İşyeri sorunsalı- ölcem sinirden😬

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Flz_35

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
117
331
33
olabildiğince özet geçicem. 8 kişi falanız odada. 2 tanesinin yaşı büyük. 65 yaşhaddini beklicekler belli artık(58 ler şuan ve erkek personel). Tabiri caizse artık kaşar çalışanlar. Neyse 4-5 yıldır sistematik olarak bir tanesi tarafından sıkıntı ve huzursuzluk yaşıyoruz hepimiz.kimse onla çalışmak istemiyor. İnsanın üstüne balçık gibi yapışıyor.takıntılı.(y diyelim buna).Diğeri ise insanları gaza getirip kukla gibi oynatmayı gazlayıp izlemeyi sever.bu 2. Arkadaş(x diyelim). Y nin üstüne sıçramadığı insan kalmadı odada. Geçen hafta haddini aşınca artık sabrım taştı. Dilekçe döşedim idareye verdim. Tabi kayda almak istemiolar(savunma muhakkik falan uğraşmak istemiyolar). Ağzıma bal çaldılar yerini değiştiririz kısa süre içinde dediler. İşime gelir yani. Neyse bugün oldu. Şefle müdür yrd. ile toplantı yapıldı. Şefte artık sıkıntımı bilioşar adamla ilgili. Dilekçeyide biliolar. Daha onu istişare edememişken x gel beni tahrik edici harekete gir.(aslında salakça ama fitili aldık birbirimizden. Aramızda bi askılık var. Askıyı bana doğru atar gibi itti. Geçcek yerim kalmıyor. Kendi tarafında istemiormuş.bende sen bana doğru atamazsın diyip geri attım. Hey mey bi anda kargaşa, adamla birbirimize girdik. BağrışmAlar. Ayrımaya çalışıolar vs. Benim vol yükseldiği için koridordaki diğer oda sakinleride dışarı çıktı falan filan). Neyse saydırcağımı saydırdım. Sonra mdr gittim. Size dilekçe verdim yer değiştirin dedim. Bak ne oldu. Rezil olduk millete. Bundan sonrası kapı cam indirmeye gider değiştir yerimi. Sinir olduğum noktayı anlatıyorum şimdi;istemiosanız istifa edin dedi😵‍💫sanki kpss ile girmedik. Sanki sen işe aldın bizi. Ayar oldum. geçen hafta yerini değiştiririm diyen insan şimdi, bakalım değiştirirmiyime döndürdü lafı. X ve y ile ismim anıldı ya, ee ikisiylede sen sorun yaşıyosun acaba sende fazlamı hassassın diyo😂 bu arada Y nin safkan deli oldunu oda biliyo😬işyerinde kritik bi birim var.madem huzursuzsun Oraya verelim seni dedi( ordakiler wc ye bile gidemio. Kimse istemiyor orayı) bildiğin aba altından sopa. (Oraya vercek adam bulamadığı için durumumu fırsata çevirip oraya yapıştırmaya çalışıyor şuan beni). Daha 2 gün önce tozpembeyken herşey şimdi kabusa döndü iyimi. Topa ben girdim. Saydırcağımı saydırdım ama boşluğuma geldi tahriği yedim. Şimdi kavgacı alıngan hassas sinirli personel konumuna düşürüldüm😂ölücem ya😂 kurum bile değiştirmeyi düşünüyorum şuan😂 o birimde çalışıpta onları güldürmektense( ben verilirsem 4 köşe olurlar zevkten) bileğimin hakkıyla aslanlar gibi kurum değiştiririm😂 sizce temiz bi sayfamı açayım(başka kurum),yoksa mdr istediğim yere verene kadar savaş boyalarımımı sürüneyim😂

keske sanki is yerinizdeki herkesi taniyan ailenizden veya yakin cevrenizden birine anlatiyormus gibi anlatmasaydiniz. ben sorunu anlayamadim sadece siz onceden adamlara kuruldugunuz icin askilik mevzusu cikmis gibi gorunuyor buradan. yoksa insan alir koseye koyar yani.

keske sanki is yerinizdeki herkesi taniyan ailenizden veya yakin cevrenizden birine anlatiyormus gibi anlatmasaydiniz. ben sorunu anlayamadim sadece siz onceden adamlara kuruldugunuz icin askilik mevzusu cikmis gibi gorunuyor buradan. yoksa insan alir koseye koyar yani.
Özet yazmaya çalışmaya çalışırsam böyle olur. Şimdi şöyle 4-5 yıllık bi mazi. Bu askı bardağı taşırdı. Karşılıklı herkes birbirine kuruldu.birde insani hareketler yok. Herşey tahrik üzerine kurulu. Sallıyorum çekmeceyi kapıyı camı sert kapamalar, arkadaşın geliosa 5 dakka sonra öf pöf başım ağrıdı diye rahatsız etmeler.yani ufacık bi şeyden fırtına kopartıolar. Bizde hep alttan aldık. Biz alttan ala ala adamlar iyice deliliğe vurmaya başladılar. Yaşlarıda büyük
Olduğu için odanın ağası gibi davranmaya, mobing hakaretvari laflara girmeye başladılar. Hatta mesleki hiyerarşi bile yapmaya başladılar falan… ya uzun mevzular. Ben sonuç kısmını anlattığım için anlaşılır olmamış olabilir

