İşveli cilveli fingir fingir misiniz?

Bu konu basliklariyla aram cok kötü, bi düzgün baslik koyamiyorum:olamaz: Kizlar 2 ay sonra evleniyorum. Ben biraz yapi olarak ciddiyim, yani sirin sirin pek konusamam dümdüzüm..Cevremdeki tüm evliler saygi ve sevgiden sonra en onemli seyin isveli cilveli ve biraz fingir fingir:21: olmak gerektigini söylüyorlar. Bu isve cilve nedir? Bi aniden öpmek mi, ya da bi bakis mi? Veya biraz cocuksu konusmak mi? Ama buna simariklik denmez mi? Vallahi cozemedim yaa nedir bu cilve? :KK53: Kendinizden örnekler verirseniz cok mutlu olurum:süslü:

Ahaha başlığı okuyunca hah bende olmayan herşey dedim :D ama bazen bi konu olur böyle şımarık değilde cocuklasirim yani oyun falan:D eşim cilveni yesinler der cilve olarak görüyo sanirim:KK53: ama benim haberim yok :KK45::KK48:

Işve cilve varsa dogal davranirken aciga cikar diye dusunuyorum. Cilveli olmak icin yaparsan yapmacik ve itici durabilir bence.
Ben kendimi mesafeli soguk sanardim ama eşim işve cilvelisin der ama ne yapiyorum da oyleyim inan farkinda degilim :) ya da evlendikten sonra içimdeki aciga cikti :)

Lisede arkadaşlarım çok cilveli olduğumu söylerlerdi. Yıllar geçti, hala söylüyorlar. Onların anlatımına göre ses tonum ve konuşma tarzım cilveliymiş. Bana sorarsanız ben çok çabuk utanan, seksi bakış falan atamayan biriyim. Kavrama yüklenen anlam herles tarafından değişiyor. Tek bir gerçek var; cilveli olmaktan kurtulamadım. Cilveli olmayan biri de bu kalıba kendini sokmaya çalışarak yaşayamaz. Ki gerekte yok.

Sevgilin yada nisanlinla konusurken arada böyle sesin minnos minnos cikmiyo mu? Yada içini huylandiracak şekilde hic dokunmuyor musun ona? Yada durup durmadik yerde sebepsizce içinden geldiği icin opmuyor musun?

Ayakta alkisliyorum.hic bole bi kadin olamdim cok isterdm.ama haddinden fazla ciddiyim hatta hic eyvallahim yoktur.esimde tam tersi cilveli allahim bi gor kedi gibi tabi evde bana karsi.disrda bi gorseniz var yaa.... yani tipine baksaniz bu afam evde nasil bole oluyo dersiniz.o da sever vipve ama hic yapamdim yani.daha az once robot gibisin ayni ddi yani :)
İki taraftan biri böyle olmalı sizin de eşiniz dengelemiş işte ne güzel :KK48:

Ben de düz net bir insanımdır öyle cilve işve yapamam. Mesela teyzem (ablam gibidir yaş farkımız az) çok fingirdektir:KK70:
Bence bu net sınırları olan, kalıplara bağlı bir şey değil. İçten gelen bir gülüş, sevgiyi gösteren ufacık bir bakış... Her erkeğin hoşlandığı birşey vardır illa ki. Kaldı ki seninle evlenmek istediğine göre, sende beğendiği bir şey mutlaka vardır (fizikselliğin ötesinde davranışlarını da beğeniyordur).

Dun arkadaslarla disaridaydik siparisi verdik baska garson geldi sonra. “Biz verdik siparisi.” dedim o garsona. Arkadasim dedi ki niye tersledin adami :KK45:
Sanirim cilve boyle bir sey degil:rolleyes:
aahahahah iyiymiş :) ben de olsam aynısını derdim yani garsona karşı net olmuşsun terslemek değil ki bu :KK45:

İster vıcık vıcık deyin ister mıçmıç. Erkek özel hayatında böyle şeyler seviyor. Yapayan hanımcıklarımız kötülemesinler bari.

Konuya gelecek olursak işveli cilveli kıpır kıpır bir hatunum. Tadında naz yapmayı çok severim. Bu biraz içten gelen bir durum annemde böyleydi çünkü. Söyliceğim şeyi öyle dümdüz söylemem. İlla başında dikkat çekiceğim bir giriş yaparım. Bakışlarımı çok kullanırım ve yaptırıcağım bir işi kendi fikrimmiş gibi değil de sevdiğimin kendi fikriymiş gibi sunarım :KK48:
İşte nasıl olunur benim annem de cilveli ve senin gibi stratejiktir:olamaz: ben düzümdür öyle ima dilinden anlamam annem de babama bir fikri sanki kendi fikriymiş gibi empoze eder :KK70:
Ben kendimi hanım hanımcık diye tanımlamam ama öyle diyenler de var, salon hanımefendisi diyen de, soğuk diyen de, çok şirinsin diyen de.:oops:

Ayakta alkisliyorum.hic bole bi kadin olamdim cok isterdm.ama haddinden fazla ciddiyim hatta hic eyvallahim yoktur.esimde tam tersi cilveli allahim bi gor kedi gibi tabi evde bana karsi.disrda bi gorseniz var yaa.... yani tipine baksaniz bu afam evde nasil bole oluyo dersiniz.o da sever vipve ama hic yapamdim yani.daha az once robot gibisin ayni ddi yani :)
Bana da yeni tanıştığım daha tanıma aşamasında olduğum biri sen ne kadar taş kalplisin demişti :KK11:Halbuki tanımıyorum yani nasıl adama cilve yapayım adamın neye nasıl tepki vereceğini bilmiyordum sonuçta
Sizde tam tersiymiş senin eksiğini o tamamlamış:KK19:
bu yeni tanımaya çalıştığım adam da sonradan bir nazlı kaprisli oldu çok iticiydi hala imkan bulsa yapışacak da ben engelledim her yerden

Cilve anlayan erkeğe yapilir ben her turlu hersekilde ugrasirim esimle burda yazamayacagim bi cok sey..

Ama adamin o taraklarda bezi yok :KK35:
Ooooo enişte odunluğun kitabını mı yazmış ne:olamaz:
eşim bana cilve yapıyor,hiç anlamam o işlerden,
Hatta hemen aklıma şu atasözü gelir,
Deli kıza cilve yap demişler,osurmuş :KK53:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Olduğun gibi ol birazda sexsi eşinin yanında yeterli bence ilk zamanlardaki omasumuyet nasıl olsa kayboluyor sonunda ,işve cilve ikinizinde isteğiyle hayli gelişiyor :dondurma: ne günlerdi ama o ilk zamanlar ahhh ahhh :KK14:
Ay ben o masumiyet yüzünden kaybettim :( "sen çok iyi çok temiz kızsın" cilve yapsam adım başka olurdu ya neyse...

Tüh yetişemedim benden önce söylemişler :KK53:
Ne bu gırgır herkes aynısını demiş eski bahsedilen konudan mı?

Azcik cilveli olayim diyorun bi bakiyorum fok baligi gbi konusmaya baslamisim esim zaten nie agzini kaydiriyon diyor orda birakiyorum isve cilveyi:halay:tanidigim bende yasca buyuk 38 yaslarinda diyeyim bi bayan vardi hayatimda onun kadar cilveli bakimlk birini gormedm fikir fikirdi deyiminizle taklit edim dedim cik olmadi oturmadi ustume

Back
X