isyan ettim galiba :(

nurbanusultan

alA GöZlÜ dİlBeR...
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
111
0
26
İstanbul
Arkadaşlar şuan büyük bir pişmanlık içerisindeyim ,bugün olmasını çok istediğim özellikle ailem için istediğim birşey olmadı ve bende bu duruma çok içerlenip ağladım kendi kendime bağırdım çağırdım tüm ailemin neden şansız olduğuna nedenherşeyin böyle olduğuna nalet edip durdum ...Allah ım dedim neden böyle ,ama sonra böyle dediğim için pişman oldum çok tövbe Allahım dedim acaba isyancı olmuşmuyumdur çok korkuyorum isyan büyük günah asla isyancı olmak istemem

Canım üzülme, sen isteyerek yapmamışsın ki bir anlık sinirle hareket etmişsin düşünmeden.

Hepimiz yaşarız bu durumları ama önemli olan sonradan bunu farkedip, hatanı anlayıp aynı hatayı tekrar etmemek.

Şüphesiz ki Allah kullarını çok sever, çok merhametli ve bağışlayıcıdır.

Sen affını ne kadar candan dilersen, O seni anlar ve bağışlar.

Allah yardımcın olsun,dilediğin her ne ise İNŞALLAH kavuşursun ona...

teşekkür ederim canım rahatladım biraz ...Haklısın şuan yazarken hep içimden aslında ne kadar pişman olduğumu geçiriyordum Allah elbet bunları biliyordur ve affedicidir

İsyan değilde sitem etmişsin sanki, ama tövbede etmişsin.
Allah kalpten edilen tövbeleri kabul eder.
Eger cok istediginiz sey olmamışsa bundada vardır bir hayır. :)

İsyan değilde sitem etmişsin sanki, ama tövbede etmişsin.
Allah kalpten edilen tövbeleri kabul eder.
Eger cok istediginiz sey olmamışsa bundada vardır bir hayır. :)

Evet bana da pek isyan gibi gelmedi oyüzden yazdım ya isyan ettim sanki diye ama içim içimi kemirdi işte, sanırım sitem bu , ama isyansa da sitemsede pişmanım valla:18:

tövbe en büyük günahları bile temizler derler.
Siz umudunuzu kaybetmeyin zaten pişman olmuşsunuz Allah kalbiniz biliyor her şeyden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…