İsyan ettiren direksiyon dersi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yeos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yeos

Bslngc:90 Gncl:84,9 1.Hdf:79
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
1.665
2.788
63
38
Kızlar Konu şu;
Bebek olunca araba aldık. Alırken de daha çok ben kullanırım diye düşündük. arabanın parası benim hesaptan çıktı ama eşimle bütçemiz bir. Ayrımız gayrımız yok yani.

Arabayı alalı nerdeyse 5 ay olmasına rağmen ben hala tek başıma trafiğe çıkamıyorum. Kullanıyorum ama sağa sola geçişler, çatallar, dönemeçler korkutuyor biraz.

İşin en kötüsü eşimle her çıktığımda ben direksiyon başındayken o benden daha stresli. Bağırıyor
-dur dur durrrr
-geç geç geççç
- yavaaşşşşş
-hızlııııı vs vs
ortalığa küfür ediyor saçma sapan bir durum oluyor. Sonra birden eski haline dönüyor.. Ama bende bir kere moral düşmüş oluyo... Elim ayağım titriyo

İkidir bir daha kullanmycam diyorum. Sinirden gözlerim yaşarıyo ağlıycak oluyorum o kadar uyuz oluyorum... Ne yapsam bıraksam mı bu işi...

Ayy bırakma. Bırakırsan bu daha baslayamazsin. bu arada bende korkuyorum bahsettiğim kavşak donemeclerden falan...

Ne diye bırakacakmışsın canım eşine anlat bu durumu mümkünse o yaninda yokken kullanmayi dene.
Mesela yakin bi arkadasinla olabilri ilk once rahat olman lazim.

kesinlikle tavsiyem yalnız çıkman konusunda olacak, ben de arabayı ilk aldığım gün babamla çıktım of burnumdan geldi sonra 1-2 defa ders aldım sonra tek başıma çıkmaya başladım 2 senedir baya geliştirdim kendimi şimdi çok rahatım yanıma oturan kimse de korkusuz biniyor arabama, cesaretini topla ve çık yola kurallara uymayı unutma, ilk başlar zor ama sonra sonra çok rahat :)

ya yalnız çıkın ya da ses etmeyen bi arkadaşınızla filan.

Bak benden sana büyük tavsiye asla ama asla kocanla trafiğe çıkma. Hergün 10 dakika yakın mesafelere git gel. Giderek süreyi uzat. Onunlayken araba kullanma. Bende senin gibiydim şimdi usta oldum. Eğer mecburiyetim yoksa hala onun yanında araba kullanmam. Beni gereksiz strese sokuyor ve güvenimi kırıyor. Şimdi yapmasa bile ben yinede kullanmıyorum onun yanında.eşleriyle araba kullanmayı öğrenen bir çok arkadaşım pes etti. Yanlız çıkanlar ise iyi birer sürücü oldular.

iyi bir direksiyon hocasi bulun onla cikin trafige genelde es ile calisilmaz diye biliyorum

Destek olacağına köstek oluyor eşin arkadaşlara katılıyorum yalnız çık yasa varsa relax bir arkadaşın onu al yanına panik eşinden iyidir

Hiç tek başıma çıkmadım... Bebek olunca da hepten zor oluyor. Onu alıp çıkamam henüz. Hadi ben neyse de

Ders alıyım demiştim aylar önce. Sen kullanıyorsun ne gereği var pratik yapman lazım dedi.

Dün hepten sinir oldum... Ya ben sakinim o benden heyecanlı bir kızdı bişeye, hatırlamıyorum. Koluma vurdu direksiyonda.

Bebek olmasa yavaş yavaş ufaktan giderim biryerlerde. Yakınımda bebeği bırakacak kimse de yok. 5 ay evdeydim. 5 ay ben evde araba otoparkta yattı resmen

Kendinize güvenin bende ayni sekilde tirsiyordum. Sagolsun babam in bir eli el frenindeydi sanki ben arabayi durdurmayi bilmiyorum teallam bak aklıma geldi sinir oldum yine. Yalniz çıkın 1 2 sefer erken saatlerde bebisi almayın ama pratik oluncaya kadar. Esinizi de takmayin kafaniza erkekler herseyi cok iyi biliyor masallah bir kendileri biliyor (!)

direksiyon derslerinizi babadan ve kocadan almayın
imkanınız varsa özel bir hoca her zaman daha iyidir

Direksiyon dersi al ,bayan hocalarda var ,mis gibi eglene gule gider gelirsin ,
Akici teafige girersin 3 ders yeter :)

Aslında trafiğe girdim birkaç kez Şile otoyolu e5 falan ... Nırakmıyım yani dimi .. İhtiyacım olan motivasyon.. Her bindiğimde kendine güvenen indiğinde ise eli ayağı titreyen bişi oldum

Naparsın bilmiyorum ama sakin bırakma git kendi kendine tenha yerlerde kullan hergün en azindan elin alışsın bizim araba yok ama ehliyetim var ama hiç birşey hatırlamiyorum ehliyeti alınca bidaha kullanmadım çok pişmanım

Sizinki melekmiş. Bende bi koca var maşallah her teşebbüs edişimin 5. Dakika da boşanma aşamasına geliyoruz.
İçinden 10000000 kaplan gücünde hanzo biri çikıyo.
Patronunun eşine öğretmeye gitti benide yanlarına aldılar. Ben olacakları biliyorum tabi, dersin 10. Dakikasında kadın ağlayarak bırakmıştı.

Eşten araba kullanmayı öğrenmek imkansız. Dediğiniz gibi o bizden daha stres. Küfürler havada uçuşuyor. En son bikaç ders aldım öle hallettik.

Benim direksiyon hocam ""kocadan hoca olmaz ""derdi hep
Benim esimde aynı seninki gibi tepkiler verirdi
Sonra o olmadan kendi basima trafige cikmaya başladim ilk başlarda bacaklarımin titredigini hic unutmam
Ama zamanla korkum yerini keyife bıraktı

eşinizle çıkmayın bence trafiğe sizi strese sokuyor belli ki. arkadasınızı alın mesela yada kardeş vs. daha rahat edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…