• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

gözdecim evet bu az ve sık yeme olayına bende inanmıyorum. yada bende işe yaramıyor. vücut açlığı hissedecek, yorgunluğu hissedecek yoksa gitmez bu kilolar.

kızlaaaaar ölüyordum ya:( çok kötü oldum. elim ayağım titredi yığıldım koltuğa. tansiyonum şekerim herşeyim düştü galiba:( diyeti çok fazla zedelemeden bişeyler attım ağzıma.
size bırakmayın dedim ama galiba ben isveçi bırakıp başka bir diyete geçicem.

görürsün canım ne kalmışki zaten. sen isveçe devam et bence

yok canım ya isveç bana yaramıyor galiba 3 gündür aç geziyorum 1 gram bile gitmedi ben eski yönteminme dönecem galiba akşam birşey yemeyecem gündüzde yediklerimin kalorisini hesaplayacam inş biran önce gider ramazan da geliyor bakalım nasıl olacak

kızlaaaaar ölüyordum ya:( çok kötü oldum. elim ayağım titredi yığıldım koltuğa. tansiyonum şekerim herşeyim düştü galiba:( diyeti çok fazla zedelemeden bişeyler attım ağzıma.

canım geçmiş olsun :(gözüm korkuo valla ya açlıktan hep çok yüklenme kendine gözde ile benim sayılı günlerimiz var öyle bir acelen yoksa normal güzel bir diet uygula bunla zaten olmaz ben 12 kiloyu normal bir şekilde spor vediyetle 3 ayı geçik sürede verdim şimdi sevgilimin gelmesine az kaldı die böyle arayışlardaym yoksa kimse bana böyle sıkı bir diyet yaptıramaz daha önce yaptım çok çektm acelen yoksa birşeyler için ayda 5 kilo versen yeter önce saglık.....

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine :(

kızlar isveç benide zorluo gerçekten şu listeyi buldum uygulamyı düşünüorm hem ramazana da uygun

183

31901

MUZAFFER KUŞHANIN 15 GÜNDE 10 KİLO VERDİREN DİYETİ

En meşhur diyetisyenlerden bir tenesidir, Muzaffer Kuşhan. Yıllarca televizyonlarda insanlara beslenme ve zayıflama konusunda bilgiler veren Muzaffer Kuşhanın diyetleri yıllar sonra bile hala geçerliliğini ve gözdeliğini korumaya devam ediyor. Muzaffer Kuşhanın 15 günde 10 kiloya kadar kilo verebileceğinizi vaadeden diyet listesi aşağıda yer almakta. Diyetin uygulanış süresi 15 gün. Biz sadece 1 haftalık listeyi veriyoruz. 2. Haftada liste aynen uygulanmalıdır. Aralarda acıktıkça, salatalık, marul, havuç yenilebilir. İçecek olarak şekersiz her şey içilebilir. Salatalara yağ konulmayacaktır.
Diyet listesisindeki kahvaltı, hergün aynı şekilde olduğundan kahvaltı listesini bir kez buradan veriyoruz.
SABAH KAHVALTILARI (15 GÜN BOYUNCA AYNI)
1 dilim kepek ekmeği,
kibrit kutusu büyüklüğünde peynir(istediğiniz türden olabilir)
şekersiz çay,kahve
PAZARTESİ:
ÖGLE:
İki tane katı pişmiş yumurta.
Domates, salatalık, (miktar yok istediğiniz kadar.)
AKŞAM:
8adet ızgara köfte(ekmek içi konmadan yapılacak)
Limonlu Salata(arzu ettiğiniz salatayı kullanabilirsiniz,sınır yok.)
SALI:
ÖĞLE:
1 simit
1 bardak ayran
AKŞAM:
Haşlanmış Tavuk (yarım yiyebilirsiniz)
Salata
ÇARŞAMBA
öĞLE:
200 gr. yoğurt(kaymaksız)
1 dilim kepek ekmeği
Salatalık(sınırsız)
AKŞAM:
2 Büyük dilim ızgara et
(Veya bir büyük ızgara balık)
Salata
PERŞEMBE
ÖĞLE:
200 gram haslanmış patatesten yapılmış salata
içine domates, taze soğan, salatalık eklenecek
limon ve hardal da konabilir, yağ yok.
AKŞAM:
6 adet kuzu pirzola
Salata
CUMA
ÖĞLE:
2 yumurta ile yapılmış domatesli menemen
Salata
AKŞAM:
1 büyük tabak haslanmış yağsız makarna,
Yoğurt
CUMARTESİ
ÖĞLE:
haşlanmış 2 tane sosis
Salata
AKŞAM:
3 adet (az pirinçle yapılmış) biber,domates veya kabak dolması
2 kaşık yoğurt
PAZAR
ÖĞLE:
100 GR. beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
salatalık,domates
AKŞAM:
şiş ızgara
Salata
** Diyet iyi hoş ama biraz fazla masraflı diyenler olabilir.. Kilo problemi olanlar için bunun çok fazla bir önemi olduğunu sanmıyorum. Önemli olan işinize ve sağlığınıza yaraması.

