Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde almanca ogrenmeye calisiyor, almanyaya gitmeye calisacak bakalim.Eğer çalışmayıp evde duruyorsa en azından kppss ye hazirlanp memur olarak atanabilir. Boş vakit geçirmek yerine.
Inşallah hedefine ulaşabilir. Açıkçası eşinizin yeterince çabaladığını dusunemedm evde çocuğunun kuru ekmek yediğini gören adam pazarda limon satar yine de 3 5 kuruş kazanmaya çalışır.Evde almanca ogrenmeye calisiyor, almanyaya gitmeye calisacak bakalim.
Konu sahibi çok hassas ve üzgün onu daha fazla üzmeyi asla istemem ama size katılıyorum 2 yildan bahsediliyo ve istanbulda bi garsonluk işi bile bulamaması imkansız acaba eğitimi çok iyi olduğu için istemiyo size yalan mi söylüyo yanı aklım almiyo çünkü başka türlüsünü çocukların eline kuru ekmek vermekten bahsediyosunuz bu çok büyük bi olay eşinizi kirmadan bagirmadan hakaret etmeden yakasından tutup silkeleyin bence çünkü depresyona girip yatmaktansa sokak sokak gezse çoktan iş bulurdu gitsin konuşsun tamam eğitimin çok iyi ama beni ise alın paraya ihtiyacım var şuan her işte çalışırım diye bilir garsonlar vs zaten sürekli çalışmiyo sürekli girip çıkılan bi iş garsonluga alirlar. Köfteci yusuf deli gibi komi aliyo her tarafta köfteci yusuf dolu ona bile başvursa çoktan alınırdı bi de eşiniz tabiki depresyonda olabilir insanı bi durum ama depresyon 2 sene sürmez. Bunları da sizi üzmek için yazmadım durumun ciddiyetini anlayın diye yazdımHanımefendi öncelikle allah yardımcınız olsun size sağlık ve guc versin. Yalnız 2 sene evde oturan erkek mi olur? Kusura bakmayın.
Çocuklar evde ekmek yerken hiç mi vicdan yapmıyor bu adam ?
Yani bende köy gibi bir yerdesiniz sandım. Istanbuldaymissiniz sasirdim.
Bir caddeden geçerken bile elektrik direklerine takılı onlarca is ilanı görüyorum. Tecrübesiz tekstil elemanı, tecrübesiz kesimhane çalışan v.s diye .
Eşiniz internetten başvuru yaptı sonuç çıkmadıysa bir zahmet evden başını çıkarıp cadde cadde sokak sokak iş arasın eminim bulacaktır asgari ücreti bir yer.
Binlerce market teksil v.b fabrikalarda çalışan olabilir. Satış danışmanı olabilir. Araba kullanmayı biliyorsa şoför olabilir. Servis çekebilir. Güvenlik gorevlisii olmak için sınavlara girip olabilir.
Eski çalıştığım yerde 2 ay şoför aradılar bulamadılar. Asgari ücret beğenmiyor adamlar.
Haftaiçi bu şekilde bir yerde çalışıp hafta sonu gungorenden merterden toptancilardan ya da tekstillerin 2.kalite urunlerini alıp pazarcılık yapan insanlar biliyorum.
Eski çalıştığım yerde boşanmış bir kadın vardı. Eski eşi çocuklarına bakmıyordu.
Haftaici müşteri temsilciği yapıyordu. Haftasonu dugunlerde fotoğraf çeken fotocuya yardıma gidiyordu para kazanmak için.
Düğünlerde cafelerde garsonluk bile yapabilir.
Yani gerçekten mühendislik alanında belki iş olmayabilir bilgim yok ama isterse bir adam tesbih satar, E5 'te su, simit,balon satar yine de para kazanır.
Lütfen kirilmayin sizin esiniz beceriksiz. Öyle erkek mi olur ya ?
2 çocuğu evde kuru ekmek yiyorsa bir babanın 2 sene depresyona girip evde yatma gibi de bir lüksü yoktur. Hastanelik derecesinde ruhsal bir akıl sağlığı sorunu yoksa ki yok belli.
Eşinize söyleyin kendine çeki düzen versin. Babalık ve kocalık görevlerini iyice unutmuş. 2 sene sonra bir zahmet biraz hatırlasin.
Ciksin sokak sokak gezsin iş arasın.
Spora gittiğim otelde yaşlı teyzeler amcalar temizlik yapıyor. 40 yaşında adam evde yatıyor çoluk cocuk aç ? Kınamıyorum başıma gelmesin ama esiniz kendine çeki düzen versin.
