- 18 Haziran 2015
- 4.491
- 44.804
- 708
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yayanında olması gerek işlek cadde olayında kastım oydu biraz,trafikte tamam insanlar 1 durur 2 durur 3. Durmaz,çünkü arabalarını anlık nereye park edecek insanlar yol kenarına park etse ceza yer kaza olur.Kızlar dükkânı açacakları yerde çok fazla yaya geçmiyor daha çok araba geçiyor, yani trafik yönünden işlek bir yer ama çok fazla yaya geçmiyor
Canim park sıkıntısı yaşanacak bir yer değilYayanında olması gerek işlek cadde olayında kastım oydu biraz,trafikte tamam insanlar 1 durur 2 durur 3. Durmaz,çünkü arabalarını anlık nereye park edecek insanlar yol kenarına park etse ceza yer kaza olur.
Bilemiyorum sakın yanlış anlama ama eğer çok işlek bir yer değilse bana göre açıp kapatma ihtimalleri yüksek geldi,yaya pek yok dediğine göre demek ki okul vs yok çevresinde okul vs olsaydı yine öğrenci,öğretmen vs gelirdi.Canim park sıkıntısı yaşanacak bir yer değil
İlkokulsa zor oradaki çocukların gelmesi sankiKızlar çok fazla yaya geçmiyor derken kuş uçmaz kervan geçmez bir yer değil, yeni siteler falan var ama çarşı merkezi gibi akın akın insanlar geçmiyor ama yoğun araç geçen bir yerde dükkan. Birde okul var mı demişsiniz, okul 100 metre kadar ilerde ilkokul var.
Anladım canım ama anladığım kadarı ile dükkanın yeri pek işlek olmaz gibi duruyor.İlkokul öğrencilerinin pek geleceğini zannetmiyorum daha çok lise öğrencileri gelir genelde,birde o çevrede nasıl iş yerleri var buda önemli.Kızlar çok fazla yaya geçmiyor derken kuş uçmaz kervan geçmez bir yer değil, yeni siteler falan var ama çarşı merkezi gibi akın akın insanlar geçmiyor ama yoğun araç geçen bir yerde dükkan. Birde okul var mı demişsiniz, okul 100 metre kadar ilerde ilkokul var.
Market var emlakçı, kartonpiyerci, Tekel bayi var fırın var, tatlıcı, dikkatimi çeken bunlardı yani 100 150 metre ilerde çok dükkan var ama oralarda yine yayaların yoğun geçtiği yerler değil ama bunlar yıllardır çalışıyor bildiğimAnladım canım ama anladığım kadarı ile dükkanın yeri pek işlek olmaz gibi duruyor.İlkokul öğrencilerinin pek geleceğini zannetmiyorum daha çok lise öğrencileri gelir genelde,birde o çevrede nasıl iş yerleri var buda önemli.
Aynen onlar yıllardır ordadır dükkan kendilerine mi ait,kiramı olacaktı.Market var emlakçı, kartonpiyerci, Tekel bayi var fırın var, tatlıcı, dikkatimi çeken bunlardı yani 100 150 metre ilerde çok dükkan var ama oralarda yine yayaların yoğun geçtiği yerler değil ama bunlar yıllardır çalışıyor bildiğim
Abisine aitmiş bir süre kira almam sizden demiş galiba sonra da cüzi bi fiyatla kiralayacaklarAynen onlar yıllardır ordadır dükkan kendilerine mi ait,kiramı olacaktı.