ben başka diyet uygulasamda yine buradan ayrılamam arkadaşlarım ve ben zayıflayana kadar hep buradayım gözdecim özelikle sen den özür dilerm çok istedim seninle bişeyler başarmak ama bu diyet gerçekten bana göre degil kaçamak yaptıro çünkü yetmio ben çok spor yapan birym sporumun yaktıgı ile bu yiyecek kalorisi eşit ya spordan vazgeçmeliyim ya bu diyetetn spor beni şekle sokuo vazgeçemiorm alıştım birde ramazan da oruç tutarken asla uymaz 3 gün kaldı ramazana şu muzafferi uygulayacagım daha doyurucu geldi bana hem hızlı hem doyurucu 1o verdirmez inanmmıorm ama 6 8 versem iidir :)ne olurssa olsun sen nerelerdeysen oralardayım :):)seninde zayıfladıgını görücem kendiminde inaşllah okul açılana kadar zaten 58 olmak istegim ama selçuk geldikten sonra yavaş yavaş böyle diyetlerle degil birde 73 inmiştm tekarar 76.3 olmuşum sadece su giden :(buna morelim sıfır

Kizlar bugun gercekten sporun hakkini werdim,1.5 saat cardio 1.5 saatte callan arti plates yaptim.kendimi harika hissediorum.tek.sikintim bu callan bende boyun agrisi yapio

ben başka diyet uygulasamda yine buradan ayrılamam arkadaşlarım ve ben zayıflayana kadar hep buradayım gözdecim özelikle sen den özür dilerm çok istedim seninle bişeyler başarmak ama bu diyet gerçekten bana göre degil kaçamak yaptıro çünkü yetmio ben çok spor yapan birym sporumun yaktıgı ile bu yiyecek kalorisi eşit ya spordan vazgeçmeliyim ya bu diyetetn spor beni şekle sokuo vazgeçemiorm alıştım birde ramazan da oruç tutarken asla uymaz 3 gün kaldı ramazana şu muzafferi uygulayacagım daha doyurucu geldi bana hem hızlı hem doyurucu 1o verdirmez inanmmıorm ama 6 8 versem iidir :)ne olurssa olsun sen nerelerdeysen oralardayım :):)seninde zayıfladıgını görücem kendiminde inaşllah okul açılana kadar zaten 58 olmak istegim ama selçuk geldikten sonra yavaş yavaş böyle diyetlerle degil birde 73 inmiştm tekarar 76.3 olmuşum sadece su giden :(buna morelim sıfır

