• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsveç diyeti işe yariyor mu

belki boyunu yanlış biliyorsundur. istiyorsan fotoğraf koyabilirsin tabi.:1:

mesela benim omuzlarım dardır. kollarım bileklerim belim incedir ama basenlerim ve kalça kısmım geniştir.

şahsen boyla kilo arasında 7 fark olup zayıf durmak düşük ihtimal ama kemik yapısından olabilir.

ya da herkesin zayıflık anlayışı farklı tabi ki.

konu sahibi 55 kiloymuş ben de 55 kilo olsam kesin fazlalığım var diye düşünürdüm çünkü basenlerimden alırdım kilo alsam.

tabi ki isveç diyeti mantıklı değil. biraz beslenmesine dikkat etmesi yeterli.

boyumu yanlış bilmiyorum maalesef:( koysam mı fotoğraf:) yüzümü kapatıp koymaya çalışayım bakayım

Ya şaka yapıyorsunuz yada henüz ergenlik çağında genç bir kızsınız. Zira bu düşüncede olmanız hiç mantıklı değil. Bu kadar zaman 10kilo verilirmi yahu, tatil yerine hastane yolları görünür canım sana. Öyle internette her gördüğünüze rica ederim inanmayın. Yumurta kapıya dayanmadan zaman içinde verin verceksenizde kilolarınızı.

kızlar kırmızı kart göstermiş sana :D çok da haksız sayılmazlar..

2 haftada 20 kilo vermeyi istemek = kanser olmayı istemek ile aynı anlama geliyor biliyorsun değil mi? üstelik bunu ben değil ünlü bir diyetisyen söylüyor.. yazık çok gençsin, kendini harcama 0 beden olma uğruna.. zaten çok zayıf görünüyorsun..

zayıf duruyorsun cidden canım. 36 civarı olabilirsin elbise bol olduğu için çok net değil ama belin falan ince belli.

boyunu ve kilonu doğru biliyorsan şaşırdım açıkçası ben nerdeyse 15 farkla senden belki çok az zayıf duruyorumdur.

dimi:) evet o yüzden hem elbise hem pantalonlu koydum. Boyum doğru maalesef:43: kilomuda sürekli tartarım:9: şanslıyım diyim o zaman ne diyim:) yaşımında 32 olduğuna pek inanmıyorlar:52:

kızlar kırmızı kart göstermiş sana :D çok da haksız sayılmazlar..

2 haftada 20 kilo vermeyi istemek = kanser olmayı istemek ile aynı anlama geliyor biliyorsun değil mi? üstelik bunu ben değil ünlü bir diyetisyen söylüyor.. yazık çok gençsin, kendini harcama 0 beden olma uğruna.. zaten çok zayıf görünüyorsun..

fotoğraf koyan benim yalnız, konu sahibi değil:)

Bari karatay filan yap..en azından sağlıklı bir beslenme tarzı edinmiş olursun.

ben bir haftada 2,5 kilo verdim karatay diyetiyle. 2 haftada sen de 4-5 kilo verebilirsin belki. zaten daha fazlasını da verme.

ha gerçi benim kilom fazla. ondan çok vermiş olaibilirim. bünyeden bünyeye değişir elbet.

Okadar spor ve isveç diyetiyle 2 haftada 8 kilo verirsin ama nekadar sağlıklı bilemicem :ssz: tatilden dönüşte 28 kilo olarak geri alabilirsin

dimi:) evet o yüzden hem elbise hem pantalonlu koydum. Boyum doğru maalesef:43: kilomuda sürekli tartarım:9: şanslıyım diyim o zaman ne diyim:) yaşımında 32 olduğuna pek inanmıyorlar:52:

evet şanslısın bence de sadece fiziğine baktığımda bile yaşın 32 durmuyor.:31::12:

konu sahibinin de konusunu böldük ama boy ve kilo herkeste farklı durduğu için onun da nasıl olduğunu bilemeyiz, hele seni gördükten sonra her şey olabilir diye düşünüyorum.:1:

her türlü isveç diyeti yapmasın tabi.

evet şanslısın bence de sadece fiziğine baktığımda bile yaşın 32 durmuyor.:31::12:

konu sahibinin de konusunu böldük ama boy ve kilo herkeste farklı durduğu için onun da nasıl olduğunu bilemeyiz, hele seni gördükten sonra her şey olabilir diye düşünüyorum.:1:

her türlü isveç diyeti yapmasın tabi.

:)))

evet tabiki isveç diyeti yapmasın. Konu bölünmesin dediğin gibi ben fotoğraflarımı kaldırmaya çalışayım şimdide:27:

Bie beden eğitimi öğretmeni ve 2. Kademe fitness antrenörü olarak demek isterim ki .. Çok yanlış yaptığınız ..
1. Diyeti bırakınca çok daha fazlasını alırsınız kilolarınızın

2. Boy ve kilo orantınız normal kendinizi şişman görüyorsanız demekki yağ oranınız fazla. Yapmanız gereken diyet değil yağları eritmek

3. Buda protein ağırlıklı beslenip düzenli egzersizle olur ..

4. Yağ yakarsınız kas oranınızı artırırsınız

5. Bu böyle oldukça sanmayın ki 45 lere düşeceksiniz .. Kilonuz dahada artacak fakat eskisinden çok daha zayıf ve Fit görüneceksiniz

6. Çünkü 2 kg yağ 2 servis tabağı kadar yer kaplarken aynı 2. Kg kas bir çay tabağı kadar yer kaplar ..

Umarım özetle anlatabildim
Zayıflayın derken yanlışlıkla yağ yerine kaslarınızdan olmayında .. İsveç'te bile tedavi edemezler sizi valla ..

Çok yanlış ...

Bugün 3.günüm ve kendimi o kadar kötü hissetmiyorum bir 10 gün daha dayanabilirim. Tabi ki sağlıklı zayıflamak lazim ama iste tatil için bu diyet...
Basenlerim var malesef ama onu da sporla eritmeye çalısıyorum. Ben dayanirim diyetimi tamamlarim daha öncede çok yaptim bu tarz seyler ama ilk defa bu kadar uzun o yüzden bu kadar zorluk çekiyorum bide kilo veremessem diye korkuyorum yani verilir dimi ya tabi ben geri alma riskini de göze aliyorum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün 3.günüm ve kendimi o kadar kötü hissetmiyorum bir 10 gün daha dayanabilirim. Tabi ki sağlıklı zayıflamak lazim ama iste tatil için bu diyet...
Basenlerim var malesef ama onu da sporla eritmeye çalısıyorum. Ben dayanirim diyetimi tamamlarim daha öncede çok yaptim bu tarz seyler ama ilk defa bu kadar uzun o yüzden bu kadar zorluk çekiyorum bide kilo veremessem diye korkuyorum yani verilir dimi ya tabi ben geri alma riskini de göze aliyorum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sanırım biz nedersek boş konu sahibi arkadaşım,bu tür diyetlerde verilen kilo değil vücudundan su kaybedersin insan vücudunun susuz kalması bir çok hastalığı tetikler.:20:

Bencede kilon cok iyi biraz daha pilates yapip vicudun sikilasinca ztn görüntüde etksii olcaktir bir deri kemikmi kalmak istiyorusn hemde okadar kilo verip kas ve sudan kilo kaybedersin buda yazik olur cirkin bir görünümde yapabilir yani önermem ..

Back
X