• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isyan ediyorum ne zamandan beri tecavuzculeri kollamak moda oldu!!!

missplayful

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
2.707
264
373
Evet isyan ediyorum, insanligimdan utaniyorum,kadin olmaktan gurur duyamiyorum hatta korkuyorum ... Turkiye de artik tecavuze ugramak, caydirici bir ceza yok, halkta akil fikir yok...Eskiden tecavuz edenlerin yuzune tukururlerdi,hapishanelerde cururlerdi yetmedi orada sislenir icabina bakarlardi.Hapishaned bile bir namus kavrami oluyordu demek ki. Artik bu insanlar ceza bile almiyor ki dogru duzgun.

Son iki gundur facebook ta haber basliklari onume geliyor. 16 yasindaki kiz evden kacti iki kisinin tecavuzune ugradi,diger magdur hemsire emniyet amiri ve yanindaki bir kisi daha tecavuz etmis, diger konuyu burda okumustum kizlar netten tanisip gorusmeye gitmisler 2 kiz hemde nerdeyse tecavuze ugrayacaklarmis kizlardan biri darp edilip disi kirilmis. Ne zamandan beri bu kadar vicdansizlik artti, yorumlari okuyorum haberlere yazilan ki kanim dnuyor... yorumlar soyle...

-onlar şerefsizde kız azmı o...
-abi kız neden evden kaçıyo, kaçarsa böyle olur bence kız suçlu hak etmiş yani her ne kadar kötü bişey yapsalarda kızın hatası
-b..mu war ewden kaçıyosun arkadaş...
bi Allahin kulu cikip duzgunce birsey soylemis hepsi bu o da bayan...

Magdur hemsire icinde soyle denmis...
-istemeden olamaz.eğer tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin.bu da zevk alamamış sanırım.adamların suçu yok.vereni cami avlusunda öperlermiş.
emniyet amirinin yanında ne işi varmış o kıçı kırığın.

Bunu yazan adamin profiline baktim ve adamin kucuk
bir kizi var... hic Allahtan korkmuyorlar boyle yorumlar yaparken...

Su bir kac gun once yayinlanan internetten tanisma mevzusunda da olanlari hakettigini savunan bir kesim vardi.Tecavuz etmeye yeltenenin hic sucu yok zaten suc kizlarin demeye getirildi...

Ben artk dayanamiyorum bu duruma. Son zamanlarda ne kadar artti tecavuz farkindamisiniz? Nerden geliyor bu cesaret eskiden insanlar korkardi ,cekinirdi, utandirilirdi,linc edilirdi. Simdi ise geldigimiz noktaya bak nerdeyse aferin iyi yapmissin deyip sirtlarini sivaslayacaklar.Zaten en kolayi bu magduru suclamak.Ne isi vardi, neden ordaydi,niye etek giydi, niye kivirdi, niye guldu, niye makyaj yapti, niye topuklu giydi.... saymakla bitmez. Kadin olmaniz bile tecavuze ugramanizi hakli cikartacak bir neden nerdeyse. Isin kotusu kimsede artik karsi yorum yapmaz oldu. Hani musluman ulkeydik, noldu? kimde vicdan kalmis kimde Allah korkusu var hani nerde? Insanlarin aklina MINI etekli bayan gorunce din geliyorda boyle bir durumda hic Allah korkusu akillarina gelmiyor. Kadin haketmistir deniyor...Ne hale geldik toplum olarak. Ben Fatmagul'un sucu ne adli diziyi izlerken bile acaba bu durumda olanlar ne yapiyordur? diye dusunurken bu durumda olan gercek insanlar var sonuc ne tabiki koca bir hic.

Artik gelecekten cok korkar oldum. Bu tecavuz destekcisi insanlardan midem bulaniyor.Isin kotusu herkesin bir annesi , bacisi , kardesi, kizi var baslarina gelse boylemi davranacaklardi? Hic empati denen sey kalmadi.Herkesin basina gelebilir, hele boyle buyuk konusanlarin mutlaka basina gelecektir. Ustelik devir o kadar kotu ki bazi erkekler boyle tecavuz kacinilmazsa zevk al tarzinda yorumlar yapiyor cevrelerindeki bayanlarin basian gelmesine gerek yok .. devir oyle kotu ki artik erkeklerede tecavuz ediyorlar gayet onlarda tehlikede. Ama tabi beyin yok bunlari dusunmekten acizler. Ben icimi dokmek istedim artik cok dolmustum. Buyuk ihtimal konu kapanicak ceza almayi goze alarak yazdim fakat...

TECAVUZE VE YARDAKCILARINA HAYIR DIYORUM!