cnm..senin kararin sonucta,bisi diemem,herkes kendisi icin en dogru olani bilir.iswec aek imi kaybettiim icin uzuldum ama.ilk 4 gunden snra cok daha ii oluosun.bak ben bgn 7. Gunum iswec dietinin en acimasiz gunu,aksam yemegi yok.buna ragmen acaip spor yaptim we hic ac deilim,elim ayagim dokulmedi suan yesil cayimi yudumluorum.senin icin en iisi.nasi.olcaksa ole olsun hayatim.ama ayrilma bizden :/

cnm ya cok gecmis olsun,hatirlio musin aunisi bana da olmiustu?ben bunyemi terbiye ettim ama vok sukur iki gundur hoc bisim yok,ziyafet cekmis gibiyim

cnm..senin kararin sonucta,bisi diemem,herkes kendisi icin en dogru olani bilir.iswec aek imi kaybettiim icin uzuldum ama.ilk 4 gunden snra cok daha ii oluosun.bak ben bgn 7. Gunum iswec dietinin en acimasiz gunu,aksam yemegi yok.buna ragmen acaip spor yaptim we hic ac deilim,elim ayagim dokulmedi suan yesil cayimi yudumluorum.senin icin en iisi.nasi.olcaksa ole olsun hayatim.ama ayrilma bizden :/

yok canım ayrılırmıyım hiç kilo verirsem bile direk mutlulugumu sizle paylaşacagımmm:)

Kizla .ilk basta ben de bu kdr az yemeyle nasi yasocam diodum,ama insan alisio inanin,bu kadar siki olmasa da ben hayatimin sonuna kadar boyle beslenmeye calismak istiorum.insan az yemekle olmez,cewrenizdeki cok zayiflara bakin zaten.kus kadar yiyolar.bunye alismis hani daha gelecek die beklior.eger bu diyet tektip bi diet olsaydi ben de saglisiz oldugunu dusunurdm.ama karbonhidratta war protein de yag da seker de.o yuzdrn ben dewam etcem,birakan arkadaslara saygim sonsuz.kayip werdiimiz icin uzgunum ama.bi gulsu kaldi aktif olarak o da giderse hepten yalnizim bu yolda.hersey hepimizin istedigigibi olur ins

canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. bugün 6. günümdü zaten. ramazana da 3 gün kaldı. bu 3 günde ayran detoksu yapıcam. ramazanda da weight watchers yani puan diyeti olabilir, karbonhidrat diyeti yada melike senin paylaştığın kuşhan ın diyetini yaparım.
ben hiçbir yere gitmek istemiyorum incecik olana kadar, sizlerinde incecik olduğunu görene kadar burdayım.

canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. bugün 6. günümdü zaten. ramazana da 3 gün kaldı. bu 3 günde ayran detoksu yapıcam. ramazanda da weight watchers yani puan diyeti olabilir, karbonhidrat diyeti yada melike senin paylaştığın kuşhan ın diyetini yaparım.
ben hiçbir yere gitmek istemiyorum incecik olana kadar, sizlerinde incecik olduğunu görene kadar burdayım.

gitmeyinkizlar ealla cok uzulurum.yeni dietin hayirli olsun cnm simdiden,ayran detoxunu ben de sewiorum,iswecten snra yapcam,snde paylas deneyimini lutfen.simdi 6 gunde kac kg wrsin,gerci bnu yarin sabah tartildiginda ogrencez

gitmeyinkizlar ealla cok uzulurum.yeni dietin hayirli olsun cnm simdiden,ayran detoxunu ben de sewiorum,iswecten snra yapcam,snde paylas deneyimini lutfen.simdi 6 gunde kac kg wrsin,gerci bnu yarin sabah tartildiginda ogrencez

yok canım gitmem bir yere. birbirimize desteğe devam, öyle yada böyle vericez bu kiloları.
yarın sabah tartılır tartılmaz yazarım canım. şimdi markete gidip light yoğurt alayım yarın sabah ayran çorbamı hazırlamak için:)

Back
X