İşyeri değil patronun odasi cafe gibi

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.407
383
123
Slm kızlar ben üç yildir sekreterlik yapıyorum iki aydir bir firmada sekreterlik yapıyorum işyerinde çaycı abla dörtte çıkıyor sabah yedi buçukta geliyor o çıktıktan sonra patron çay kahve siyah bende.Ofis dışına çıkınca ofis rahat oluyor sessiz sakin bir misafir geliyor masallah hepsini aynı anda denk getiriyor.Cay bitti on dj geçmiyor kahve on dj geçmiyor soda sonra espresso bazen misafir içmek istemiyor yeter diyor bu hala ısrar ediyor.Sanki adam hayatında hiç içmemiş kahve çay misafir gelir toplantı odasını içeriyi gosterir görende ne var zanneder koltuk masa duvarda iki tablo bunun bile havasını atıyor.Bugun de espresso istedi benden neyse gittim odasında bilmiyorum espresso makinesi nasıl çalışır abla yapıyordu hep expressoyu meğerse su yüzüne bitmiş patron kendisi geldi gösterdi dipnot ins rezil olmamış indir.Ama ilk defa gördüğüm için yapamadim sonra kendi gösterince yaptım.Sizin işyerinde de böyle mi bu patron kısmı çay kahve diye cafe gibi kullanır mı misafir çağırır mi sürekli bazen bikiyorum aynı anda kargoları haxirliyorum bir yandan ikram bir yandan kargo telefon.Buyuk yerlerde sekreter en alt katta patron üst katta olduğu için daha rahat oluyor bir düşümedim böyle bir yere .

Abartmıyor musunuz? Saat 4-6 arasında 2 saat çay kahve servisi yapıyorsunuz. Sekreterlik zor bir is degilmis kargo telefon cay. Çaycı olmasa haliniz nice olurdu.

Güldürdün beni. Yapacak bişey yok canım. Bigün patron olursan sana servis yapan elemanın olur,ozaman sen daha insaflı davranırsın :)

İşimi çok seviyorum allahtan hepsini idare ediyorum sorunsuz altından kalkiyorum eski yerimde de çay kahve çaycı çıkınca veriyordum ama bunlar maşallah arka arkaya iciyorlar

İşimi çok seviyorum allahtan hepsini idare ediyorum sorunsuz altından kalkiyorum eski yerimde de çay kahve çaycı çıkınca veriyordum ama bunlar maşallah arka arkaya iciyorlar
Cok da şaaapma yani,altından kalkilamayacak bı iş degil...her yaptığı işin hesabının yillar sonra dahi sorulma olasılığının tedirginligi ile, binbir psikolojik baski ve sozlu siddet altinda,kanuna ,kitaba,akla,vijdana uygun calismak için gayret sarf eden ve bu stresten dolayı sağlığından olan insanlar var... şükretmelisin..

Back
X