İsyan etmiyorum ama cok yoruldum

Eşiniz ve sizde başvurmuşuzsunuz cevap alamamış, bazi yerler onun eğitimini bahane edip almamış, uğraşmıyor diyorsunuz belli ki kismeti kapali, a101 ,bim,şok., lcw ya da avmlerde satış danışmanlığına başvursun bunlari istemiyor mu dönmüyor. Bence avmlerde mağazalardan is cikar gibi geliyor. Allah yardımcınız olsun. Her ikinizde bunalmışsınız

Küçük şehirlerde İstanbul’da çalışmış tecrübeli kişileri almak isteyenler de çok oluyor. Enerji şirketlerine başvuru yapabilir. Örneğin Denizli’de Bereket Enerji bir ara yönetici arıyordu İstanbul’dan.

Adam o kadar uğraşmış olmamış.bir hata yapmış tamam ama iyi günde kötü günde deyip evleniyorsunuz.şimdi ona destek olmayıp suçlarsanız iyice sıkıntı olur.bir süre aileler destek olamaz mı?hiç mi çevre yok iş bulmakta yardımcı olacak?Tek çaresi her yere cv atıp beklesin.bunalıma girip kendini eve kapatmasın.buarada kpss çalışırdım ben olsam evde oturuyorsa bol bol vakti vardır.

Hanımefendi öncelikle allah yardımcınız olsun size sağlık ve guc versin. Yalnız 2 sene evde oturan erkek mi olur? Kusura bakmayın.
Çocuklar evde ekmek yerken hiç mi vicdan yapmıyor bu adam ?
Yani bende köy gibi bir yerdesiniz sandım. Istanbuldaymissiniz sasirdim.
Bir caddeden geçerken bile elektrik direklerine takılı onlarca is ilanı görüyorum. Tecrübesiz tekstil elemanı, tecrübesiz kesimhane çalışan v.s diye .
Eşiniz internetten başvuru yaptı sonuç çıkmadıysa bir zahmet evden başını çıkarıp cadde cadde sokak sokak iş arasın eminim bulacaktır asgari ücreti bir yer.
Binlerce market teksil v.b fabrikalarda çalışan olabilir. Satış danışmanı olabilir. Araba kullanmayı biliyorsa şoför olabilir. Servis çekebilir. Güvenlik gorevlisii olmak için sınavlara girip olabilir.
Eski çalıştığım yerde 2 ay şoför aradılar bulamadılar. Asgari ücret beğenmiyor adamlar.
Haftaiçi bu şekilde bir yerde çalışıp hafta sonu gungorenden merterden toptancilardan ya da tekstillerin 2.kalite urunlerini alıp pazarcılık yapan insanlar biliyorum.
Eski çalıştığım yerde boşanmış bir kadın vardı. Eski eşi çocuklarına bakmıyordu.
Haftaici müşteri temsilciği yapıyordu. Haftasonu dugunlerde fotoğraf çeken fotocuya yardıma gidiyordu para kazanmak için.
Düğünlerde cafelerde garsonluk bile yapabilir.
Yani gerçekten mühendislik alanında belki iş olmayabilir bilgim yok ama isterse bir adam tesbih satar, E5 'te su, simit,balon satar yine de para kazanır.
Lütfen kirilmayin sizin esiniz beceriksiz. Öyle erkek mi olur ya ?
2 çocuğu evde kuru ekmek yiyorsa bir babanın 2 sene depresyona girip evde yatma gibi de bir lüksü yoktur. Hastanelik derecesinde ruhsal bir akıl sağlığı sorunu yoksa ki yok belli.
Eşinize söyleyin kendine çeki düzen versin. Babalık ve kocalık görevlerini iyice unutmuş. 2 sene sonra bir zahmet biraz hatırlasin.
Ciksin sokak sokak gezsin iş arasın.
Spora gittiğim otelde yaşlı teyzeler amcalar temizlik yapıyor. 40 yaşında adam evde yatıyor çoluk cocuk aç ? Kınamıyorum başıma gelmesin ama esiniz kendine çeki düzen versin.

Bence eşinizi suçlamayın. Bir erkek, bir baba olarak, iyi imkanları varken bu duruma düşmek, evini, çocuklarını geçindirememek, sürekli deneyip bir sonuca ulaşamamak yıpratmıştır onu. Belki çabalamak istiyor ama onun da gücü kalmadı? Sizin için de zor çok iyi anlıyorum, ama siz toparlayıcı olmalısınız.

Öneriler gelmiş ama ben de söyleyeyim; bence dardan çıkana kadar şehirdışı, yurtdışı alanındaki her yere başvursun. Bi süre ayrı yaşamış olursunuz ama en azından, özellikle yurtdışında eline geçen parayı harcamak zorunda dahi kalmaz, şantiyede falan kalıyorlar...
Aynen söylediğiniz gibi diyor o da. Deneyip sonuca ulaşamayınca çok hayal kirikligina ugruyormus.
Yurt dışı deniyoruz. Ingiltere denedi olmadi. Almanya'yi deneyecek martta.

