Istikrarsizmiyim..Farkli dusuncelere ihtiyacım var.

bence 2 sene bebeğine ver tüm zamanını daha sonra düşünürsün. çünkü çocukla zor olacaktır.

Bence bölümünüz dışı memurluklara başvurunuz. Çünkü tarihte alım çok çok az ve bebekle bu sıralamaya girmek zor. İnş bebişi sağlıkla büyütürsünüz.

Bende Tarih öğretmenliği mezunuyum tatlım. Sözleşmeli öğretmen olarak çalışıyorum. Evet bölümümüze 13 senedir atama verilmiyor. Bizim branşımıza ilahiyat mezunlarını sokuyorlar, yaşlanmış öğretmen arkadaşlarımızı da emekli etmiyorlar. Ders saatimiz de çok yetersiz. Çağdaş Türk Tarihi dersinin zorunlu olmaması ise rezalet. Yakın tarihini bilmeyen, tarihinden habersiz nesiller yetiştiriyor bu rezalet düzen yüzünden. Bekleyen 26 bin Tarih öğretmeni var atanan rakam 300.. Ama ben umudumu kesmedim. Kesmeyeceğim de. 5., 8., 10. senelerinde atanan Tarih öğretmeni arkadaşlarım var. Boş bir bölüm değil asla böyle düşünme, her branşın saygı duyduğu insanlardır Tarih öğretmenleri. Ve genel kültürü, kattıkları çok fazladır insana. Kendini kesinlikle salma, umutsuzluğa düşme.. Çark bir gün bize de dönecek ben eminim..

Evet cok haklisiniz. Ama şöyle bisey var benim formasyon um yok az once duyurulara baktim eylul sonu ekim basi gibi formasyon başvuruları baslayacakmis tam da o tarih benim dogumuma denk geliyo ne yapacağımı sasirdim artik

anladım. sadece öğretmenlik mi istiyorsunuz? başka birimlere atanma ihtimaliniz var mı...

Kucucuk bebegin varken mecbur olmadikca calismayi dogru bulmuyorum. Maddi sebepler olur o ayri. Ama en az 2 yil bebegini kendini buyutmelisin. Yasin da genc. Bebegin birz buyusun yaparsin bir seyler ins.

Canim soylediklerinin hepsinde haklisin. Bu sistem bastan sona sacmalik zaten. Bende pes etmeyecem ne olursa olsun. Başkaları hep bos bolum vs diyorlar ama bende hicbir zaman oyle dusunmedim. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah atanabiliriz ne diyim ki

Bence değilsin bebek sahibi olmak aklını karıştırıyo

Kucucuk bebegin varken mecbur olmadikca calismayi dogru bulmuyorum. Maddi sebepler olur o ayri. Ama en az 2 yil bebegini kendini buyutmelisin. Yasin da genc. Bebegin birz buyusun yaparsin bir seyler ins.
Canim tabiki bebegimi biraz buyutmeden calisamam ki. Ben hazirlik anlaminda soylemistim. Belli bir plan dogrultusunda hareket etmek için fikir alisverisinde bulunmak istemistim

Canim tabiki bebegimi biraz buyutmeden calisamam ki. Ben hazirlik anlaminda soylemistim. Belli bir plan dogrultusunda hareket etmek için fikir alisverisinde bulunmak istemistim
Bence değilsin bebek sahibi olmak aklını karıştırıyo
Olabilir bebek sahibi olmak ve onun yukleyecegi sorumluluk acikcasi beni cok endiselendiriyor. Ama herseye ragmen oglumu kucagima alip herseyi de unutmak istiyorum. Bi yanimda korkuyo acaba bu bebekten sonra tamamen kendimi bosverirmiyim diye. Endiselerim cok acikcasi ama bi hedef belirleyip onu gerceklestirmek istiyorm. Celiskili bi durumdayim acikcasi

Önce bebeğini kucağına al keyifle büyüt inan çok keyifli kendinide kötü hissetme işe yaramazda hissetme depresyona girersin bebeğimden soğutsun ertele biraz oğlunla kendine zaman tanı allah tamamına erdirsin cnm

Olmayacak seyler değil..Aksine çocuk kpssne asla engel degil evlilik de..Bunun cok örneği var..tarih bi tutkudur asla bos görme şahsen okumayı düşünüyorum ben..26 yaşındayım

Cok tesekkur ederim canim soylediklerin cok hosuma gitti. Allah gönlüne gore versin :))

Yok ben seni anladim, planli olmak tabi ki cok guzel ama belki yapamayabilirsin, bunun icin uzulme. Bebeginle ilgilenmen daha onemli demek istedim.

Olmayacak seyler değil..Aksine çocuk kpssne asla engel degil evlilik de..Bunun cok örneği var..tarih bi tutkudur asla bos görme şahsen okumayı düşünüyorum ben..26 yaşındayım
Dediginiz gibi cocuk kpss yr engel degil. Ekstradan bi bölüm daha okuyorum onlisanstan aciktan onu da lisansa cevirecem insallah biseyler yapabilirim

Bu arada açıköğretim den başka bir bölüm okumaya başlayın. Çocukla KPSS zor olsa da matematik eksiginizi (eğer varsa) ara ara videolarla sorularla yok etmeye çalışın. Böyle basit adım adım ilerleyen kitaplar var. Zaten diğer bölümleri öyle böyle yaparsınız. En azından bir sene sonraya temel atarsiniz. Matematik önemli . şimdiden başlayın ara ara. Rabbim yardimciniz olsun. Formasyonunuz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…