- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
Adam 40 yaşındaEee 83le cok rahat komiser yardimcisi,polis,assubay olabilirdi. Eğitim süreci var diye mi istemediniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam 40 yaşındaEee 83le cok rahat komiser yardimcisi,polis,assubay olabilirdi. Eğitim süreci var diye mi istemediniz
Bencede bunalıma girmeye hakkı yok. Is beğenmiyor diyemem. Kasiyerlik, garsonluk, taksicilik islerine basvurduk. Is bulamiyor.Size ve çocuklara icim acıdı.Esinize kızdım.Bence yeterince cabalamiyor.O çocuklar kuru ekmek yerken, onun bunalıma girmeye hakkı yok.is mi beğenmiyor?
Yaşı tutmuyordu sanirimEee 83le cok rahat komiser yardimcisi,polis,assubay olabilirdi. Eğitim süreci var diye mi istemediniz
Anladım. Ben daha genç düşünmüştüm ptt ye falan başvursun diyeceğimde zaten basvurmusturYaşı tutmuyordu sanirim
Hani çok tatmin edici olmasa da illa ki bir iş bulunur diye düşünüyorum.En azından çocuklar kuru ekmek yemez..Bencede bunalıma girmeye hakkı yok. Is beğenmiyor diyemem. Kasiyerlik, garsonluk, taksicilik islerine basvurduk. Is bulamiyor.
Kızarsan aile huzurunuz da bozulur, bu duruma tuz biber olur, başka birşey olmaz. O yüzden şu aşamada zor ama sakin kalmaya çalışırsan daha iyi olur.Ben her yere başvuruyorum onun adına, bana " bak sende bulamıyorsun" diyor. Ama nedense onun suçuymuş gibi geliyor bana. Bilmiyorum ona kızmalı miyım emin değilim.
Siz eşi yıldız teknik elektronik haberleşme mühendisi olan bayan mısınız. Ailenizden bi süre destek olabilecek yok mu. Üzgünüm ama 2 sene aşırı aşırı uzunMerhaba arkadaşlar,
Daha önce de esimin issizliğiyle ilgili konu açmıştım, hatta buradan yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar olmuştu sağolsunlar.
Sorun şu ki eşim hala işsiz ve çok ciddi bunalıma girdi.
Bir yandan ona kızıyorum, erkek olarak iki senedir işsiz oturuyor, yeterince çabalasa iş bulur deyip ona karşı öfke duyuyorum. Öte yandan taksi şoförlüğü için bile konuştu ( becerebilir mi bilmiyorum) bende durakta tanidigi olan biriyle konustum, haber vereceğiz diyorlar ama dönüş olmuyor.
Eşim mühendis bu arada.
Bir yandan eşim gözüme aciz geliyor soğuyorum ondan, bir yandan onun için üzülüp destek olmaya çalışıyorum. Çok karışık duygular içindeyim.
Iki çocuğum var ve ben asgari ücretle çalışıyorum. Ev kira, evde zeytin yok, peynir yok, süt yok. Az once cocuklarin eline kuru ekmek verdim yesinler diye.
Kendimi o kadar yorulmuş hissediyorum ki. Eskiden ağlardım bol bol, artık aglayamiyorum da, bombosum sanki.
Bundan 5, 6 sene önce 2 evimiz, bir arsamız, 2 arabamız vardı. Eşim mühendislik şirketi kurdu, batti sirket. Hepsini kaybettik.
Sizce eşim yeterince cabalamadigi, beceriksiz olduğu için mi bu haldeyiz, yoksa gerçekten iş bulunamıyor mu artık?
Hiç saglikli düşünemiyorum.
Evet, ailelerimiz elinden geleni yapıyor, ama onlarda emekli insanlar. Biliyorum uzun olduğunu ve anlam veremiyorum. Çok yorulmuş hissediyorum kendimi.Siz eşi yıldız teknik elektronik haberleşme mühendisi olan bayan mısınız. Ailenizden bi süre destek olabilecek yok mu. Üzgünüm ama 2 sene aşırı aşırı uzun
Yıpranmakta çok haklısın allah yardımcınız olsun size çok güzel bi kapı açsın inşallah. Ben eşinizin çabasını pek anlayamadım hangi sehirdesiniz bi garsonluk mağazada eleman bi fabrikada bile mi giremediEvet, ailelerimiz elinden geleni yapıyor, ama onlarda emekli insanlar. Biliyorum uzun olduğunu ve anlam veremiyorum. Çok yorulmuş hissediyorum kendimi.