istihare bilinenin aksine rüyada görmek ve bir rengi anlamlandırmak için değil, hayırlı veya hayırsız durumda Allah'a tam tevekkül için yapılır.
Yani bu iş veya kişi benim için hayırlıysa kolaylaştır, hayırsızsa uzaklaştır demek içindir..
Üstelik 7 gece üst üste yapılması daha iyidir..
Denedim görmedim tekrar deneyecemKendin yat istihareye yesil mavi hayirli siyah kirmizi hayirsiz demek. Bir gun degil 3 gunu tamamlaman gerek hangi renkler daha fazlaysa sonuc belli olur
Kendim denedim göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?