- 2 Ağustos 2015
- 588
- 797
- 103
- Konu Sahibi ferhan emir
-
Kaç kilo verdin canım çok merak ettim :))Merhaba 4 gün için yüksek bir rakam bu tabi ki yağ değil muhtemelen su kaybıdır havalar sıcak dikkat edin siz yine de benim de 3. Günüm kahvemi içtim biraz gec uyanıyorum sıcaktan yatagamadigim için ve tartilmiyorum özellikle :) spor yapıyor musunuz ? Ben yapamıyorum haberleslim 1 haftanin sonunda tartilacagim iyi diyetler :)
Bir şey sorucam diyete tamı tamına uydunuz mu yoksa arada en azından 1 meyve kaçamağı falan yaptınız mı?arkadaşlar ben isveç diyeti ile 13 günde 6 kilo vermiştim . Ciddi anlamda uygulamıştım
Merhaba diyeti 5 gün yaptım demişsiniz ama diyet 6.gün dolmadan bırakılmamalı diye bir kural var çabuk kilo almış olmanızın sebebinin de bu olduğunu düşünüyorum. Gerçek süresi zaten 13 gün. 13.günden sonra metabolizma ve iştah ona göre ayarlanmış oluyor ve eski yemek yeme sistemine hemen dönemiyorsun. Sizin erken bıraktığınız için eski yemek yeme sistemine döndüğünüzü ve dolayısıyla hemen kiloları geri aldığınızı düşünüyorum.Merhaba,
Ben bu diyeti sadece 5 gün yapdim Sonra biraktim. 5 gün icinde 3 kg vermistim ama malesef cabuk verildigi icinde cabuk geri aliniyor. Suan saglikli ve kalici vermeye basladim cünkü en iyisi bu oldugunu düsünüyorum ve sizede tavsiye ederim.
Merhaba tartildin mi toplamda kac kilo verdin cok merak ettim ben de yapiyorum çünkü 8.günüm ve sadece 3 kilo verebildimMerhaba 4 gün için yüksek bir rakam bu tabi ki yağ değil muhtemelen su kaybıdır havalar sıcak dikkat edin siz yine de benim de 3. Günüm kahvemi içtim biraz gec uyanıyorum sıcaktan yatagamadigim için ve tartilmiyorum özellikle :) spor yapıyor musunuz ? Ben yapamıyorum haberleslim 1 haftanin sonunda tartilacagim iyi diyetler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?