Sanirim bir kac gun sitede olmayabilirim ceza alirim herhalde bu konudan sonra kendinize iyi bakin.

son günlerde bir haber okudum..abd nin teksas eyelaetinde 4 yaşındaki kızına taciz ederken yakaladığı adamı
baba, döverek öldürüyor..teksas şerifi babayı tutuklamıyor, ben bu adamı tutuklayamam,diyor..

aradan bir kaç gün geçti , jüri karşısına çıkmış adam..suçlu bulunmamış..dikkatinizi çekiyorum SUÇLU DEĞİL ADAM ÖLDÜRMEKTEN..!

bizde 13 yaşındaki kız bilmem kaç kere anal ilişkiyle tecavüze uğrar ama hakim "kendi isteği" der..

adalet hangisi bilemedim..bir kadın için taciz bile başlı başına bir yıkım..tecavüz lafı bile irkiltici,soğuk..:50:

Niye ceza alasın ki ? İnsan olmak ne zamandan beri ceza almayı gerektiriyor ?

N.Ç davasında bile tecavüz edenlerin çoğu, çoluklu çocuklu adamlardı. Baba olan, evlat sevgisini tadan birileri nasıl böyle birşey yapabilir, nasıl bir hayvanlıktır bu.

Çocuk tecavüzcüsü olup hapishanede şişlenenlere oh diyorum, şişleyenlerin ellerine sağlık. Devlet olarak biz ceza veremedik , siz verdiniz cezasını. Fikir suçu yerine fiili suçlarda keşke idam uygulanabilseydi.

Dısı kırılan arkadasın arkadaşı burda konuyu bizimle paylaşmıştı evet...
Valla ne diyimde ortalık kötü kızlarda ona gore tedbirini alsınlar yani internette tanısan biri buluşma teklif edicek bariz ortada pis isler pesinde olduğu .... Yani kızlarımız biraz akıllı davransa ,kEndileri kötü niyetli degiller ama yinede baslarina bisey geldikten sonra bı çaresi geri donusu yok maalesef....

Bir erkek eğer insanlıktan çıkmışsa, karaktersizi adiyse karşıdaki kadının nasıl giyindiği onun için önemli değildir.

Bir erkek eğer insanlıktan çıkmışsa, karaktersizi adiyse karşıdaki kadının nasıl giyindiği onun için önemli değildir.

Demek istedigim hep bir bahaneleri var eskiden boyle degildi erkekler, bu kadar tecavuzler cok degildi su son haftalarda ardi ardina duyuyoruz. Ben cok korkuyorum sizler korkmuyor musunuz? Bi kucuk kiza kac kisi birden tecavuz etmisler 14 yaslarindaydi sanirim,kiz 4 ameliyar olmus oturabilmek icin arkadas yukarida anlatmis.Hemde nufuzlu kisiler devlet dairesinde calisandan tutunda,askeriye mensubuna kadar. Yaziklar olsun canavar oldu bu erkekler ama isin kotusu artik kimse birsey yapmiyor haketmistir diyor.O kucuk kizin tecavuze ugramak icin ne sebebi vardi peki yavrum daha sabi genc kizligini bile yasiyamadan:(

Niye ceza alasın ki ? İnsan olmak ne zamandan beri ceza almayı gerektiriyor ?

N.Ç davasında bile tecavüz edenlerin çoğu, çoluklu çocuklu adamlardı. Baba olan, evlat sevgisini tadan birileri nasıl böyle birşey yapabilir, nasıl bir hayvanlıktır bu.

Çocuk tecavüzcüsü olup hapishanede şişlenenlere oh diyorum, şişleyenlerin ellerine sağlık. Devlet olarak biz ceza veremedik , siz verdiniz cezasını. Fikir suçu yerine fiili suçlarda keşke idam uygulanabilseydi.

Ben onların şişlenmekten ziyade aynı muameleyi görmelerini diliyorum hapiste.

Birileride onlara tecavüz etsin bakalım,anlasınlar nasıl birşeymiş.

Toplumumuzdaki gidişat beni de korkutuyor maalesef. Bir de kadınların başına kötü bir şey geldiği zaman erkeklerden ziyade bazı hemcinslerimizin görüşleri daha da korkutucu.

Evet isyan ediyorum, insanligimdan utaniyorum,kadin olmaktan gurur duyamiyorum hatta korkuyorum ... Turkiye de artik tecavuze ugramak, caydirici bir ceza yok, halkta akil fikir yok...Eskiden tecavuz edenlerin yuzune tukururlerdi,hapishanelerde cururlerdi yetmedi orada sislenir icabina bakarlardi.Hapishaned bile bir namus kavrami oluyordu demek ki. Artik bu insanlar ceza bile almiyor ki dogru duzgun.

