Eşinize size karışmamasını söyleyin. Eşinizde korkuyorsa binmesin sizinle arabaya.Kızlar Konu şu;
Bebek olunca araba aldık. Alırken de daha çok ben kullanırım diye düşündük. arabanın parası benim hesaptan çıktı ama eşimle bütçemiz bir. Ayrımız gayrımız yok yani.
Arabayı alalı nerdeyse 5 ay olmasına rağmen ben hala tek başıma trafiğe çıkamıyorum. Kullanıyorum ama sağa sola geçişler, çatallar, dönemeçler korkutuyor biraz.
İşin en kötüsü eşimle her çıktığımda ben direksiyon başındayken o benden daha stresli. Bağırıyor
-dur dur durrrr
-geç geç geççç
- yavaaşşşşş
-hızlııııı vs vs
ortalığa küfür ediyor saçma sapan bir durum oluyor. Sonra birden eski haline dönüyor.. Ama bende bir kere moral düşmüş oluyo... Elim ayağım titriyo
İkidir bir daha kullanmycam diyorum. Sinirden gözlerim yaşarıyo ağlıycak oluyorum o kadar uyuz oluyorum... Ne yapsam bıraksam mı bu işi...
ayy boşver ya hu.. çık çık gez arabanla. ben ehliyet almak için aylardır savaş veriyorum. her derste heyecandan kalıyorumvalla şu an ehliyeti olanları çok özel olarka görüyorum. o derece ulaşılmaz oldu bende
Çık Can'ım her fırsatta sakın bırakma, bakma eşine sen hepsi öyle.asıl kadının araba kullanması lazım.Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Valla sizin gazınız olmasa ben tek çıkamazdım
O kadar ulaşılmaz değil ya... İnş önündeki ilk sınavda geçersin. Ben de 2. De geçmiştim. Bgn de kullandım. O kadar korkulacak bişi değil. Aslında korkmuyordum ama bnm koca beni benden alıyordu. En güzeli tek kullanmak oldu
Aynı ben, okurken ben yazmışım gibi hissettim. Bir Bebek eksik bizim tabloda. Her direksiyona geçişim bir savaşa dönüşüyor. Adam o kadar korkuyor ki kendi önünde de varmış gibi olmayan frene basıyor ayağıyla
Aylar oldu ben de ehliyet alalı hala bir ilerleme yok. Stresten daha da geriledim yani.
inş amin. yarına var sınavım ve son hakkım. sen de kocasız çık en iyisi. yanındaki müdahale edince insanın eli ayağına dolanıyor, strese giriyor haklısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?