Istikrarsizmiyim..Farkli dusuncelere ihtiyacım var.

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
248
Merhabalar. Kizlar aranizda benim gibi olan var mi? Temmuz 2014 Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bolumu mezunuyum ve hamileyim. Kismetse ekimde dogumum olacak, calismayi o kadar çok istiyorum ki ama hep kendimde biseyleri eksik goruyorum. Kimseye bagimli olmadan yasamak istiyorum maddi acidan esime bagimli olmak istemiyorm, eşim asla her acidan bir dediğimi iki etmemistir ama bende ekonomik ozgurlugum olsun istiyorm. Sizce kpss ye adamakilli calisirsam atanabilir miyim? Bazen aklima geldikce moralim bozuluyo boş bir bölüm okumusum diye ama kendimi salivermek istemiyorum cocuk dogduktan sonra. Siz yerimde olsaniz napardiniz? Lütfen farkli yorum ve dusuncelere ihtiyacım var kizlar cevremde bunlari konusabilecegim kimsem yok

Çocukla ilk bi yıl çalışman çok zor.hamileyken olsa hazırlanabilirdin.ama çocukla işler zorlaşıyor yine de hiçbişey imkansız değil
Evet cok haklisiniz calismam cok zor olabilir ama yinede elimden geldigince calismaya cabalarsam en azından ugrasmis olmazmiyim? Aklimda deli sorular var boslukta hissediyorum hep kendimi surekli evde oturmaktan

yani baştan neden evlendin pes ettin önce bir mesleğini eline alsaydın ya, şimdi hamile halinle düşünmezdin böyle , benim arkadaşım da atama puanı yüksek bir bölüm okudu , matı yoktu , atanma hayaldi yani pes etmedi alese girdi bütün arkadaşları koca peşine gitti o hayır ben başarıcam dedi, bizim bütün üniversitelerimiz red etti yüksek lisans için almadı , şansına yurt dışını kazandı şuan üniversite de araştırma görevlisi, bu başarılar kolay kazanılmıyor , arkadaşımla herkes dalga geçti ales de neymiş falan diye, malesef sende o cesareti ve kararlılığı göremiyorum birinin seni gazla masını bekliyorsun ama insanın içinden gelmediği sürece olmuyor .

Eğer formasyonun yoksa al daha sonra hazırlanıp sınava gir eğer gerçekten iyi hazırlanırsan neden olmasın. Benim arkadasım formasyonu hamile haliyle aldı hemde uzak bi okula evinden her gün gitti geldi ayakları şişerdi formasyon bitti doğum yaptı bebeğine annesi baktı yardımcı oldu dersaneye gitti çok azimliydi sınavda 90. Oldu şimdi atanmayı bekliyor bebeği bir yaşında falan.. Azmedersen herşey olur o kadar çok istiyorsan..

Zor olani yani o fakülteyi bitirmeyi basarmissiniz, sonrasinida mutlaka halledersiniz.
Ya azı gitmis cogu kalmis , cogu seyi basarmissiniz , yolunz cizgiiniz belli.
Biz acaba hangi uniyi kazancaz ne olcaz stresini yasiyoruz
Siz ne guzel bitirmissiniz üniyi .
Sukredin
Bundan sonra her sey corap söküğü gibi hallonur ,yeter ki isteyin , ki konu actiginiza göre fazlaca da istiyorsunuz.

Evet gercekten istiyorm. Cok umut verici yazmışsınız dusunecem hepsini. Insallah sizinde hersey gonlunuzce olur :))

Ne guzel arkadasiniz gercekten azimliymis. Bende formasyonu almayi dusunuyorm once ordan basliyacam kismetse, zaten formasyonum olmadan sınava girmemin de bir anlami olmaz malesef

benim çocuğum yok ama zor olacağını sanmıyorum. ilk aylar kendinize ve çocuğunuza ayırın doğumdan sonra beşinci ayda millet bebeğiyle ilk tatiline gidiyo siz neden evde oturup ders çalışamayasınız? belki harıl harıl çalışamazsınız ama ben sınava ayağında çocuk sallarken çalışanları biliyorum çocuğu uyuturken notları okursunuz uyuduğunda test çözersiniz yemek hazırlarken netten videolar izlersiniz. anneniz ve eşinizde yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…