Son iki gundur facebook ta haber basliklari onume geliyor. 16 yasindaki kiz evden kacti iki kisinin tecavuzune ugradi,diger magdur hemsire emniyet amiri ve yanindaki bir kisi daha tecavuz etmis, diger konuyu burda okumustum kizlar netten tanisip gorusmeye gitmisler 2 kiz hemde nerdeyse tecavuze ugrayacaklarmis kizlardan biri darp edilip disi kirilmis. Ne zamandan beri bu kadar vicdansizlik artti, yorumlari okuyorum haberlere yazilan ki kanim dnuyor... yorumlar soyle...

-onlar şerefsizde kız azmı o...
-abi kız neden evden kaçıyo, kaçarsa böyle olur bence kız suçlu hak etmiş yani her ne kadar kötü bişey yapsalarda kızın hatası
-b..mu war ewden kaçıyosun arkadaş...
bi Allahin kulu cikip duzgunce birsey soylemis hepsi bu o da bayan...

Magdur hemsire icinde soyle denmis...
-istemeden olamaz.eğer tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin.bu da zevk alamamış sanırım.adamların suçu yok.vereni cami avlusunda öperlermiş.
emniyet amirinin yanında ne işi varmış o kıçı kırığın.

Bunu yazan adamin profiline baktim ve adamin kucuk
bir kizi var... hic Allahtan korkmuyorlar boyle yorumlar yaparken...

Su bir kac gun once yayinlanan internetten tanisma mevzusunda da olanlari hakettigini savunan bir kesim vardi.Tecavuz etmeye yeltenenin hic sucu yok zaten suc kizlarin demeye getirildi...

Ben artk dayanamiyorum bu duruma. Son zamanlarda ne kadar artti tecavuz farkindamisiniz? Nerden geliyor bu cesaret eskiden insanlar korkardi ,cekinirdi, utandirilirdi,linc edilirdi. Simdi ise geldigimiz noktaya bak nerdeyse aferin iyi yapmissin deyip sirtlarini sivaslayacaklar.Zaten en kolayi bu magduru suclamak.Ne isi vardi, neden ordaydi,niye etek giydi, niye kivirdi, niye guldu, niye makyaj yapti, niye topuklu giydi.... saymakla bitmez. Kadin olmaniz bile tecavuze ugramanizi hakli cikartacak bir neden nerdeyse. Isin kotusu kimsede artik karsi yorum yapmaz oldu. Hani musluman ulkeydik, noldu? kimde vicdan kalmis kimde Allah korkusu var hani nerde? Insanlarin aklina MINI etekli bayan gorunce din geliyorda boyle bir durumda hic Allah korkusu akillarina gelmiyor. Kadin haketmistir deniyor...Ne hale geldik toplum olarak. Ben Fatmagul'un sucu ne adli diziyi izlerken bile acaba bu durumda olanlar ne yapiyordur? diye dusunurken bu durumda olan gercek insanlar var sonuc ne tabiki koca bir hic.

Artik gelecekten cok korkar oldum. Bu tecavuz destekcisi insanlardan midem bulaniyor.Isin kotusu herkesin bir annesi , bacisi , kardesi, kizi var baslarina gelse boylemi davranacaklardi? Hic empati denen sey kalmadi.Herkesin basina gelebilir, hele boyle buyuk konusanlarin mutlaka basina gelecektir. Ustelik devir o kadar kotu ki bazi erkekler boyle tecavuz kacinilmazsa zevk al tarzinda yorumlar yapiyor cevrelerindeki bayanlarin basian gelmesine gerek yok .. devir oyle kotu ki artik erkeklerede tecavuz ediyorlar gayet onlarda tehlikede. Ama tabi beyin yok bunlari dusunmekten acizler. Ben icimi dokmek istedim artik cok dolmustum. Buyuk ihtimal konu kapanicak ceza almayi goze alarak yazdim fakat...

TECAVUZE VE YARDAKCILARINA HAYIR DIYORUM!

Sanirim bir kac gun sitede olmayabilirim ceza alirim herhalde bu konudan sonra kendinize iyi bakin.

bende sizin gibi korkar oldum. artik cocuk bile istemiyorum ki ben cocuklari cok seven biriyim.
bu tecavüz olaylarin sorunu millet kendini "cagadas"lastriiyor olmasi. tecavüzler "normal" olarak görülüyor. Cagdas insanlar tecavüzcü demiyor yanlis anlasilmasin lütfen.
aslinda tecvüzcülere de tüm sucu yüklememek gerek bence. yasalarda yasalari uygulamayanda ceza vermeyende de cok büyük hata var.
kusura bakmayin ama türkiye de ac bir insan ekmek calinca 15 yil hapis cezasi aliyor. tecavüz eden veya insan öldürenler 5 yil!!!

