İSVEC DIYETI ILE BAŞLIYORUM MOTIVE OLMAK ICIN BURADAYIM

asli1993

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2019
1.214
2.323
48
31
manisa
evetttttt bu sefer gerçek anlamda güzel bir liste ile başlıyorum. Başaracağım inaniyorum buraya motivasyon için geldim isteyen varsa gelsin beraber basaralim insalalh hedefim kucuk kucuk olacak buyuk şeyler başaracağım insalalh HERSEY ANNE OLMAK IÇIN..

(13.01.2020)107.6
(14.01.2020)106.3

13 günlük sıkı bir ısveç diyeti uygulayacagm gelismeleri paylaşacağım...

Son düzenleme:
O diyetin 1 gununde sanirim hic bisey yenmiyodu dogru mu
yok canim yeniyor mesela bugün bismillah dedim basladim
bugün yuyeceklerim su sekilde; sabah 1 kesme şeker li kahve ama ya türk kahvesi yada filitre kahve

oglen:2 haslanmis yumurta 1 porsiyon haslanmis ispanak 1 domates var ama ben 2 yaprak marul ile degistirdim malum domates mevsimi değil

aksam ; haslanmis derisiz tavuk ve bol slaata zeytinyagli limonlu

2litre su ve olabildigince egzersiz veya yürüyüş

13 gunde 9 kilo saglikli gelmedi bana ya bi de hergun kahve ne bileyim porsiyon fln kucultseniz saglikli beslenseniz

13 gunde 9 kilo saglikli gelmedi bana ya bi de hergun kahve ne bileyim porsiyon fln kucultseniz saglikli beslenseniz
her yolu denedim ama yedikce yedim herseyi yedim porsiyonlarimi kuculttum ama yinede olmadi bu cazip geldi bana mesela bak öğlen bunu yedim
20200113_142734.webp
y

Afiyet olsun, cok guzel gorunuyor. Fotoğraf çekmek de cok motive edici bence. Yarin ne var menude?
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 dilim salam, 100 gr. yoğurt
Akşam: haslanmis tavuk (yada haslanmis brokoli) ve yeşil salata, 1 meyve

20200114_185029.webp
20200114_185029.webp

kizlar iyi aksamlar akşam yemegim bu skeildeydi hatta çok bile geldi bir saat sonra birde meyve var bugün 1 tane ondan sonra bol su sadece

Afiyet olsun guzel gorunuyor aksa yemegin. Bugun nasil gecti? Tartida ne kadar eksik gordun?

Herkese merhabalar. İsveç diyetinin bugün 13. Günü ve hiç kaçamamışız bitirmiş bulunmaktayım. Ispanak yemedim. Bazen bazı şeyleri de eksik yedim. Canım istemediğinden. Gözle görülür inceldim. Fakat hedefime de ulaşamadım. Ama ne var ki az yemeyi öğretti ve midemin küçüldüğünü hissediyorum. Bir de şekersiz olmak üzere çay da içtim. Toplamda kaç kilo verdiğimi yarın sabah göreceğim ama zannımca 4 kilo verdim. Yarın mola verip salı günü dukan diyetine başlayacağım. 75.5 başlangıç. Sabah tekrar yazarım. Kaç kilo geldiğimi. Biraz yaşında etkisi var kilo vermemin az olmasında. 3. Bebeğinin doğum kiloları bu. Diğerlerinde işveli tamamlayamamıştım ama şimdiye kadar da hedefime ulaşmıştım tam yapsaydım. Yaşım 37 bu arada.

Konu sahibi arkadaş ne yaptı acaba 2 günden sonra girmemiş

Back
X