Sabah üçü birarada kahvemi içtim..
öğleyin bir dilim salam ve 100 gr yoğurt vardı..2 ince dilim salam yedim..
öğleden sonra açlığa dayanamadım ellerim titredi baya,4 tane ceviz ve 2 lokum
akşam 200gr ızgara et yeşil salata ve 1 meyve vardı..domatesli soğanlı et yemeği yaptım ufak bi porsiyon ondan yedim..öğleyin yemediğim yoğurdun içine,yeşil salata yerine ufak bi salatalık rendeleyip yedim....
akşam meyvesi olarak 1 büyük erik yedim..
1 bardak yeşil çay içtim..
2 mil yürüyebildim sabah çok tutuktum..şimdi biraz açıldım hayat şarkısını seyrederken 3 mil daha yürüyeceğim inş2.5 litre suyumu da tamamlayacağım yatmadan evvel..
Ben de 13 gün yapmaya niyetliyim inşallah..hoşgeldinizbu arada ben 78,90 ile başladım diyete.en azından 5 kg versem o bile yeter bana..iki hafta devam etmeyi düşünüyorum.sadece hafta sonu sabah kahvaltımı peynir,yumurta,yeşillik şeklinde yaparım..sonra tekrar devam..
Bu sabah üçü bir arada kahvemi içtim
Öğleyin yarım yeşil elma 2 ceviz ve sabahki ekmeğin yerine 1 simit yedim ve şu an çok vicdan yapıyorum
Yavaş tempoda 6 km yürüdüm
Henüz 1lt su içebildim
Akşama yumurta salatası yapıp yemeyi planlıyorum
Birazdan da pilatesimi yapıcam 1saat
fazla bişey yememişsin ki canım..bırakma devam et spor yapıyosun hem..ben de değiştiriyorum kendime göre menüleri sadece karbonhidrat almıyorum hiç..ama meyve ekliyorum yoksa hiç spor yapamam.
Bu diyette ufak bi kaçamak bile olmamalı diyor herkes..çok kısa süreli olduğu için tam uyulmalıymış onun için sıkıldı dün canım..pazartesi günü tartılacağım bakalım bir haftada ne olup bitmiş..bi de spor yapmak için hal kalmıyo diyolar hep..o nedenle ceviz ve 1 2 lokum yedim ilk iki gün..ama dün o simiti yemeseydim keşkeneyse olan oldu pes etmek yok 13 gün dayanacağım inşallah,en az şekilde fire vererek..
Yapan kişiler diyet çok sıkı olduğu için spor yapmaya enerji kalmıyor diyorlar..bence de çok zor oluyor..hepiniz aynı şeyi söylüyoruz yaniama sporla ilgili bişey yazmıyor.ben mesela bu sabah ekmek yerine 2 dilim peynirle biraz ceviz yedim..bide spordan önce 1 elma yiyorum..kaçamak dediğim bunlar sadece.onlar da kilo yapan şeyler değil..1 saatten fazla spor yapıyorum başka türlü yapmam imkansız ..
Ben bu sabah ince bi dilim ekmeğe labne sürdüm kahve yerine şekersiz çay içtim
Benim de bugün beşinci günüm pazartesi tartılcam sabrediyorumsenin kaçıncı günün canım?ben yarın tartılıyorum ilk 5.gün oluyor yarın.bakalım 4 günde kaç kilo vermiş olcam..
Benim de bugün beşinci günüm pazartesi tartılcam sabrediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?