Özet yazmaya çalışmaya çalışırsam böyle olur. Şimdi şöyle 4-5 yıllık bi mazi. Bu askı bardağı taşırdı. Karşılıklı herkes birbirine kuruldu.birde insani hareketler yok. Herşey tahrik üzerine kurulu. Sallıyorum çekmeceyi kapıyı camı sert kapamalar, arkadaşın geliosa 5 dakka sonra öf pöf başım ağrıdı diye rahatsız etmeler.yani ufacık bi şeyden fırtına kopartıolar. Bizde hep alttan aldık. Biz alttan ala ala adamlar iyice deliliğe vurmaya başladılar. Yaşlarıda büyükkeske sanki is yerinizdeki herkesi taniyan ailenizden veya yakin cevrenizden birine anlatiyormus gibi anlatmasaydiniz. ben sorunu anlayamadim sadece siz onceden adamlara kuruldugunuz icin askilik mevzusu cikmis gibi gorunuyor buradan. yoksa insan alir koseye koyar yani.
X sadece y yi kukla gibi oynatıp üstümüze salıyor. Başka gazına gelen yok. Y içinde şöyle diyim kurum 150 kişi ise 130 u falan kaçıyor adamdanBilemiyorum ama anlattıklarınızdan ve üslubunuzdan dolayı ben size hak veremedim.
Madem ki X kukla gibi oynatmayı seviyor insanları , siz de akıllı olun düşmeyin birbirinize. Y de millete yapışıyor demişsiniz sizden başka kim bu konuda şikayette bulundu peki ?
C sadece y yi kukla gibi oynatıp üstümüze salıyor. Başka gazına gelen yok. Y içinde şöyle diyim kurum 150 kişi ise 130 u falan kaçıyor adamdanBilemiyorum ama anlattıklarınızdan ve üslubunuzdan dolayı ben size hak veremedim.
Madem ki X kukla gibi oynatmayı seviyor insanları , siz de akıllı olun düşmeyin birbirinize. Y de millete yapışıyor demişsiniz sizden başka kim bu konuda şikayette bulundu peki ?
Tamam da ne yapıyor da kaçıyor insanlar ?X sadece y yi kukla gibi oynatıp üstümüze salıyor. Başka gazına gelen yok. Y içinde şöyle diyim kurum 150 kişi ise 130 u falan kaçıyor adamdan
Bi kere sohbetini kimse kaldıramıyor.bayıltacak kadar uzun ve soluksuz. Hep kendini konuşmak istiyor. Bunların dışında davranış bozukluğu var.alakasız şekilde dolaba takıyor ne bilim işte kimse kullanmasın diyor(ortak alan) cam açıyosun camı kapıyo, klima açarsan klima, lamba açarsan lamba. Sen açarsan o kapıyor. Mesela çalışmıyor. Çalışmaj istemiosan emekli ol. Mesai saati içinde başka yerlere gidiyor falan gibi.. ya büssürü özellik var aklıma gelenler bunlar şimdilik..Tamam da ne yapıyor da kaçıyor insanlar ?
Şikauet ettim. Konu silmek yasak. Sanki silince kurtulacaksınız. Mune geri getirecek
Haklı olduğuna çok emindi oysaki :)Şikauet ettim. Konu silmek yasak. Sanki silince kurtulacaksınız. Mune geri getirecek
Üyelik iptali yapsanız da konunuz geri gelecek. Konular silinmiyor ki, yazdığınız her mesaj da kalıyorArkadaşlar şikayete gerek yok. Ben muneden konu iptali ve üyelik iptali istedim :) herkese iyi akşamlar
Aman iyi yaptin issiz seni. Kim bilir nasil saldirdiniz da kiz konuyu silmis yav.az insaf merhamet tasiyin guzel insani ozellik bunlar.hic degilse 5 dakika. Her konuda dalga her konuda ergence dalga gecmeler. Yasiniz kac kuzum sizinŞikauet ettim. Konu silmek yasak. Sanki silince kurtulacaksınız. Mune geri getirecek
Yoo, öğretmen kendisi.Aman iyi yaptin issiz seni. Kim bilir nasil saldirdiniz da kiz konuyu silmis yav.az insaf merhamet tasiyin guzel insani ozellik bunlar.hic degilse 5 dakika. Her konuda dalga her konuda ergence dalga gecmeler. Yasiniz kac kuzum sizin
Sinif baskanimisiniz? Konusanlari da yazin bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?