İsyana doğru gidiyorum

canim cok tesekkur ediyorum cvp verdigin icin,, kabak cekirdegi ve yuruyusun iyi geldigi soyleniyo,hergun yurumeye calisiyorum,plates yapiyorm ins hayallerimde gerceklesirse stres yapmicam bu dertten kurtulucam.. rabbim saglik,sihhat versin sanada cnm

amin canım sanada, belki bu listeyi uygulamak zor gelir ama en önemli şey, tuz ,kafein asitli içecekler ve çikolataymış en azından biraz bunları hayatından çıkar farkı göreceksin

Acllmşifalar diliyorum.saydoğın tüm hastalıklar neredeyse bu kulüpyrki çoğu arkadaşla vardır
Bunlar olmada başka çeşit vardıbjndan dolayı sabrddip Allah'tan bu rahatsızlıklara katlana bilmen için yardım dilemeli ve ilaç egzersiz,yapmalısın

canım m çok geçmiş olsun öncelikle. umarım tez zamanda iyileşir atlatırsın..bu sorunların hepsini belli dönemlerde bende yaşadım ülser ,vertigo bunlar tamamen stres kaynaklı acaba seni sıkan durumlar mı var ..derslerin mi ağır geliyor yada ne biliyim stres altındasın gibi geldi bana bence bunun üstünde dur ..stresden uzak dur seni mutlu edecekler şeyler yap boynun içinde egzersizler var int bakıp yapabilirsin tekrar geçmiş olsun

arkadaslarda yazmıs ne dertler hastalıklar var Allah gercekten dermansız dert vermesın yeterkı ,
bnm sag ayagımda kız cocuklarında mılyonda bır gorulen bır hastalık var frıgberg ısmı ıkı defa amelıyat oldum ıkıncısınde kemıgımın ıcınde demırlerle dolastım ıkı ay , ondan sonra boyun fıtıgım var mıgrenım var gurultulu ortamda calıstgım ıcın haftada 3 kere kesın mıgrenım tutar ve tutuncada cok kotu olurum 2-3 agrıkesıcıyı bır arada ıcerım hala gecmedıgı gunler olur acılde ıgneye kadar gıder sonucu , pc basında calıstgım ıcın boynum tutuluyor kollarım uyusuyor ayrıca boynum tutulunca mıgrenımıde etkılıyor...sureklı agrı kesıcı ıctıgım ıcın ara ara mıde agrısı cekıyorum mıde surubuyla gecırıyorum onu sukurkı ...bu arada burnumda da et buyumesı var sureklı burun spreyı kullanıyorum , mıgrenım tutar gecıremem bazen basımda buzla calısırım agrı hafıflesın dıye herkesın baska baska dertlerı var ıste Allah daha kotusunden korusun yıne . buna da sukur :93:

Geçmiş olsun Allah sizede şifa versin. bende fıtık olmadığı halde ben 20 dk ders çalışsam (ister bilgisayardan , isterse normal bir kitaptan) ne kadar dikkat etsemde hemen ağrım başlıyor ve başım resmen karıncalanıyor ve dönüyor mecburen bırakıyorum, siz pc başında nasıl çalışabiliyorsunuz, ben çok çekiyorum boynumdan herşeyi yapıp o kadar dikkat ediyorum ama bana mısın demiyor bir tavsiyeniz var mı?

Aslında normalde hiç stres yapmazdım ama bu hastalıklar yüzünden stres yapmaya başladım

mecburum calısmaya bu yuzden artık oluruna bıraktım umursamıyorum agrıları kolumu hareket ettırıyorum bazen , sıcak tutmaya calısıyorum , krem suruyorum bazen oyle oyle ıdare edıyoruz ıste...

kim diyor bu yan etkisi var diye,komşu teyze diyorsa kulak asma,doktorun diyorsa doğrudur olablr.Sen bunu doktorunla konuş.

reflü için kudret narı ve sarı kantaron yağı çok iyi geliyor dene istersen düzleşmeyide çok takma bendede var visko yastıkla geçti inan bi kaç seansta fizik tedavi yaparsın Allah dermansız dert vermesin yeter ki

mecburum calısmaya bu yuzden artık oluruna bıraktım umursamıyorum agrıları kolumu hareket ettırıyorum bazen , sıcak tutmaya calısıyorum , krem suruyorum bazen oyle oyle ıdare edıyoruz ıste...

bende çok şiddetli baş ağrısı ve uyuşması yaşıyorum o yüzden umursamamak elde değil

BÜTÜN BU SAYDIKLARINZ Strese bağlı rahatsızlıklar diye biliyoum bence sizin bile doğru dürüst farkında olmadığınız ama içten içe sıkıntı yaptığınız bişey var bunu bulup çözmeden sonuca ulaşamazsınz diye düşünüyorum... allah şifa versin... mide stresden en çabul etkilenen organ diye biliyorum...

keske yaa bıtkısel seylerle gecse..ben kudret narını denıcem bayadır aklımda erteleyıp duruyorum.ama bu mıde de ılacsız olmuyor . bır de bırseylerle mesgul olmaya calıs..kac yasındasın
Çok zaman olmuş .Denediniz mi kudret narını.Iyi geldi mi reflünüze..Çok sıkıntıdayım bende..
Tahin biraz sakinleştitiyor ama .

Yok ya bence psıkıyatre gidin .ilac ıcınce her bka uzulup kendınıze dert etmıorsunuz .kendınızı dınlemıyorsunuz da .bolece mdeniz elhamdulıllah agrımıyor.cunku kendnizi dinlemyorsunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…