- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
mide sıkıntıların için kudret narı tavsiye ederim, ben çok çekmiştim kudret narının faydasını gördüm, kapalı çarşıdan almıştım
gastrite yada ülsere iyi geliyorda, reflü daha farklı birşey sürekli mideden yemek borusuna doğru bir asit kaçağı oluyor, reflü için asiti azaltıcak şeylere ihtiyacım var ama henüz ilaç dışında hiç bir şey işe yaramadı ama yine teşekkür ederim tavsiyeniz için
cnm Allah sifa versin hastaliklarina,kendini cok dinleme bu hastalik konusunda mide sikayetleri vertigo stresten olur,bende de vertigo var son zamanlarda cok bunaldgm icn vertigo ataklarim artti.nasil tedavi oldun nasil yendin cnm benim gitmedgm dr. kalmadi
Öncelikle Allah şifanı versin.. Kendimi gördüm sende çocuklukdan beri rahatsızlıklarım bitmedi ölümden bile döndüm.. Miden için bişey diyemem ama ağrıların için bol bol egzersiz yapmanı tavsiye ederim canım..
Allah sifa versin canım. Boyun duzlesmesi bende de var, cok sıkıntılıyim. Ben gidemedim ama doktor yüzme öğrenmişti. Birde vertigo ve gastrit tamamen stres. Rahatlamaya çalış... Cok gecmis olsun. Bunada sukur hamdolsun de. Hamdolsun demezsen Rabbim bu kulum buna da şükretti daha fazla vereyim deneyim sabrini dermiş. Birde gercekten Allah dermansiz dert vermesin. Beterin beteri var. Ufacık bebekler yıllarca hastaneden çıkamıyor, mesela yapay kalp makinesine bağlı yaşıyor. Evet cok zor günlerin oimus ama unutma yasamak direnmektir..
benimde mide şikayetlerim var ilk başta ülser vardı midede 3 yara çıktı sonra o gastrite çevirdi reflü yolunda ilerliyor anlayacağın ben dr gittim dr bana 3 ilaç bide şurup verdi bi süre onları kullandım. ii geldi bende hergün yediğim şeyleri çıkarıyordum gündüzleri bulantım oluyodu ama akşamları yemekten sonra mide kaynamaya başlıyodu ve direk çıkarmadan rahatlayamıyordum. yemek yeme alışkanlığını değiştir en önemlisi bu dr diyet vermiştir muhakkat ona uymalısın mesela bana soğan sarımsak salça baharat hiç yaramıyor asitli şeyler bide bunlardan biraz uzak durup ve mideni çok doldurmamaya bak derim nerde oturuyosun bilmiyorum ama eğer istersen bi dr tavsiye edebilirim bu alanda baya ii bi doktor
cok gecmis olsun...
agrın yanman zordur bir de ders calısmak icin cabalıyorsun, kıyamam ya
bak gerekirse 1-2 yıl okul uzar senden kıymetli degil, takma kafana, stresten uzak durmaya calıs canım, o kadar etkili ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?