İstişare sonucu

Siz bu görüşmeyi çoook iyi değerlendirmiş olmanız lazımm Allah gönlünüzden geçeni karşınıza çıkarmış bunu ilerletmekte kula kalmış
Benim arkadaşlarım hep söyler sen asla sevmediğin biriyle evlenmezsin diye gerçekten öyle. İşi iyi olan doktorlar eczacılar çok istediler annem ısrar etse de bi sohbet etmek bile istemedim

Benim arkadaşlarım hep söyler sen asla sevmediğin biriyle evlenmezsin diye gerçekten öyle. İşi iyi olan doktorlar eczacılar çok istediler annem ısrar etse de bi sohbet etmek bile istemedim
Sizde benim gibisiniz içten gelen bi his olucak o ne güzel işte biri nasip oldu inşaallah güzel sonucada gider bu bile güzel gelişme iyi düşünün iyi olsun :KK31:

Bence bu kişiyi siz eskiden beri beğeniyordunuz..ailenizde söyleyince balıklama atladiniz.her gördüğünüzde bir hoslanti oluyordu fakat uzakta oturduğu için sonrasında çabuk unutuyordunuz.fakat yıllar geçip evlilik fikrine kapılınca iyi bir aday kaçırmayım diyorsunuz sanırım.yaslar kaç merak ettim.benim kafama takılan şu belki adam bı beş yıl evlilik fikrinde ve niyetinde değil.bana kalırsa sizi çok isteyen kişileri değerlendirmeniz sizin için daha iyi olurdu.yinede nasip kısmet.bellimi olur Belkide nasibinizdeki kişi odur.hakkinizda hayırlısı olsun.
OLabilir çünkü karşılaştığımız zaman rahat konuşamazdım

Bence bu kişiyi siz eskiden beri beğeniyordunuz..ailenizde söyleyince balıklama atladiniz.her gördüğünüzde bir hoslanti oluyordu fakat uzakta oturduğu için sonrasında çabuk unutuyordunuz.fakat yıllar geçip evlilik fikrine kapılınca iyi bir aday kaçırmayım diyorsunuz sanırım.yaslar kaç merak ettim.benim kafama takılan şu belki adam bı beş yıl evlilik fikrinde ve niyetinde değil.bana kalırsa sizi çok isteyen kişileri değerlendirmeniz sizin için daha iyi olurdu.yinede nasip kısmet.bellimi olur Belkide nasibinizdeki kişi odur.hakkinizda hayırlısı olsun.
Çok teşekkür ederim sizin gibi aklı başında kadınları görünce çok mutlu oluyorum. Benim kendime itiraf edemediğimi siz bi mesajla anlamışsınız. Hoşlantı değil de beğenme varmış geçmişte bende demek ki. Bugün durup dururken kendisi konu açıp başkası üzerinden örnek verip okul bitince hemen evlenmeyi düşünüyormuş ben 30 35 e kadar düşünmem dedi ama bunu tatlılıkla söyledi ciddiyetle değil biraz dikkat çekmek için geldi bana

Kızlar kaç gündür karşılaşıyoruz daha sonra bi kere daha oturduk bugün tesadüfen karşılaştık ama hala bişey yok. Kendi kendime gelin güvey oluyorum galiba :( sonunda yine üzülen ben olacam

Yaşlarınız kaç merak ettim?
Adamı siz beğeniyor olabilirsiniz ama belki siz onun istediği kriterlerde biri değilsinizdir.
Zorlamaya gerek yok, akışına bırakın

Yaşlarınız kaç merak ettim?
Adamı siz beğeniyor olabilirsiniz ama belki siz onun istediği kriterlerde biri değilsinizdir.
Zorlamaya gerek yok, akışına bırakın
Haklısınız galiba zorlamayla olacak iş değil sanırım

Back
X