Askılığın ne suçu var arada kalmış😅
Sizin masalar duvara bitişik mi tek taraf mı var çıkacak onu da anlamadım 😃

Bilemiyorum ama anlattıklarınızdan ve üslubunuzdan dolayı ben size hak veremedim.
Madem ki X kukla gibi oynatmayı seviyor insanları , siz de akıllı olun düşmeyin birbirinize. Y de millete yapışıyor demişsiniz sizden başka kim bu konuda şikayette bulundu peki ?
X sadece y yi kukla gibi oynatıp üstümüze salıyor. Başka gazına gelen yok. Y içinde şöyle diyim kurum 150 kişi ise 130 u falan kaçıyor adamdan

Bilemiyorum ama anlattıklarınızdan ve üslubunuzdan dolayı ben size hak veremedim.
Madem ki X kukla gibi oynatmayı seviyor insanları , siz de akıllı olun düşmeyin birbirinize. Y de millete yapışıyor demişsiniz sizden başka kim bu konuda şikayette bulundu peki ?
C sadece y yi kukla gibi oynatıp üstümüze salıyor. Başka gazına gelen yok. Y içinde şöyle diyim kurum 150 kişi ise 130 u falan kaçıyor adamdan

Tamam da ne yapıyor da kaçıyor insanlar ?
Bi kere sohbetini kimse kaldıramıyor.bayıltacak kadar uzun ve soluksuz. Hep kendini konuşmak istiyor. Bunların dışında davranış bozukluğu var.alakasız şekilde dolaba takıyor ne bilim işte kimse kullanmasın diyor(ortak alan) cam açıyosun camı kapıyo, klima açarsan klima, lamba açarsan lamba. Sen açarsan o kapıyor. Mesela çalışmıyor. Çalışmaj istemiosan emekli ol. Mesai saati içinde başka yerlere gidiyor falan gibi.. ya büssürü özellik var aklıma gelenler bunlar şimdilik..

Ne dediğiniz bile anlaşılmıyordu. Sanki whatsapptan mesajlaşır gibi yazılmış bir konuydu, üslup da çok sıkıntılıydı. Bakayım dedim anlayan olmuş mu, onlar da pek anlamamış. Konu da uçmuş :KK51:

Arkadaşlar şikayete gerek yok. Ben muneden konu iptali ve üyelik iptali istedim :) herkese iyi akşamlar

neden ilk yorumu yapan alıntı yapmıyo ya :bicak:

Şikauet ettim. Konu silmek yasak. Sanki silince kurtulacaksınız. Mune geri getirecek
Aman iyi yaptin issiz seni. Kim bilir nasil saldirdiniz da kiz konuyu silmis yav.az insaf merhamet tasiyin guzel insani ozellik bunlar.hic degilse 5 dakika. Her konuda dalga her konuda ergence dalga gecmeler. Yasiniz kac kuzum sizin
Sinif baskanimisiniz? Konusanlari da yazin bari.

ölcem ölcem dedim sana,oyle bir sarki vardi sanki.. :)
"." ne bu yani,isten mi ayrildin.
Noktaladim mi demek istedin ? :)

Yaa arkadaşlar boşyere yorum yapmayın :) değerli zamanınızı çalmayım :) dediğim gibi konu kapanmasınıda istedim olmuyor dedi bi arkadaş. Üyelik iptali istedim. Sorun yok; hepinize iyi akşamlar 🙏

Aman iyi yaptin issiz seni. Kim bilir nasil saldirdiniz da kiz konuyu silmis yav.az insaf merhamet tasiyin guzel insani ozellik bunlar.hic degilse 5 dakika. Her konuda dalga her konuda ergence dalga gecmeler. Yasiniz kac kuzum sizin
Sinif baskanimisiniz? Konusanlari da yazin bari.
Yoo, öğretmen kendisi.
Çok hazımsızsın be, çok özgüvensizsin. O kadar dolmuşsun ki her yorumda millete kin kusuyorsun. Çok canını yakmışlar burada belli. Kendi halinde yorum yapana bile atarlanmışsın. Acınası.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X