İşveli cilveli kadınlar buyrun sohbete:)

PammukSeker

Bütün dünyayı gezelim elele<3
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
3.377
1.268
173
Herkese merhabalar kuzular:KK36:
Başlık biraz +18imsi oldu sanki ama içerik tamamen masumane :-)
Bir zamanlar "kocalara işveli cilveli dayak" isimli bir konu vardı. İtiraf ediyorum aslında bu konunun esin kaynağı orası. Okurken en çok eğlendiğim konulardandı, Ama o konu kapatılalı çok oldu. :cry:
Var mısınız burada kocaları işve cilveyle yola getirmeye. Birbirimize taktik vermeye. Ara ara gün içinde mesajlar atarak, ara ara eve geldiklerinde minik süprizlerle şaşırtarak:KK22: Yeri geldiğinde dertleşip birbirimize motive kaynağı olarak.:KK19:
Burada kocası odun olan bir sürü kadın var. Onlara da esin kaynağı olur hem.:KK50: O kocalar yola gelecek, o kadar. :sopa:

Öncelikle ben başlayayım. Benim en kötü özelliğim inanılmaz alıngan ve trip atan bir insanım. Kavga anlarında inanılmaz sinirli olabiliyorum. Bu özelliğimi de törpülemeye çalışıyorum. Hatta bu topiği biraz da bu kötü yönümü yenebilmek için açtım.
Onun dışına neşeli ve eğlenceli bir tipim:KK73:. Cilveyi kocamı değil de kendimi mutlu etme aracı olarak kullanıyorum :)
Mesela en basitinden kocama gün içerisinde muhakkak mesaj atarım. Yazacak hiç birşey bulamasam bile canım kocam:KK200: yazıp yollarım. Dolayısıyla o da aynı şekilde. Mesajlaşmayı gerekli anlarda yapılan bir eyleme dönüştürmek istemiyoruz. Sevgililik dönemlerimizdeki yoğunluğunda olmasa da arada güzel mesajlar yollamak ve okumak insana inanılmaz iyi geliyor.:KK22:
Bazıları "seni çok seviyorum" demeyi evlendikten sonra söylemeyi bırakıyor, azaltıyor veya söyleyerek anlamına yitireceğine inanıyor. Ben de söyledikçe anlamlandığını düşünenlerdenim. Ve tüm sevdiklerime her fırsatta kurarım bu cümleyi. Tabi en çok da kocama. Özellikle de iş toplantısı ve kalabalık bir ortamdayken söylemeyi seviyorum. "Ben de seni çok seviyorum" demek zorunda olduğu için:rolleyes: Bu da işin muzurluk kısmı tabi.:KK22:
Sizlerden de mutlu olmak ve mutlu etmek için güzel taktikler bekliyorum :cool:

Konunun takipcisiyim benimde bi odunum var yola gelirmi bilmiyorum da benim de içimden hiç bişey yapmak gelmiyor ona karşı . Ama böyle bi evlilik de istemiyorum bişeyler yapmak lazim:mad:

Isve yapmak konusunda bi fikrim oldugunu dahi sanmiyorum. Yapmaya calissam egreti durur heralde.nasil yapiliyo isve?

Back
X