Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah canım çok ii vermişsin ...
görürsün canım ne kalmışki zaten. sen isveçe devam et bence
kızlaaaaar ölüyordum yaçok kötü oldum. elim ayağım titredi yığıldım koltuğa. tansiyonum şekerim herşeyim düştü galiba
diyeti çok fazla zedelemeden bişeyler attım ağzıma.
size bırakmayın dedim ama galiba ben isveçi bırakıp başka bir diyete geçicem.
kızlaaaaar ölüyordum yaçok kötü oldum. elim ayağım titredi yığıldım koltuğa. tansiyonum şekerim herşeyim düştü galiba
ben başka diyet uygulasamda yine buradan ayrılamam arkadaşlarım ve ben zayıflayana kadar hep buradayım gözdecim özelikle sen den özür dilerm çok istedim seninle bişeyler başarmak ama bu diyet gerçekten bana göre degil kaçamak yaptıro çünkü yetmio ben çok spor yapan birym sporumun yaktıgı ile bu yiyecek kalorisi eşit ya spordan vazgeçmeliyim ya bu diyetetn spor beni şekle sokuo vazgeçemiorm alıştım birde ramazan da oruç tutarken asla uymaz 3 gün kaldı ramazana şu muzafferi uygulayacagım daha doyurucu geldi bana hem hızlı hem doyurucu 1o verdirmez inanmmıorm ama 6 8 versem iidir :)ne olurssa olsun sen nerelerdeysen oralardayım :):)seninde zayıfladıgını görücem kendiminde inaşllah okul açılana kadar zaten 58 olmak istegim ama selçuk geldikten sonra yavaş yavaş böyle diyetlerle degil birde 73 inmiştm tekarar 76.3 olmuşum sadece su gidenbuna morelim sıfır
cnm..senin kararin sonucta,bisi diemem,herkes kendisi icin en dogru olani bilir.iswec aek imi kaybettiim icin uzuldum ama.ilk 4 gunden snra cok daha ii oluosun.bak ben bgn 7. Gunum iswec dietinin en acimasiz gunu,aksam yemegi yok.buna ragmen acaip spor yaptim we hic ac deilim,elim ayagim dokulmedi suan yesil cayimi yudumluorum.senin icin en iisi.nasi.olcaksa ole olsun hayatim.ama ayrilma bizden :/
canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. bugün 6. günümdü zaten. ramazana da 3 gün kaldı. bu 3 günde ayran detoksu yapıcam. ramazanda da weight watchers yani puan diyeti olabilir, karbonhidrat diyeti yada melike senin paylaştığın kuşhan ın diyetini yaparım.
ben hiçbir yere gitmek istemiyorum incecik olana kadar, sizlerinde incecik olduğunu görene kadar burdayım.
gitmeyinkizlar ealla cok uzulurum.yeni dietin hayirli olsun cnm simdiden,ayran detoxunu ben de sewiorum,iswecten snra yapcam,snde paylas deneyimini lutfen.simdi 6 gunde kac kg wrsin,gerci bnu yarin sabah tartildiginda ogrencez
yok canım gitmem bir yere. birbirimize desteğe devam, öyle yada böyle vericez bu kiloları.
yarın sabah tartılır tartılmaz yazarım canım. şimdi markete gidip light yoğurt alayım yarın sabah ayran çorbamı hazırlamak için:)