İsyan ettiren direksiyon dersi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi yeos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sakın eşinle çalışma hoca tut
Ben eşimle çalışırken daha doğrusu dolaşırken kızmazdı hiç ama panik yapardı ve gereksiz müdahale edip dikkatimi dağıtırdı. Birgün niye öyle bıdırdarken o, ben sinirle bir yumruk attım ona , direksiyondayım diye bşy de yapamamıştı
Neyse işte şuan tek başıma trafikteyim Ankara'da .
Tek sorunum 2 araç arasına geri geri park

Yaklaşık 17 yıldır araba kullanıyorum. Ama bunca yıla ve gerçekten iyi bir şoför olmama rağmen eşim hala daha burnunu sokar.Ben artık hiiicccc takmıyorum çünkü otomatiğe bağlamış farkına varmadan yapıyor bunu fark ettim.Aynı şeyi brnde ona yapıyorum zaten.ohhhh
Ama siz heyecanlaniyorsaniz eşinizle trafiğe çıkmayın bir süre. Trafikte sakin olmak gerek.Araba kullanmayı bilen bir arkadaşınız varsa onunla gidin.Hız limitine ve kurallara uydugunuz sürece emniyettesiniz bunu unutmayın. Rahat olun.)

Kızlar bgn bebeği anneme bıraktım otobüsle eve geçtim. Akşam eşim bi arabada önden ben de onun arkasından geldim. Şükürler olsun kazasız belasız ilk yanlız sürüşümü gerçekleştirdim, dediğiniz gibi tek çıkmak lazımmış.

O neydi öyle kocayla işkence gibiymiş valla. Zaten yol stresi bi de Ada'mın dırdırı. Tek başıma ohhhh mis gibi gittim valla.

Yarın sabah da bebeği bırakıp arabayla eve geçicem akşam tekrar gelicem. İnş sıkıntısız olur.

korkacağınız bir durum yok. hiç kimse araba kullanma çipi beynine takılı doğmuyor. bu öğrenilebilen bir yetkinlik. eş, erkek kardeş veya baba ile araba çalışılmamalı. zira onlar yaş ve imkan olarak kadınlardan çok önce, hatta ergenken bile kullandıkları için sanıyorlar ki bizde onlarla aynı noktadan başladık kullanmaya. yok öyle bir şey. direksiyon hocası tutun. bir hafta içinde toparlarsınız her şeyi. sakın vazgeçmeyin, araba müthiş bir özgürlük bir kadın için.

Eşinize size karışmamasını söyleyin. Eşinizde korkuyorsa binmesin sizinle arabaya.

Oldum sayılır ya.. Bi ara çıkamadım gerçi ama iyiydim bgn

ayy boşver ya hu.. çık çık gez arabanla. ben ehliyet almak için aylardır savaş veriyorum. her derste heyecandan kalıyorum valla şu an ehliyeti olanları çok özel olarka görüyorum. o derece ulaşılmaz oldu bende

O kadar ulaşılmaz değil ya... İnş önündeki ilk sınavda geçersin. Ben de 2. De geçmiştim. Bgn de kullandım. O kadar korkulacak bişi değil. Aslında korkmuyordum ama bnm koca beni benden alıyordu. En güzeli tek kullanmak oldu

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Valla sizin gazınız olmasa ben tek çıkamazdım

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Valla sizin gazınız olmasa ben tek çıkamazdım
Çık Can'ım her fırsatta sakın bırakma, bakma eşine sen hepsi öyle.asıl kadının araba kullanması lazım.
Ben ehliyeti alalı daha 1 ay olmadı ama kullanıyorum

inş amin. yarına var sınavım ve son hakkım. sen de kocasız çık en iyisi. yanındaki müdahale edince insanın eli ayağına dolanıyor, strese giriyor haklısın.

Gerçekten ciddi hatalar yapıyorsan yalnız da çıkma tabii ki. Geceleri antremana çıkın eşinizle, trafik seyrekken daha risksiz ve daha kolay öğrenirsin.
Sonuçta başkaları için de risk oluşturuyorsun, yapamıyorsan sıkıntılı trafikte zorlama. Önce öğren.

Aynı ben, okurken ben yazmışım gibi hissettim. Bir Bebek eksik bizim tabloda. Her direksiyona geçişim bir savaşa dönüşüyor. Adam o kadar korkuyor ki kendi önünde de varmış gibi olmayan frene basıyor ayağıyla
Aylar oldu ben de ehliyet alalı hala bir ilerleme yok. Stresten daha da geriledim yani.

Evet bu konuda yanlız değilmişim. Bugün 50 km yol yaptım.eşimi arka koltuğa oturttum. Eğer tek ihtiyacın pratikse tek çık. Daha fazlasıysa eşini boşver özel ders al bence

annemin meşhur lafı var kocadan hoca olmaz ,özel hoca tutun 2 kerede durumu kavrarsınız

Kocadan babadan hoca olmaz derler katılıyorum.
Ama benim esim istisna. trafik korkumu sayesinde yendim. Yanimda otururken cok sakindir.
Gecen yıl martta aracimi aldığımda cok panikliyordum. Tıpkı senin gibi. Ama o hep destek oldu bana, ve sık sık pratik yaparak ve yalnız trafiğe de çıkarak korkumu yendim.
Hatta kızım 11 gunluktu beraberce yalniz çıktığımızda.
Şimdi kuzu kuzu oturuyor koltuğunda annesiyle geziyor :)
Tek sorunum paralel park. Ah onuda bi yapabilsem.

ilk zamanlar öyle olur ama başarırsın illa ki bol bol pratik yap canım

Haydaa msj.tekrarı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…