İsveç diyetime arkadaş arıyorum..

Kusekagit

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
35
11
3
67.5 kilo 161cm boyum..yaşım 25..son 3 ayda benim için önemli bi sınava hazırlanırken 7.5 kilo aldım..bugün isveç diyetine başladım..plates malzemelerim de geldi..ebru şallı ile iki haftada iki beden incel e başladım..bi de leslie ile 5 mil yapmayı düşünüyorum..ilk hedefim diyet sonunda60 kiloya düşmek..sonra 55..benimle beraber zayıflamak isteyen kararlı ve istikrarlı arkadaşlar arıyorum..inş her akşam gün içinde neler yaptığımızı burda paylaşıp birbirimizi gazlayalım..şu an motivasyonum süper..inşallah pes etmem..

Son düzenleme:
Dün sabah ikisi birada kahvemi içtim..öğlen iki yumurta haşlaması bir domates ve ıspanak haşlaması vardı,ıspanak yerine küçük bi salatalık yedim..akşam 200 gr ızgara ve yeşil salata..ancak etimi kızartırken azcık tereyağ kullandım..bunlardan başka bişey yemem yasaktı ama çok zorladı beni diyet yarım yeşil elma yedim..bi de kahvemin şekersiz oluşuna güvenip iki küçük lokum yedim..1 saat platesimi yaptım..leslie ile 5 mil yürüyecektim ama 3 mil yürüyebildim..markete falan uğramam gerekiyordu yarım saat de sışarda yürüdüm..2.5 litre suyumu içtim..bacaklarım fena ağrıyor şu an3 aydır extra sedanter yaşayınca birden fazla geldi sanırım..yataktan bile zor iniyorum..ama ilk günden pes etmek yok şimdi kahvemi içerek güne başlayacağım

Sabah üçü birarada kahvemi içtim..

öğleyin bir dilim salam ve 100 gr yoğurt vardı..2 ince dilim salam yedim..

öğleden sonra açlığa dayanamadım ellerim titredi baya,4 tane ceviz ve 2 lokum

akşam 200gr ızgara et yeşil salata ve 1 meyve vardı..domatesli soğanlı et yemeği yaptım ufak bi porsiyon ondan yedim..öğleyin yemediğim yoğurdun içine,yeşil salata yerine ufak bi salatalık rendeleyip yedim....
akşam meyvesi olarak 1 büyük erik yedim..
1 bardak yeşil çay içtim..

2 mil yürüyebildim sabah çok tutuktum..şimdi biraz açıldım hayat şarkısını seyrederken 3 mil daha yürüyeceğim inş2.5 litre suyumu da tamamlayacağım yatmadan evvel..

merhaba ben de p tesi isveç diyetine başladım sizin nasıl gidiyor?ben biraz yemeklerin yerini değiştirerek ve karıştırarak yemeye başladım böyle daha kolay oluyor..

benim de dün ikinci günümdü.ben öğle ve akşam yemeğini yer değiştirdim..akşam yoğurt yedim aktiva kayısılı öncesi meyce..öğlen de salata yedim balıkla..aynı şey olmuş oluyor zaten.

bu arada ben 78,90 ile başladım diyete.en azından 5 kg versem o bile yeter bana..iki hafta devam etmeyi düşünüyorum.sadece hafta sonu sabah kahvaltımı peynir,yumurta,yeşillik şeklinde yaparım..sonra tekrar devam..

bu arada ben 78,90 ile başladım diyete.en azından 5 kg versem o bile yeter bana..iki hafta devam etmeyi düşünüyorum.sadece hafta sonu sabah kahvaltımı peynir,yumurta,yeşillik şeklinde yaparım..sonra tekrar devam..
Ben de 13 gün yapmaya niyetliyim inşallah..hoşgeldiniz

Bu sabah üçü bir arada kahvemi içtim

Öğleyin yarım yeşil elma 2 ceviz ve sabahki ekmeğin yerine 1 simit yedim ve şu an çok vicdan yapıyorum
Yavaş tempoda 6 km yürüdüm
Henüz 1lt su içebildim

Akşama yumurta salatası yapıp yemeyi planlıyorum
Birazdan da pilatesimi yapıcam 1saat

fazla bişey yememişsin ki canım..bırakma devam et spor yapıyosun hem..ben de değiştiriyorum kendime göre menüleri sadece karbonhidrat almıyorum hiç..ama meyve ekliyorum yoksa hiç spor yapamam.

fazla bişey yememişsin ki canım..bırakma devam et spor yapıyosun hem..ben de değiştiriyorum kendime göre menüleri sadece karbonhidrat almıyorum hiç..ama meyve ekliyorum yoksa hiç spor yapamam.

Bu diyette ufak bi kaçamak bile olmamalı diyor herkes..çok kısa süreli olduğu için tam uyulmalıymış onun için sıkıldı dün canım..pazartesi günü tartılacağım bakalım bir haftada ne olup bitmiş..bi de spor yapmak için hal kalmıyo diyolar hep..o nedenle ceviz ve 1 2 lokum yedim ilk iki gün..ama dün o simiti yemeseydim keşkeneyse olan oldu pes etmek yok 13 gün dayanacağım inşallah,en az şekilde fire vererek..

Bu arada dün akşam yumurta salatamı yapıp yedim..yarım kalan yeşil elmamı ve yarım armut yedim..2.5 litre suyumu tamamladım..pilatesimi yaptım

ama sporla ilgili bişey yazmıyor.ben mesela bu sabah ekmek yerine 2 dilim peynirle biraz ceviz yedim..bide spordan önce 1 elma yiyorum..kaçamak dediğim bunlar sadece.onlar da kilo yapan şeyler değil..1 saatten fazla spor yapıyorum başka türlü yapmam imkansız ..

Yapan kişiler diyet çok sıkı olduğu için spor yapmaya enerji kalmıyor diyorlar..bence de çok zor oluyor..hepiniz aynı şeyi söylüyoruz yani

aslında tartılmayı ıstemıyorum haftaya kadar ama cuma zayıflama grubundayım mecbur tartılmak zorundayım.

Dün ince dilim ekmeğe labne sürdüm sabah
Öğleyin havuç ve portakalım yoktu yerine 1 armut yedim
İkindi gibi 4 ceviz yedim
Akşam da bir yumurta haşladım ve 1 bardak şekersiz çay içtim
2 lt su içtim
Dün spor yapamadım camları falan silerek ev temizliği yaptım

Şu ana kadar kilo kaybettiğimi düşünmüyorumgörüntümde kıyafetlerimde bi şey değişmedi..diyet sonunda 64 kilonun altında olsam yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…