Istiyorum iste.

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.046
138
Yalnizligima vurgu yapmistim son konularimda. Yine yalnizim ama bu sefer sevmeye ve sevilmeye cok hazirim. Gecmise donuk can acitici anilarim veya ara sira hatirladikca kalbimi sizlatan kimsem yok artik. Huzurun muhtesem resmi bu.

Yalnizlik onceleri canimi acitiyordu, simdi ise huzur veriyor. Acili yalnizlik, huzurlu yalnizlik derken 3. asamanin guzel bir beraberlik olmasini kalben istiyorum.

Istiyorum iste. :dua:

Yalnizligima vurgu yapmistim son konularimda. Yine yalnizim ama bu sefer sevmeye ve sevilmeye cok hazirim. Gecmise donuk can acitici anilarim veya ara sira hatirladikca kalbimi sizlatan kimsem yok artik. Huzurun muhtesem resmi bu.

Yalnizlik onceleri canimi acitiyordu, simdi ise huzur veriyor. Acili yalnizlik, huzurlu yalnizlik derken 3. asamanin guzel bir beraberlik olmasini kalben istiyorum.

Umuyorum ki en kısa zamanda hayallerindeki beyefendiyle hak ettiğin gibi bir ilişki yaşamaya başlarsın ❤

Gönlüne göre kıymet bilen biri çıksın karşına hadi kaptın duayı mübarek gece 😁
❤️

Aynı süreçleri şöyle yaşadım. O huzurlu yalnızlığı bulunca saçma tiplerden uzak duruyor insan. O huzuru çok kıymetli oluyor, kolay insan kabul etmiyor. Ama, bunun sonunda gerçekten huzurunu bozmayanı buluyor, onu seçiyor. Çünkü acılı yalnızlık yanlış seçim yaptırıyor insana, bulduğuna yalnız kalma korkusuyla sarılıveriyorsun; ama diğerinde huzurlu bir şey var ortada, o hissi bozmayanı seçmeyi öğreniyorsun.

Back
X