olabildiğince özet geçicem. 8 kişi falanız odada. 2 tanesinin yaşı büyük. 65 yaşhaddini beklicekler belli artık(58 ler şuan ve erkek personel). Tabiri caizse artık kaşar çalışanlar. Neyse 4-5 yıldır sistematik olarak bir tanesi tarafından sıkıntı ve huzursuzluk yaşıyoruz hepimiz.kimse onla çalışmak istemiyor. İnsanın üstüne balçık gibi yapışıyor.takıntılı.(y diyelim buna).Diğeri ise insanları gaza getirip kukla gibi oynatmayı gazlayıp izlemeyi sever.bu 2. Arkadaş(x diyelim). Y nin üstüne sıçramadığı insan kalmadı odada. Geçen hafta haddini aşınca artık sabrım taştı. Dilekçe döşedim idareye verdim. Tabi kayda almak istemiolar(savunma muhakkik falan uğraşmak istemiyolar). Ağzıma bal çaldılar yerini değiştiririz kısa süre içinde dediler. İşime gelir yani. Neyse bugün oldu. Şefle müdür yrd. ile toplantı yapıldı. Şefte artık sıkıntımı bilioşar adamla ilgili. Dilekçeyide biliolar. Daha onu istişare edememişken x gel beni tahrik edici harekete gir.(aslında salakça ama fitili aldık birbirimizden. Aramızda bi askılık var. Askıyı bana doğru atar gibi itti. Geçcek yerim kalmıyor. Kendi tarafında istemiormuş.bende sen bana doğru atamazsın diyip geri attım. Hey mey bi anda kargaşa, adamla birbirimize girdik. BağrışmAlar. Ayrımaya çalışıolar vs. Benim vol yükseldiği için koridordaki diğer oda sakinleride dışarı çıktı falan filan). Neyse saydırcağımı saydırdım. Sonra mdr gittim. Size dilekçe verdim yer değiştirin dedim. Bak ne oldu. Rezil olduk millete. Bundan sonrası kapı cam indirmeye gider değiştir yerimi. Sinir olduğum noktayı anlatıyorum şimdi;istemiosanız istifa edin dedi
sanki kpss ile girmedik. Sanki sen işe aldın bizi. Ayar oldum. geçen hafta yerini değiştiririm diyen insan şimdi, bakalım değiştirirmiyime döndürdü lafı. X ve y ile ismim anıldı ya, ee ikisiylede sen sorun yaşıyosun acaba sende fazlamı hassassın diyo
bu arada Y nin safkan deli oldunu oda biliyo
işyerinde kritik bi birim var.madem huzursuzsun Oraya verelim seni dedi( ordakiler wc ye bile gidemio. Kimse istemiyor orayı) bildiğin aba altından sopa. (Oraya vercek adam bulamadığı için durumumu fırsata çevirip oraya yapıştırmaya çalışıyor şuan beni). Daha 2 gün önce tozpembeyken herşey şimdi kabusa döndü iyimi. Topa ben girdim. Saydırcağımı saydırdım ama boşluğuma geldi tahriği yedim. Şimdi kavgacı alıngan hassas sinirli personel konumuna düşürüldüm
ölücem ya
kurum bile değiştirmeyi düşünüyorum şuan
o birimde çalışıpta onları güldürmektense( ben verilirsem 4 köşe olurlar zevkten) bileğimin hakkıyla aslanlar gibi kurum değiştiririm
sizce temiz bi sayfamı açayım(başka kurum),yoksa mdr istediğim yere verene kadar savaş boyalarımımı sürüneyim