Mühendisler yurtdışında çok daha rahat iş buluyor, şartları burdan daha iyi olmalı ki giden bir daha gelmiyor.
Allah yardımcınız olsun, sıkıntılarınızı feraha çıkarsın inşallah

Allah yardımcınız olsun inşallah bu zor günleriniz bi an önce geçer 😕 Eşiniz yurtdışına çalışmaya gitse ?

Aynen söylediğiniz gibi diyor o da. Deneyip sonuca ulaşamayınca çok hayal kirikligina ugruyormus.
Yurt dışı deniyoruz. Ingiltere denedi olmadi. Almanya'yi deneyecek martta.
Yurtdışında çalışan biri sizi çağırırsa daha kolay oluyor gitmek diğer türlüsü biraz daha zor.

Mühendisler yurtdışında çok daha rahat iş buluyor, şartları burdan daha iyi olmalı ki giden bir daha gelmiyor.
Allah yardımcınız olsun, sıkıntılarınızı feraha çıkarsın inşallah
Yurtdışı istiyoruz keşke olsa.

Kariyer sahibi birini ise almiyorlarsa eger mühendis olduğunu söylemeyin. O şekilde olmaz mı acaba? Bir de madem şu an boş 2. Üniversite farklı bir kurs gibi alternatifleri değerlendirin. En azından kafası meşgul olur hayatla bağlantısını koparmaz

Eşiniz patron olunca epey zorlanır şimdi birinin yanında çalışma konusında kendi çevresi olursa daha iyi adaptasyon olur onun için

Cok uzuldum ya. Soyleyecek soz bulamiyorum. Rabbim ona is kapisini tez zamanda acsin ve onu bu sıkıntılarindan kurtarsin. Cok cok uzuldum.

Hanımefendi öncelikle allah yardımcınız olsun size sağlık ve guc versin. Yalnız 2 sene evde oturan erkek mi olur? Kusura bakmayın.
Çocuklar evde ekmek yerken hiç mi vicdan yapmıyor bu adam ?
Yani bende köy gibi bir yerdesiniz sandım. Istanbuldaymissiniz sasirdim.
Bir caddeden geçerken bile elektrik direklerine takılı onlarca is ilanı görüyorum. Tecrübesiz tekstil elemanı, tecrübesiz kesimhane çalışan v.s diye .
Eşiniz internetten başvuru yaptı sonuç çıkmadıysa bir zahmet evden başını çıkarıp cadde cadde sokak sokak iş arasın eminim bulacaktır asgari ücreti bir yer.
Binlerce market teksil v.b fabrikalarda çalışan olabilir. Satış danışmanı olabilir. Araba kullanmayı biliyorsa şoför olabilir. Servis çekebilir. Güvenlik gorevlisii olmak için sınavlara girip olabilir.
Eski çalıştığım yerde 2 ay şoför aradılar bulamadılar. Asgari ücret beğenmiyor adamlar.
Haftaiçi bu şekilde bir yerde çalışıp hafta sonu gungorenden merterden toptancilardan ya da tekstillerin 2.kalite urunlerini alıp pazarcılık yapan insanlar biliyorum.
Eski çalıştığım yerde boşanmış bir kadın vardı. Eski eşi çocuklarına bakmıyordu.
Haftaici müşteri temsilciği yapıyordu. Haftasonu dugunlerde fotoğraf çeken fotocuya yardıma gidiyordu para kazanmak için.
Düğünlerde cafelerde garsonluk bile yapabilir.
Yani gerçekten mühendislik alanında belki iş olmayabilir bilgim yok ama isterse bir adam tesbih satar, E5 'te su, simit,balon satar yine de para kazanır.
Lütfen kirilmayin sizin esiniz beceriksiz. Öyle erkek mi olur ya ?
2 çocuğu evde kuru ekmek yiyorsa bir babanın 2 sene depresyona girip evde yatma gibi de bir lüksü yoktur. Hastanelik derecesinde ruhsal bir akıl sağlığı sorunu yoksa ki yok belli.
Eşinize söyleyin kendine çeki düzen versin. Babalık ve kocalık görevlerini iyice unutmuş. 2 sene sonra bir zahmet biraz hatırlasin.
Ciksin sokak sokak gezsin iş arasın.
Spora gittiğim otelde yaşlı teyzeler amcalar temizlik yapıyor. 40 yaşında adam evde yatıyor çoluk cocuk aç ? Kınamıyorum başıma gelmesin ama esiniz kendine çeki düzen versin.
Yok kirilmiyorum, bende kısmen aynı düşünüyorum. Erkek dediginiz ekmeğini taştan çıkarmalı. Ama ekmeğini taştan çıkarabilecek bir adam hiç değil malesef. Zaten çok dışa dönük biri değildir. Evde bile az öz konuşur.

Back
X