İşveli cilveli fingir fingir misiniz?

Bakışlar: Baştan çıkarıcı sihirli iksir...
Gözleri için bir kapı arala ama o kapıyı asla ardına kadar açma!

Cesur kadın aynı zamanda cilveli kadındır

Erkeği öven esprili hitaplar kullanmak

Bakımlı olmayı sevdiğini erkek ile paylaş.

Çapraz telkin metodu

(Bu metotta kadın erkeğin gözlerineodaklanarak 3-4 saniye kadar onunla bakışır. Sonrasında ise gözlerini biraz aşağı indirerek bakışlarını erkeğin dudaklarında 3-4 saniye kadar gezdirir. Ardından tekrar gözlere döner yine 3-4 saniye kadar gözlere odaklanır. )

Doğal davranmak

Niyeti belli ama sabırlı kadın

Nezaket, zarafet ve asalet.

Bunu okuyana kadar bnde cilveli olduğmu sanırdım :cry:

Ama insanin cok zoruna gidiyor. Yuzune bakilmayacak biri degilim insanlar begendiklerini acikca ifade ediyor begeniyle disarda kadinlar dahi bakiyor.

Herkes karakterimi seviyor cok bicir bicirsin diyor esin sansli diyor olgunum da her anlamda kendime guveniyorum ve karsimda kor birinin olmasina tahammul edemiyorum. Evli olmasam donup de yuzune bakacagim biri degil milyon tane insan secerdim ona alternatif ama nasip kismet demek. Agzim dilim baglandi EVET dedim. Cok soguttu beni kendinden
Ayni seyleri cook dusundum bende kabul etmeyecegim sartlari bile nasil kabul ettim die.. Yeni mi evlisin sen..

Adam kuru büstiyeri ne yapsın :KK70:
O büstiyeri alacaksın, askısından parmagını geçirip kısık bir sesle "hayatım bak sana ne aldım" diyerekten, yavaş yavaş adama yaklaşacaksın falan filan...
Ay ben bekarim ama fantazi coştu, gercekleşirmi bilemiyorum simdiden.
Umarim tez vakitte prensimi bulurum :oops:
Umarim libidosu yuksek olur :)))
Neler neler yapiorum da buraya yazamayacagim seyler yok canim her erkek bir degil ;))

Bu kisiden kisiye degisen bir sey.. illa oyle olacaksiniz diye bir kural yok. Evliligin altin kurali da degil. Dogal olmak en guzeli.. zaten siz muyluysaniz ve esinizlede evde o elektrigi almissaniz o tur seylere gerek kalmaz... yani kendinizi bir kaliba sokmayin mutlu olmaya mutlu etmeye bakin

İçtenlik,samimi , doğal olmak bana göre. Ayrıca kızlar ben kocama soruyorum cilveli miyim diye onun cevabı ise şu oldu bu soruyu sorarken bile clvelisin çok tatlısınn diyor bana :)) ayrıca çoğu insana çok soğuk gelirim ama kocama gelince evde onunla şakalaşırım, ısırırım oyunlar oynarız gülümsemeyi eksik etmeyin kocalarınıza yoğun olan iş hayatı stresten başka hiçbir şey değil. Yorgunluğunu alabilirsiniz arada güzel masaj yaparak ilgi ve ten Temasını ihmal etmeyin.

Adam kuru büstiyeri ne yapsın :KK70:
O büstiyeri alacaksın, askısından parmagını geçirip kısık bir sesle "hayatım bak sana ne aldım" diyerekten, yavaş yavaş adama yaklaşacaksın falan filan...
Ay ben bekarim ama fantazi coştu, gercekleşirmi bilemiyorum simdiden.
Umarim tez vakitte prensimi bulurum :oops:
Canim bekarken ben de oyle diyordum. Off benim mustakbel esim kesin deli olacak kendini cok sansli gorecek. Insanlar kendileri soguk evlenince agirlasiyo ama en siradisi hallerini en isve cilve sexy ne varsa esine ver bakalim erkek milleti neler ister. Fantaziler desen oohooooooo..

Suan hala oyleyim hic degismedim yanlis yaptigim herhangi birsey yok ama bu anlamda yanlis tercihlerde bulunup sectigim bir adam var o kadar.

Suan neysem gram degistirmeden baska bi adamla evli olup karsisina ciksaydim cook eminim baska olurdu hersey.

Lafi uzattim ama evlenince erkekler degisiyor bence. Kadinlarin kendilerini saldigi yok.

Bir suru sexy camasir gecelik vs dosedim dolabimi ceyiz dizme asamasinda. Bazi kutular ortadaydi ailemden bir bayan dedi ki ya bunlar hic giyilmiyor hepsi dolap bekleyecek vs vs. Alma baska dedi. Icimden dedim ben sen degilim usenmem hergun birini giyerim uyurken de giyerim ozel zamanda da giyerim.

Ee? Giydim ne oldu ? Hic. Suan babanne donu ve pijamalari takiliyorum sikayetci de degil beyfendi cunku ozelleri giyince de tepkisi yoktu. Umrunda deil yani.

İçinden ne geliyorsa onu yap. Yapmacık yaparsan zaten tuhaf durur. İçinden kocanı öpmek mi geliyor git öp.boşver klişe şeyleri

Bu insanın yapısıyla alakalı olan bir durum. Siz cilve yapmayı beceremem diyorsunuz ama belki başka bir arkadaşınıza göre de çok cilvelisiniz. Bir de bu eşinizin ne kadar cilve sevmesine de bağlı; her erkek sever işve, cilve ama kimisine göre dozajı ayarlamak gerekebilir. Sizin bu haliniz de müstakbel eşinizin ayarına uygun gibiyse çok da takılmayın derim; çünkü ben de cilveli olunmayıp cilveli doğulacağına inananlardanım.

:KK53: Bu sabah eşime mırlarken, cocugum dogunca ona ilk mırlamayı öğretecem, mırlayınca sevmek zorunda kalacaksın dedim :KK53: Ne oluyor bu bilmem. İsve, cilve, cocukluk, kedicilik :KK53: boyle seyler icten gelmeli. Sonradan ogrenilmez, yapinda yoksa yapamazsin :silah:

Back
X