Konuyu okudunuz mu ? Ne bu avukatlık ? Kimsede saldırmadı kıza.Aman iyi yaptin issiz seni. Kim bilir nasil saldirdiniz da kiz konuyu silmis yav.az insaf merhamet tasiyin guzel insani ozellik bunlar.hic degilse 5 dakika. Her konuda dalga her konuda ergence dalga gecmeler. Yasiniz kac kuzum sizin
Sinif baskanimisiniz? Konusanlari da yazin bari.
Yani tamam iptal ettiniz ama, yine de geri gelecek , gereksiz bir eylem olmuş.
Kendinize gelin isterseniz.Aman iyi yaptin issiz seni. Kim bilir nasil saldirdiniz da kiz konuyu silmis yav.az insaf merhamet tasiyin guzel insani ozellik bunlar.hic degilse 5 dakika. Her konuda dalga her konuda ergence dalga gecmeler. Yasiniz kac kuzum sizin
duzgun konusmayi bilmiyor musunuz siz? ne avamlik bu boyle yahu, mahallede mi zannediyorsunuz kendinizi?Aman iyi yaptin issiz seni. Kim bilir nasil saldirdiniz da kiz konuyu silmis yav.az insaf merhamet tasiyin guzel insani ozellik bunlar.hic degilse 5 dakika. Her konuda dalga her konuda ergence dalga gecmeler. Yasiniz kac kuzum sizin
Evet sınıf başkanıyımAman iyi yaptin issiz seni. Kim bilir nasil saldirdiniz da kiz konuyu silmis yav.az insaf merhamet tasiyin guzel insani ozellik bunlar.hic degilse 5 dakika. Her konuda dalga her konuda ergence dalga gecmeler. Yasiniz kac kuzum sizin
dün bana saldırdın sebepsiz bugün de arkadaşa.daha üye olalı 2 gün olmuş amacın ne çözemedim seniAman iyi yaptin issiz seni. Kim bilir nasil saldirdiniz da kiz konuyu silmis yav.az insaf merhamet tasiyin guzel insani ozellik bunlar.hic degilse 5 dakika. Her konuda dalga her konuda ergence dalga gecmeler. Yasiniz kac kuzum sizin
dün bir konuda arkadaşıma sadece puha ha ha.yazdım.bu hemen geldi bana sen 14 15 yaşında ergen misin demez mi?duzgun konusmayi bilmiyor musunuz siz? ne avamlik bu boyle yahu, mahallede mi zannediyorsunuz kendinizi?
Kesin 2.üyelikdün bana saldırdın sebepsiz bugün de arkadaşa.daha üye olalı 2 gün olmuş amacın ne çözemedim seni
Yoo, öğretmen kendisi.
Çok hazımsızsın be, çok özgüvensizsin. O kadar dolmuşsun ki her yorumda millete kin kusuyorsun. Çok canını yakmışlar burada belli. Kendi halinde yorum yapana bile atarlanmışsın. Acınası.
Geçenlerde herkesten linç yiyip hakaret edince banlanan bug12 olduğunu düşünüyorum bu hesabın, hani kocası eziyodu yok sayıyodu falandün bana saldırdın sebepsiz bugün de arkadaşa.daha üye olalı 2 gün olmuş amacın ne çözemedim seni
şikayet ettim.mune hanım çözer bu işiGeçenlerde herkesten linç yiyip hakaret edince banlanan bug12 olduğunu düşünüyorum bu hesabın, hani kocası eziyodu yok sayıyodu falan
Burada bayağı canını sıktıkları birinin ikinci üyeliği olabilir mi? Bir bakar mısınız sayınAman iyi yaptin issiz seni. Kim bilir nasil saldirdiniz da kiz konuyu silmis yav.az insaf merhamet tasiyin guzel insani ozellik bunlar.hic degilse 5 dakika. Her konuda dalga her konuda ergence dalga gecmeler. Yasiniz kac kuzum sizin
Ay ben de benzettim. İçime öyle doğdu.Geçenlerde herkesten linç yiyip hakaret edince banlanan bug12 olduğunu düşünüyorum bu hesabın, hani kocası eziyodu yok sayıyodu falan
Benim hislerim baya kuvvetli bu yöndeşikayet ettim.mune hanım çözer bu işi
Ay ben de benzettim. İçime öyle doğdu.
asıl işsiz ortada kuzummBiri gidince diğerinin belirmesi ve ikisinin de millete “işsizsin” diyip durması…
Siteye yeni giren biri bu kadar saldırgan olmaz. Arkadaşın geçmişi var belli ki buradaBiri gidince diğerinin belirmesi ve ikisinin de millete “işsizsin” diyip durması…
Yargı dağıtıyordün bana saldırdın sebepsiz bugün de arkadaşa.daha üye olalı 2 gün olmuş amacın ne çözemedim seni
Yazım tarzı da benziyor. Klavye kullanımı, seçtiği kelimeler vs. Konusuna bakınca daha bir yakın bir ihtimal geldi.Biri gidince diğerinin belirmesi ve ikisinin de millete “işsizsin” diyip durması…
Yazım tarzı da benziyor. Klavye kullanımı, seçtiği kelimeler vs. Konusuna bakınca daha bir yakın bir ihtimal geldi.
Evet ss de ekledim, aratmaya üşenenler için. Bunu fark edecek kadar işsizsiniz der kesin; eğer oysa akdkakdlskajhsHah.Evet klavye kullanımı, imla hataları, bir de birkaç kişiye hakaretvari sözler sarf etmiş baktım onlar da benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?