Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abi direk yurumesin ilk bi karpuz kabugu dussun sonra inceden yurusunDirekt yürü
Aracı mi kaldı artık :)
O da direkt yürümekle çözülür :) etrafında dolansın ,ilgilenmiyormus gibi yapıp kendini farkettirsin :)Abi direk yurumesin ilk bi karpuz kabugu dussun sonra inceden yurusun
Kızlar bugün beraber oturacak ortam oluştu bakalım ne olacak gayet güzel samimiydi
Gayet sıcaktı okulla ilgili sorular sordu nasıl geçti o dönemler işimi tebrik ettiHayirliysa insallah olur. Gelişmeleri yaz lutfen. Nasil gecti bulusma? Ne konustunuz?
O ekler diye düşündüm ısınmışsaEkle netten
Eğer sevgilisi yoksa
Kadın hissiyatına güvenirsek oldu diye düşünüyorumAaa çok sevindim kadere baak yaaa eee elektiriklenme oldumu aranızda![]()
O ekler diye düşündüm ısınmışsa
Nasipte varsa neden olmasın perşembe günü istihareye de yatın bence hayırlı mı diyeKadın hissiyatına güvenirsek oldu diye düşünüyorum
Daha önce denedim istihareyi başka zamanlarda göremiyorum bişeyNasipte varsa neden olmasın perşembe günü istihareye de yatın bence hayırlı mı diye![]()
Daha önce denedim istihareyi başka zamanlarda göremiyorum bişey
Benim söylemek istediğim buydu dikkatini çekmek hanımlar farklı yorumladılar biraz dizi çekimi gelmiş onlaraAraci koy bence kulagina fisildasin cocugun sana bskisi degissin,dikkatini cektin mi oldu bu is :)
Zor geliyor o daİlk gece görmesenizde 7 gece yatabilirsiniz :)
Elimden geldiğince iyi değerlendirdim sanırım daha önceki tecrübelerden erkeklerin nasıl dikkati çekilir bakımındanSiz bu görüşmeyi çoook iyi değerlendirmiş olmanız lazımm Allah gönlünüzden geçeni karşınıza çıkarmış bunu ilerletmekte kula kalmış