- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Umuyorum ki en kısa zamanda hayallerindeki beyefendiyle hak ettiğin gibi bir ilişki yaşamaya başlarsın ❤Yalnizligima vurgu yapmistim son konularimda. Yine yalnizim ama bu sefer sevmeye ve sevilmeye cok hazirim. Gecmise donuk can acitici anilarim veya ara sira hatirladikca kalbimi sizlatan kimsem yok artik. Huzurun muhtesem resmi bu.
Yalnizlik onceleri canimi acitiyordu, simdi ise huzur veriyor. Acili yalnizlik, huzurlu yalnizlik derken 3. asamanin guzel bir beraberlik olmasini kalben istiyorum.
Istiyorum iste.
Gönlüne göre kıymet bilen biri çıksın karşına hadi kaptın duayı mübarek geceYalnizligima vurgu yapmistim son konularimda. Yine yalnizim ama bu sefer sevmeye ve sevilmeye cok hazirim. Gecmise donuk can acitici anilarim veya ara sira hatirladikca kalbimi sizlatan kimsem yok artik. Huzurun muhtesem resmi bu.
Yalnizlik onceleri canimi acitiyordu, simdi ise huzur veriyor. Acili yalnizlik, huzurlu yalnizlik derken 3. asamanin guzel bir beraberlik olmasini kalben istiyorum.
Istiyorum iste.
Birazdan gelirler “hobilerin olsun, yabancı dil öğren, başka ülkeye git”diye yazacak olan sevgili kk kadınları.
AminBu mübarek Kadir gecesinin hürmetine Rabb'im sizin ve kalbinin sahibini arayan tüm kızçelerin gönlüne göre versin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?