İşveli cilveli fingir fingir misiniz?

bununla ilgili açılmış konular var.
hatta sayfalarca yazılmış
olayın girgiri yapılmış:))
hatta banlanmalar gelmiş.
aradığınız bütün cevapları bulabilirsiniz bence.:temizlik:
link bilen varsa atsin.
soruya cevabım evet:KK66:

Linki biri atarsa gercekten cok sevinirim, cok merak ettim banlanmalarda olduguna göre epey bir sey yazilmistir:KK48:

Arkadaşım bana eşine yemek hazırla seks giyin öyle karşıla dedi , ben şok utanırım yani yapı olarak ters bana göre .
Ama arkadaşım yapar yani cilveyi ona sormak lazım.
Ben evlilik yıldönümü mü bile hatırlamam.

Dun arkadaslarla disaridaydik siparisi verdik baska garson geldi sonra. “Biz verdik siparisi.” dedim o garsona. Arkadasim dedi ki niye tersledin adami :KK45:
Sanirim cilve boyle bir sey degil:rolleyes:

dogustan cilveli olunur
sonradan olan hic gormedim
sonradan ogrenilecek birsey de degil
ayrica cok matah birsey de degil
ben cilveli bir hatunum ama zaman zaman abuk sabuk tipler bunu yanlis anlayabiliyor o yuzden artik kocam haric herkese soguk ve mesafeli davraniyorum

Aynen birilerinin sevgilisine cilve yapmakla az suçlanmadım hiç öyle bir niyetim olmadığı halde.

İster vıcık vıcık deyin ister mıçmıç. Erkek özel hayatında böyle şeyler seviyor. Yapayan hanımcıklarımız kötülemesinler bari.

Konuya gelecek olursak işveli cilveli kıpır kıpır bir hatunum. Tadında naz yapmayı çok severim. Bu biraz içten gelen bir durum annemde böyleydi çünkü. Söyliceğim şeyi öyle dümdüz söylemem. İlla başında dikkat çekiceğim bir giriş yaparım. Bakışlarımı çok kullanırım ve yaptırıcağım bir işi kendi fikrimmiş gibi değil de sevdiğimin kendi fikriymiş gibi sunarım :KK48:

Aynen birilerinin sevgilisine cilve yapmakla az suçlanmadım hiç öyle bir niyetim olmadığı halde.
yok bana onu soylemek cesaret ister ama abuk sabuk tip hic isim olmaz sadece isim dolayisiyla gorusuyorum beni yanlis anlayip sacma sapan hareketlerde bulundular
sonra bi is arkadasima dert yandim tum manyaklar beni buluyor diye o soylemisti yanlis anladiklarini
o gunden beri extra soguk davraniyorum tum yabanci erkeklere
kendin gibi olsan bi dert olmasan bi dert

Valla hareketlerim davranışlarım kibar kibardır.ama cilveli degilim.bildigin odunumdur.
Bence cilve yspılacsk bir sey degil insanın dogasında olan bir sey.mesela okulumda bir kadın var.ögrencilerle konusurken bile isveli cilveli.kahkahaları falan sen şakrak.şişman bir bayan ama inan kadınin sişmanlıgı zayıflıgı insanların gözünde degil.agzınin içine düsüyor erkekler.işin ilginci bu kadının dogasında var bilerek yapmıyor.ben bile ağzının içine düsecegim neredeyse :)

Back
X