Ben onların şişlenmekten ziyade aynı muameleyi görmelerini diliyorum hapiste.

Birileride onlara tecavüz etsin bakalım,anlasınlar nasıl birşeymiş.
hiç bi ceza bu suçu işleyene bana kalırsa yetmez

erkeklerin hepsimi böle allahım ne olur aklıma mukayyet ol akşam umutsuz ev kadınlarında ömerin elifi aldatmasına mesela şok oldum:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

aklıma yine geçmişle ilgili,uzun süre etkisinden kurtulamadığım bir olay geldi..

bir bayram günü kaçırıldığını ya da kaybolduklarını düşündüğümüz üç küçük melek...

şeytan,en büyüğüne taciz ediyor belki diğerleri de...sonra acımadan öldürüyor..

bizim memleketimizde el kadar yavrular, hamile köpekler günlerce bir odaya kapatılarak

karnında yavruları varken tecavüz ediliyorsa ve birileri onları dışarı salıyorsa vayy halimize...

ister açık olun ,ister kapalı hanımlar...ister korkak olun ister çok cesur...hiç bir garantimiz yok maalesef..:50:

Son düzenleyen: Moderatör:
bence bunlara siteye ceza verilmemeli hepimiz bunları konuşup tartışa bilmeliyiz.bu ülke bizim hepimizin tabiki konuşcaz ama artık insanlar eleştirmekten korkar oldu.kadın olmak zor iş hele şu son günlerden sonra ya benim yaşım sizlerden çok küçüktür 22 yaşındayım daha ama eskiden yoktu böyle şeyler ya biz ufakken sokakta rahat top oynardık gece yarılarına kadar eve girmezdik ailecek gece yürüyüşleri vardı.şimdi hiç biri yok korkuyoruz çünki artık öyle bir dönemki ufacık çocuklara tecavüz ediyorlar dışarıya salamıyoruz ufak kardeşlerimizi ailecek yürüşlerde yok bi sapık peşimize takılır diyede çıkarmıyoruz. çıkma dışarı evde televizyon izle bak kanallara biri diğerine tecvüz eder.birisi ondan ona gezer durur kadın düşkünü gibi. diğeri hamile kalır ufak yaşta ailesine rest çeker. bunlar zaten hepimize empoze edilmeye çalışılan şeyler değilmi? şimdide tecavüze uğramak normale indirgenmeye başlandı. çok dindar bir ülkeysek dindar ülkede zinaya izin verilmesi de şaşırtıcı bir durum bundanda olan çocuğada aldırma yasağı geldi. diyecek birşey bulamıyorum valla dilim gönlüm yetmiyor nereye gittiğimiz ne olcağımız belli biz hala koyun gibi meleyip sürücek olduğumuz yerde duralım... yazık çok üzülüyorumm

Bir kız Tecavüze uğrar...

Adamın elinin kiri olur...
Kuyruk sallayan dişi köpek olur...
Adamı zaten kız ayartmıştır hak etmiş olur...
Kızın ne mal olduğu bellidir yollu olur...

Böyle uzayıp gider. Tecavüzü haklı çıkarmak için...

Kız dışlanır hayata küser .

Adam hapis yatar çıkar. Erkektir ya el değmemiş bir kızla evlendirilir.

İnsanlar düşünseler o tecavüze uğrayan kendi kızları , kardeşleri , kendileri olsa ne hissederler...

Kişi başkalarını eleştirmeden ya ben onun yerinde olsam ne hissederdim diye düşünmeli....

Çok merak ediyorum bu tecavuz davalarına bakan hakimler savcılar artık son kararı kim veriyorsa o kızcagıza kendi rızasıyla oldu diyen mesela gece yastıga kafasını koyunca vicdanı hiç sızlamıyormu yada aynı sey kendi ailesinden birinin basına gelmiş olsaydı da kendi rızasıyla olmus diye karar verebilecekmiydi :45::45::45::45:

Geçen gün şirkette de bu konular konuşuluyordu. Bir erkek arkadaş, (Amerika'da büyümüş ama Türk) Türk kızlarını anlayamadığını söyledi. Nedenini sorduk. Eskiden buraya geldiğimizde kızlar utanmayı biliyorlardı şimdi otobüste bile üstümüze oturuyorlar neredeyse dedi? O nadir bir durumdur falan desekte diğer erkek arkadaşlarımızda ona katıldılar. Ne üzücü bir durum. Konunun az da olsa dışına çıktığım için üzgünüm.