Konu sahibi çok hassas ve üzgün onu daha fazla üzmeyi asla istemem ama size katılıyorum 2 yildan bahsediliyo ve istanbulda bi garsonluk işi bile bulamaması imkansız acaba eğitimi çok iyi olduğu için istemiyo size yalan mi söylüyo yanı aklım almiyo çünkü başka türlüsünü çocukların eline kuru ekmek vermekten bahsediyosunuz bu çok büyük bi olay eşinizi kirmadan bagirmadan hakaret etmeden yakasından tutup silkeleyin bence çünkü depresyona girip yatmaktansa sokak sokak gezse çoktan iş bulurdu gitsin konuşsun tamam eğitimin çok iyi ama beni ise alın paraya ihtiyacım var şuan her işte çalışırım diye bilir garsonlar vs zaten sürekli çalışmiyo sürekli girip çıkılan bi iş garsonluga alirlar. Köfteci yusuf deli gibi komi aliyo her tarafta köfteci yusuf dolu ona bile başvursa çoktan alınırdı bi de eşiniz tabiki depresyonda olabilir insanı bi durum ama depresyon 2 sene sürmez. Bunları da sizi üzmek için yazmadım durumun ciddiyetini anlayın diye yazdım
Yok kirilmiyorum, bende kısmen aynı düşünüyorum. Erkek dediginiz ekmeğini taştan çıkarmalı. Ama ekmeğini taştan çıkarabilecek bir adam hiç değil malesef. Zaten çok dışa dönük biri değildir. Evde bile az öz konuşur.
Yok kirilmiyorum, bende kısmen aynı düşünüyorum. Erkek dediginiz ekmeğini taştan çıkarmalı. Ama ekmeğini taştan çıkarabilecek bir adam hiç değil malesef. Zaten çok dışa dönük biri değildir. Evde bile az öz konuşur.
Evet kesinlikle öyle Bu kadın ve çocukları eş yüzünden yipraniyolar 40 yaşında bu kadar bu kadar kariyerli bi mühendis bu kadar pasif olmamalı ben de köfteci yusufa komi olarak çalıştım sürekli komiler girip cikiyo ordan biliyorum ben de çıkmıştım hemen ve garsonluk cv sine yıldız teknik yüksek mühendis yazarsa tabiki işte almazlar lise yazmalı kimse de bi kafeye garson alırken araştırmazlar tahsilini zaten kolaya kaçmak en kolayı ama ailesine yazık günah koskoca 2 sene istanbuldan bahsediyorlar ayrıca kocaeli sanayi bölgesi oraya da yakınlar istanbula yakın gebze orda birsürü fabrika var çalışmak isteyen adam aslaaaa 2 sene işsiz kalmazKesinlikle öyle köfteci yusufa 2 kere gittim yiyemedim o kadar doluydu ki haftasonu yer yoktu. Ben de asla kurmak için yazmadım. Zaten kony sahibi de ayni şeyleri düşünüyormuş.
Yani en basitinden ben kac kere gördüm. Twittera bile yazıp 2 3 takipciisi çok olan fenomenleri etiketlere onlar retweet yapıyor. O şekilde insanlar fa paylaşıyor ve bir sürü kişi iş buluyor. Çok defa rastladım.
Herşeyi geçtim gece mekanlarının önlerinde hello kittyli balonlar ayıcıklar satan amcalar görmüştum. Öyle şeyleri kızlar çok sevdiği için yanlarındaki erkekler öyle mekanlardan çıkarken gosteris olsun diyw hepsini bile alıyorlar sırf hava atmak için. Hani insan eline bir muz alır su alır valon alır yine ekmek parasını çıkarır. Sokakta patates soğan satıyor millet gayet de alıyor insanlar.
Muhendis diye cv sinde geri dönüş yapmıyorlarda lise mezunu göstersin kendini.
Ya düşünmeye başlayınca sokağa çıkıp aramaya başlayınca asla 2 sene bir insan issiz kalmaz. Eşi birazda rahat bir insan anladığım kadarıyla.
Birde yukarı da bir arkadaşım yazdığı gibi basını dışarı çıkarıp iş bulamayan adam nasl firma kurup yönetmeyi patron olmayı planlıyor. Allah yardımcınız olsun.
Asla kırmak değil eşinize söyleyin sirkelesin kendini. Hem ev hem çocuk hemde 40 yaşında eli kolu sağlam adama bakıyorsunuz. Bir kadın olarak üzüldüm gerçekten.Sourlife
Konu sahibi calisiyor zaten.Siz çalışın?
Aynen öyle. 2 sene bir erkek ve bir baba için çok uzun bir süre. Sanırım üni mezunu olduğu için garsonluk satış danışmanlığı gibi işleri kendine yediremiyordur. Kendi alanında da iş bulamayınca evde oturup bunalıma girmiş. Çok normal.Evet kesinlikle öyle Bu kadın ve çocukları eş yüzünden yipraniyolar 40 yaşında bu kadar bu kadar kariyerli bi mühendis bu kadar pasif olmamalı ben de köfteci yusufa komi olarak çalıştım sürekli komiler girip cikiyo ordan biliyorum ben de çıkmıştım hemen ve garsonluk cv sine yıldız teknik yüksek mühendis yazarsa tabiki işte almazlar lise yazmalı kimse de bi kafeye garson alırken araştırmazlar tahsilini zaten kolaya kaçmak en kolayı ama ailesine yazık günah koskoca 2 sene istanbuldan bahsediyorlar ayrıca kocaeli sanayi bölgesi oraya da yakınlar istanbula yakın gebze orda birsürü fabrika var çalışmak isteyen adam aslaaaa 2 sene işsiz kalmaz