- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Ben bu parayla yurtdışına bile kaçarım ayol ne antalyası allahtan vizem yokİşten ayrılıp Antalya'ya tatile git.
Zara'yı küçümsüyormuş ahaha.
Kokoş kıyafetleri Zara'da bulunmadığı için pahalı giyiniyordur canım,yokluktan yani.
Oo kendisini bir görseniz sizin saydığınız markalar ve daha nicelerini eminim markete giderken bile giyiyordur diyeceğim ama o kadın markete gitmiyordur ya2 bın tl ıle unlu magazadan bırsey alamazsınız kı
beymende duz bır kalem elbıse 2 bın tl
ben size
perspective
ipekyol
journey
chima yı onerırım
genelde bunları tercıh ederım suan ındırım var guzel bır gardılop olusturabılırsınız ofıs ıcın
2 gunde gelıyor kargo ile ınternet sıtesıne gırmenızı tavsıye ederım ındırımlerı daha net goruyorsunuz
elıt tabaka bır ınsan 2 bın tl mı verırmıs yahu bır chanel bır valentino bir versace bır gucci bir dior sonra armani dolce and gabbana , prada bunlardan haberı yok patronun heralde en basıtı beymen yahu 3 bın tl ortalama bır elbıse
O değil de birazcık amal clooneyi andırmıyo değilKendisi Miranda Priestly olabilir mi? Dikkatlice bi baktınız mı?
Seninle çok uğraşacak gibi malumBen bu parayla yurtdışına bile kaçarım ayol ne antalyası allahtan vizem yok
Kendisi de öyle çok kokoş giyinmez ama gerçekten 1 km öteden gördüğünüz an zengin bu dersiniz hermes kemeri size göz kırpar chanel çantası öpücük atar falan
Bi çantasını satsa 2 el daha çok para çıkardı valla biraz cimri çıktıDüşündüğüm mağazalardan 2 takım alamam o paraya derdim
Bi çantasını satsa 2 el daha çok para çıkardı valla biraz cimri çıktıhep kendine hep kendine bu ne böyle canım yeri geldi mi biz bir aileyiz demeyi biliyor ama
Kadın beni asla geliştirmiyor ama kocası gerçekten iyi bir avukat ve aşırı bilgili. Zaten kadının 3 dosyası var(onlar da öyle çok para getirecek şeyler değil) adamın 17 dosyası falan var(bi tanesi 3 milyonluk).Ne giymeni istiyormuş
Şehrin, bir dönem de ülkenin en büyük hukuk bürosunda çalışırken cumartesi habersiz bir müvekkil toplantısına çağırıldım
Patron, şehrin önde gelen bir kişisi ve ben
Üstümde de salopet 3 yaş çocuğu sevimliliğindeyim
İşi de gayet de aldık
2000 ile ne alabilirsin ki bu saydıkların markalar dışında
Fikir de verseymiş marka da söyleseymiş
Bilgi aktarımı var mı seni geliştiriyor mu yoksa strese değmez
İşte benim stilim haftalık yarışmacı bütçesi gibi bütçe vermiş kadın. Düz 5 bin vereymiş ya.O değil de birazcık amal clooneyi andırmıyo değil
Bana çok iş de vermiyorlar biliyor musunuz mesela dışarı işlerine diğer stajyer çocuğu gönderiyorlar o mezun diye. Ben daha çok dava dilekçelerini düzenliyorum bir de kadın yaptığım türk kahvesini 1 kere çok beğendi diye her gün türk kahvesi yapıp fal bakıyorumÇalışanın giyimi çok acayip olamadıkça
Yaptığı işle ilgilenirim şahsen
İlginç kokoş patroniçe
Kadın beni asla geliştirmiyor ama kocası gerçekten iyi bir avukat ve aşırı bilgili. Zaten kadının 3 dosyası var(onlar da öyle çok para getirecek şeyler değil) adamın 17 dosyası falan var(bi tanesi 3 milyonluk).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?