Isyeri sorunu

Sert çıkabiliyosan sert cik.
Is yerinde cadoloz bi kadin var kimse muhattap olmak istemedigi icin sonucu onu etkileyecek konularda isimiz olmasa bile cozulsun diye ugrasiyoruz. Idare artik ellemiyor. Es konumdaki meslektaslaribda alttan aliyor

iyi de neden sadece senin dedikodun yapılıyor her yerde ?diğer kişiler dedikodudan muaf mı?

Sert çıkabiliyosan sert cik.
Is yerinde cadoloz bi kadin var kimse muhattap olmak istemedigi icin sonucu onu etkileyecek konularda isimiz olmasa bile cozulsun diye ugrasiyoruz. Idare artik ellemiyor. Es konumdaki meslektaslaribda alttan aliyor
40 'tan sonra artık huzur istiyorum.

40 'tan sonra artık huzur istiyorum.
huzur derken nasıl bir huzur?tonla arkadaşım çalışıyorlar kimi ağır kimi daha kolay işlerde ama sizin kadar şikayet edenini ne gördüm ne de duydum.kendi iş hayatımda da rastlamadım yıllarca süren sorun.anlatmadığınız bir şeyler olmalı diyorum ben.insanlar psikopat mı neden sadece size eziyet etsinler?

Kendiniz arastirabilirsiniz benzer kurumlari arayabilirsiniz keşfedip ogrendikce daha iyi hissedersiniz bu kdr buyutmeyin

Konuyu okumadım Allah senle çalışanlara binbir sabır versin

Aynı şeyleri okuyacağımı bildiğimden okumadım teması bütün birim buna düşman ama arkadaş efsane çalışan sakin iyi huylu biri bütün birimin işi gücü yok bunla uğraşıyor
Ya siz bisi bilmiyorsunuz ya da ben iş hayatında çok şey gördüm.bir elebaşı oluyor grubun.onunla konuşmayacak yardım etmeyeceksin deniliyor.ve ona uyuyorlar.ilkokul çocuğu gibi.ben başkalarının da yaşadığını gördüm başka yerlerde.yildirma politikasi

valla 4 sene özel sektör 4 sene de devlette iş tecrübem oldu.ben neden böyle insanlarla karşılaşmadım acaba?

Ama nedense aylardır tek sana düşmanlar

Hayir o biri siz ise baslamadan nasil bir dedikodunuzu yapmis ki yeni gelen mudur bile tavir koyuyor. Siz gitmeden dedikodunuzun yapilmadigi bir ise gecin gorelim bizde sorun kimdeymis .

tüm işyeri nasıl bir çalışana karşı olur onu aylardır çözemedim.çözdüysen hayrına bir anlatır mısın?
Tüm işyeri değil, kendisini eski eşinden korumak için dayak yiyen babası, annesi, komşuları, daha önceki iş arkadaşları herkes ama herkes manolyaya karşı. Ama tabi ki o bir pamuk, etrafındakilerde problem var öyle tatlıs bir insan kendisi.

Hayir o biri siz ise baslamadan nasil bir dedikodunuzu yapmis ki yeni gelen mudur bile tavir koyuyor. Siz gitmeden dedikodunuzun yapilmadigi bir ise gecin gorelim bizde sorun kimdeymis .
giden müdür yeni gelen müdüre devrediyormuş bu mobingi tavır koymayı dışlanmayı.halef selef gibi sürüyor konu sahibinin de çilesi

Ya he bi tek sen çalışıyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…