hazannn seni çok iyi anlıyorum ve destek oluyorum ...
YAŞAYAN BİLİR ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR...
canım seni iyi anlıyorum.bende 22.haftaya girerken kaybettim kızımı daha 40 gün oldu.benimde kuzenimle aynı günlerde doğacaktı ama olmadı.hem bak benim rahim ağzı yetmezliğim var.yani aklıma getirmek bile istemiyorum ama diğer hamileliğimde riskli olacak.sabredip dua edicez canım baska yolu yok.allah hepimize bebeklerimizle sağlıklı uzun ömürler verir inşaallah.
isyanmı yoksa duamı etmeliyim allaha bebeğimi kaybedeli tam 3 ay oldu benimle hamile kalan kuzenlerim eşleri biri 1 hafta önce diğeride dün doğum yaptı allahım neden böyle oldu hayatım alt üst oldu güçlü olmaya çalışıyorum ama imkanı yok eskisi kadar güçlü ve hayat dolu değilim artık önceleri herkes beni hayat dolu yüzünden gülümseme eksik olmayan biri olarak bilirlerdi ama şu üç aydır herşey sahte gülümsemelerim bile eşime yansıtmamaya çalışıyorum allahım bana sakat bi çocuk dünyaya getirmemem için ödülmü yoksa cezamı verdi hala anlayamıyorum bazen kendimi hala hamileymişim gibi hissediyorum allahım sana yalvarıyorum birdaha yaşatma ne olursun bana böyle bi acıyı dayanamam birkez daha :saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq:
canım senin yaşadığın acıyı 3 kez yaşadım ve biliyormusun
23 yıllık arkadaşımla tesadüf aynı gün hamile kalmışız o bebeğini dünyaya getirdi ben ise hala beklemedeyim sağlığıma kavuşacağım günü bekliyorum
yavrularıma kavuşsaydık 10 aylık olacaklardı yani benim sınavımda başka
RABBİM neylerse güzel eyler beterin beteri var
sakın isyan etme :Saruboceq:
hazancim öncelikle geçmiş olsun başin sağolsun. Ama inanki bunu yaşayan bu dünyada bir tek sen değilsin. Bende 23 haftalik bebeğimi 7 hafta önce erken doğum nedeniyle kaybettim. Kim ne derse desin içimdeki aciyi hafifletmiyor, tabiki isyan etmiyorum ama yüreğimede söz geçiremiyorum kisacasi arkadaşim seni anliyor acini paylaşiyorum.
Allahım yaşatmasın hiçbirimize zor anlıyorum sizi...
Ancak yaradana hiç bir surette isyan edilmez o verir, o alır...
Biz takdir edemeyiz ki..
Verdikleri için de verecekleri içinde, aldıkları içinde şükredelim bence...
Herşeyin doğrusunu o bilir...
Biz bilemediğimiz için hayırı isyan ederiz..
Sabır versin rabbim...
Allah bidaha yaşatmaz işallah aynı acıları sanada sabır versin allah araştırmadınızmı nedenini genetik bi sorunmu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?