Isyeri sorunu

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.989
-136
68
41
Merhaba,antidepresanlarimi doktorumun dediği gibi kullanıyorum.daha sakin daha kafaya takmayan biri oldum.mobbing değişti mi hayır.mesela benim olduğum ortamda beni kast ederek çalışmıyor imalatı mi ararsınız yoksa tuvaleti pis bıraktığım imalatı mi.tuvalet gerçekten pis ve ben yapmıyorum bu arada.hickimse konuşmuyor. Konuşmasın çok da umrumda değil ama yeni gelen mudur vekili de ortama uyuyor.baslangicta günaydın diyordu sonrasında tavırları değişti sanırım dedikodu yapıyorlar
Bir de iş tanımım bir yılın icin de defalarca değişti.her gelen mudur 4 mudur değişti bir yıl da.her gelen bisi ekledi.en sonunda bugün bunu da yapacaksın denildi.bu konuda hiç tecrübem yok.bilmiyorum ve danışmadayim.her an biri geliyor.orayi boş da bırakamam.arastirilmasi gereken bir konu.anlatiyorum yeni mudur vekiline.maas alıyorsun sen yapacaksına getiriyor.iyi tamam yapayım ama gösteren yok.yanimdakiler allah sana sabor versin diyor.bu adam cuma günü son gidecek ama ben nasıl bu sorunun üstesinden geleceğim.bilmedigim bir konu
Nasıl yapacam.mobbing yapanlar biliyor işi.kendi aralarında yardımlarıymışlar.bilmiyorun iş hayatı gerçekten çok zor

Ya bu insanları Allah ıslah etsin gerçektende ya. Zaten iş stresi,yorulması vs. derken bir de bunlar iyice zora sokuyorlar her şeyi. Nefret ediyorum böyle okulda,işte ya da toplu ortamlarda kendi aralarında gruplaşıp fısır fısır terör estiren insanlardan. Başka iş bakma şansınız yok mu? Cidden çok zor bir durum.Günün çoğu iş yerinde geçiyor sonuçta,ailenizden çok o insanları görüyorsunuz ve bu sizi hem fiziksel hem psikolojik olarak çok yıpratır. Bence iş araştırıp bir an önce kurtulun oradan. Onları da Allaha havale edin.

Sabret abla allah sabır versin diyen biri çıktı bugün.ama bu iş göstermeyen anlayissiz yönetici sorununu çözmüyor.blsadece bundan sonra eğer iyi arkadas ve yöneticim olursa onlara çok iyi davranacak.gecmiste hiç değer bilmemisim

Fısıldaşmamalı da sorun değil sabır diyorum işime bakıyorum ama işi gösteren yok

Fısıldaşmamalı da sorun değil sabır diyorum işime bakıyorum ama işi gösteren yok
Yani bu durumu ve muhattabındaki kişileri değiştiremeyeceğinize göre geriye iş değişikliğinden başka bir seçenek kalmıyor ne yazık ki… Size cephe alan kişilerin hepsi bir aradayken “Benimle bir sorun mu var?” diye sorup rahatsız olduğunuz konuları dile getirdiniz mi hiç? Hoş “Sana öyle geliyor” diye inkar ederler yüksek ihtimalle.

sende hiç sorun yok hep başkaları sorunlu zaten

Ben buraya gelmeden biri benim hakkımda dedikodu yapmış o sebeple.ben kimseye bisi yapmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…