İşveli cilveli fingir fingir misiniz?

bu soruyu eşime sordum evet dedi canımin içi ya bal lokmam benim oyy .

tatlım madem yeni evlenecen tavsiyelerde bulunayım ama bunu cicim aylarında değil ömür boyu yap:

adam işten geldiğinde seni her zaman temiz kokulu, güler yüzlü, tatlı dilli bulsun illa parfüm kokmana gerek yok temiz kıyafet her zaman güzel kokar o gelmeden üzerini değiştir.

kapıdan girer girmez gulumse. kollarını aç. onu özlediğini söyle. daha sabah görüştük diyebilir boşver desin sakın pes etme cilven kırılmasın devam et.

ismiyle hitap etme. güzel bir hitap şeklin olsun.
emretme hep rica et.

kızma üzülüyorum de bir şey olursa.
arada bir nazlan kocacagim ayaklarım ağrıyor de masaj yapsın. dedikodu yapma.
iste böyle tatlım.

iyi de erkekler neden cilveli olmuo nedir bu çaban zaten yaptıklarına bile üzüleceksin boş ver sen soğuk ol o sana cilve yapsın

Haha...hıc dglm..hatta 20lerımden berı sayılı svglm olmasının ve evlenmeyısımın temel nedenlerınden 1ı oldugunu dusunuyorum....malum karsı cınsın ıstedıgı hıc 1 zmn net dgldır ya; ne cok dıkkat ceken ne cok cıddı-agır...ıste ben o 'cıddı kız'olmaktan da kaybettım...

Valla istedigini yap karsindaki okuzun biri ise agzinla kus bile tutsan faydasi yok!

Gectigimiz cuma gecesi etiketini yeni sokup giydigim deri capraz baglamali yarim bir bustiyer giydim tvlerdeki sexy kadinlar gibi cok guzeldim altimda da yuksek bel siyah pantolon. Saclarimi taradim guzel kokular surdum. Isiltilar misiltilar derken yanina gittim. Bizimki telefonda kousuyordu ve hic ilgilenmedi mesela. Sanki kor olmus gibiydi ve malesef tun kadinlik gururum yerle bir oldu. Sonra odama geldim degistirip uatumu baanne donlarimi pijamalarjmi giydim yattim olay bu yani. Is erkek taraginda bitiyor isve cilve guzellik makyaj ne yaparsan bos canim uzulme

Valla istedigini yap karsindaki okuzun biri ise agzinla kus bile tutsan faydasi yok!

Gectigimiz cuma gecesi etiketini yeni sokup giydigim deri capraz baglamali yarim bir bustiyer giydim tvlerdeki sexy kadinlar gibi cok guzeldim altimda da yuksek bel siyah pantolon. Saclarimi taradim guzel kokular surdum. Isiltilar misiltilar derken yanina gittim. Bizimki telefonda kousuyordu ve hic ilgilenmedi mesela. Sanki kor olmus gibiydi ve malesef tun kadinlik gururum yerle bir oldu. Sonra odama geldim degistirip uatumu baanne donlarimi pijamalarjmi giydim yattim olay bu yani. Is erkek taraginda bitiyor isve cilve guzellik makyaj ne yaparsan bos canim uzulme
Ayni benimki gibi adamin yuzune bustiyer attm yeni aldim sana bak kirmizi falan diorum tepkisiz :deli:

Cocuktan sonra pertim pert ne fingiri fingirisi :D daha gecen esim eve geldi ben sızmişım bir hışimla cocuklar nerde diye bağırmışim adama delimiyim neyim :D ruyamda bile cocuk bakiyorum

Ayni benimki gibi adamin yuzune bustiyer attm yeni aldim sana bak kirmizi falan diorum tepkisiz :deli:
Ama insanin cok zoruna gidiyor. Yuzune bakilmayacak biri degilim insanlar begendiklerini acikca ifade ediyor begeniyle disarda kadinlar dahi bakiyor.

Herkes karakterimi seviyor cok bicir bicirsin diyor esin sansli diyor olgunum da her anlamda kendime guveniyorum ve karsimda kor birinin olmasina tahammul edemiyorum. Evli olmasam donup de yuzune bakacagim biri degil milyon tane insan secerdim ona alternatif ama nasip kismet demek. Agzim dilim baglandi EVET dedim. Cok soguttu beni kendinden

Ben de eşime karşı genelde çocuksu şirin bıcır bıcırımdır. Ama dozunu ayarlarım. Benim de derdim eşim dışındaki erkeklere karşı istediğim ciddiyette olamamak.. Ya malesef kendime bazen çok kızıyorum daha ciddi ifadelerim olmalı diyorum ama bu kez de abartıp kızgın gibi gergin gibi oluyorum.

Adam kuru büstiyeri ne yapsın :KK70:
O büstiyeri alacaksın, askısından parmagını geçirip kısık bir sesle "hayatım bak sana ne aldım" diyerekten, yavaş yavaş adama yaklaşacaksın falan filan...
Ay ben bekarim ama fantazi coştu, gercekleşirmi bilemiyorum simdiden.
Umarim tez vakitte prensimi bulurum :oops:

Her erkek sevmez bunları bazıları ağırbaşlı sever... neysen öyle davran zorlama kendini

Back
X