Bakin iste demek istedigim bu cok guzel kilifina uydurdular,bizde kadinlarda olmayan seyi uyguluyorlar erkek dayanismasi. Oysa biz kadinlar bu dayanismayi benimseyemedik henuz.

Kadınlar kıskançtır. Birbirlerini çekemezler. İki kadın arkadaş aynı kişiyle sevgili olur ama iki erkek arkadas bunu yapar mı? nadirdir...

Geçen gün şirkette de bu konular konuşuluyordu. Bir erkek arkadaş, (Amerika'da büyümüş ama Türk) Türk kızlarını anlayamadığını söyledi. Nedenini sorduk. Eskiden buraya geldiğimizde kızlar utanmayı biliyorlardı şimdi otobüste bile üstümüze oturuyorlar neredeyse dedi? O nadir bir durumdur falan desekte diğer erkek arkadaşlarımızda ona katıldılar. Ne üzücü bir durum. Konunun az da olsa dışına çıktığım için üzgünüm.

Bakin iste demek istedigim bu cok guzel kilifina uydurdular,bizde kadinlarda olmayan seyi uyguluyorlar erkek dayanismasi. Oysa biz kadinlar bu dayanismayi benimseyemedik henuz.

aklıma yine geçmişle ilgili,uzun süre etkisinden kurtulamadığım bir olay geldi..

bir bayram günü kaçırıldığını ya da kaybolduklarını düşündüğümüz üç küçük melek...

şeytan,en büyüğüne taciz ediyor belki diğerleri de...sonra acımadan öldürüyor..

bizim memleketimizde el kadar yavrular, hamile köpekler günlerce bir odaya kapatılarak

karnında yavruları varken tecavüz ediliyorsa ve birileri onları dışarı salıyorsa vayy halimize...

ister açık olun ,ister kapalı hanımlar...ister korkak olun ister çok cesur...hiç bir garantimiz yok maalesef..:50:

Zaten tecavüz igrenc tiksindirici birşeyde, hele birde kücük
masum yavrulara yapilmasi insanlik suçundan da öte.

Tecavüzcü yaratiklarin birakin bu dünyada yaşamayı, mezara girip topragi
kirletmelerine bile izin verilmemeli.

Bunların serbest dolaşmalarına izin veren bir Adalet, adalet değildir.
Yazıklar olsun

ya hani bir belediye başkanı kürtaj meselesinde bi laf etmişti ya ' tecavüze uğrayan kendini öldürsün bebeğini değil' diye. ya düşünüyorum ne oluyor insanlara ? erkek egemen anlayışta her zaman bir mağdureyi içten içe suçlama durumu vardır ama dile getirip de söylemezlerdi en azından. en basiti ' çalma kapımı çalarlar kapını ' diye düşünür kendi yakınlarının da başına gelir diye korkar susarlardı. artık böyle bir şey de yok Allah korkusu da yok yani.

biizim memlekette bir hikaye anlatmışlardı doğru mudur değil midir araştırmadım. cumhuriyetin kurulduğu senelerde bir adam bizim memlekette yaşlı bir kadına tecavüz ederken yakalanmış halk tarafından linç edile edile öldürülmüş ve ne askerler ne devlet tarafından linç eden halka ceza da verilmemiş linç etmelerine engel de olunmamış. arkadaşın bahsettiği amerikalı baba gibi. şimdi artık neredeyse tecavüze uğrayanlar tecavüzcüleri taciz ediyorlar diyecekler. sonumuz kötüye gidiyor Allah bir bela bir felaket verecek de öyle mi akıllanacak insanlar

Son düzenleme:

ilk mesajında yazdığın yorumlar mide bulandırıcı gerçekten de.

Ama işin daha da kötüsü var.

Bu tip yorumları kadınlar da çok fazla yapıyor.

Hem de ne için biliyor musun?

Erkeklerin gözüne girmek için.

Tabi gece geç saatte dışarı çıkarsa başına bunlar gelir.(Ben öyle gece gece dışarı çıkan kadınlardan değilim demek istiyor aslında)

Tabi dekolte giyerse ,mini etek giyerse başına bunlar gelebilir.(Ben edepli bir kadınım giymem öyle fahişe gibi)

Yani tecavüze uğrayan kadını eleştirirken kendine pay çıkarabilenler var.Ama unutuyorlar ki Allah korusun yarın öbür gün onların başına gelirse de bir başkası onlar için bu sözleri söyleyecek.

Back
X