- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
iyi de neden sadece senin dedikodun yapılıyor her yerde ?diğer kişiler dedikodudan muaf mı?
40 'tan sonra artık huzur istiyorum.Sert çıkabiliyosan sert cik.
Is yerinde cadoloz bi kadin var kimse muhattap olmak istemedigi icin sonucu onu etkileyecek konularda isimiz olmasa bile cozulsun diye ugrasiyoruz. Idare artik ellemiyor. Es konumdaki meslektaslaribda alttan aliyor
huzur derken nasıl bir huzur?tonla arkadaşım çalışıyorlar kimi ağır kimi daha kolay işlerde ama sizin kadar şikayet edenini ne gördüm ne de duydum.kendi iş hayatımda da rastlamadım yıllarca süren sorun.anlatmadığınız bir şeyler olmalı diyorum ben.insanlar psikopat mı neden sadece size eziyet etsinler?40 'tan sonra artık huzur istiyorum.
Söz konusu manolyaysa herşey mümkün.Yeni trend heralde, özel imalat
tüm işyeri nasıl bir çalışana karşı olur onu aylardır çözemedim.çözdüysen hayrına bir anlatır mısın?Söz konusu manolyaysa herşey mümkün.
Konuyu okumadım Allah senle çalışanlara binbir sabır versinMerhaba,antidepresanlarimi doktorumun dediği gibi kullanıyorum.daha sakin daha kafaya takmayan biri oldum.mobbing değişti mi hayır.mesela benim olduğum ortamda beni kast ederek çalışmıyor imalatı mi ararsınız yoksa tuvaleti pis bıraktığım imalatı mi.tuvalet gerçekten pis ve ben yapmıyorum bu arada.hickimse konuşmuyor. Konuşmasın çok da umrumda değil ama yeni gelen mudur vekili de ortama uyuyor.baslangicta günaydın diyordu sonrasında tavırları değişti sanırım dedikodu yapıyorlar
Bir de iş tanımım bir yılın icin de defalarca değişti.her gelen mudur 4 mudur değişti bir yıl da.her gelen bisi ekledi.en sonunda bugün bunu da yapacaksın denildi.bu konuda hiç tecrübem yok.bilmiyorum ve danışmadayim.her an biri geliyor.orayi boş da bırakamam.arastirilmasi gereken bir konu.anlatiyorum yeni mudur vekiline.maas alıyorsun sen yapacaksına getiriyor.iyi tamam yapayım ama gösteren yok.yanimdakiler allah sana sabor versin diyor.bu adam cuma günü son gidecek ama ben nasıl bu sorunun üstesinden geleceğim.bilmedigim bir konu
Nasıl yapacam.mobbing yapanlar biliyor işi.kendi aralarında yardımlarıymışlar.bilmiyorun iş hayatı gerçekten çok zor
okumaya bile gerek görmedin yani.sen de haklısınnnnKonuyu okumadım Allah senle çalışanlara binbir sabır versin
Aynı şeyleri okuyacağımı bildiğimden okumadımokumaya bile gerek görmedin yani.sen de haklısınnnn
vallahi aynen böyle yazdııAynı şeyleri okuyacağımı bildiğimden okumadımteması bütün birim buna düşman ama arkadaş efsane çalışan sakin iyi huylu biri bütün birimin işi gücü yok bunla uğraşıyor
Ya siz bisi bilmiyorsunuz ya da ben iş hayatında çok şey gördüm.bir elebaşı oluyor grubun.onunla konuşmayacak yardım etmeyeceksin deniliyor.ve ona uyuyorlar.ilkokul çocuğu gibi.ben başkalarının da yaşadığını gördüm başka yerlerde.yildirma politikasiAynı şeyleri okuyacağımı bildiğimden okumadımteması bütün birim buna düşman ama arkadaş efsane çalışan sakin iyi huylu biri bütün birimin işi gücü yok bunla uğraşıyor
valla 4 sene özel sektör 4 sene de devlette iş tecrübem oldu.ben neden böyle insanlarla karşılaşmadım acaba?Ya siz bisi bilmiyorsunuz ya da ben iş hayatında çok şey gördüm.bir elebaşı oluyor grubun.onunla konuşmayacak yardım etmeyeceksin deniliyor.ve ona uyuyorlar.ilkokul çocuğu gibi.ben başkalarının da yaşadığını gördüm başka yerlerde.yildirma politikasi
Ama nedense aylardır tek sana düşmanlarYa siz bisi bilmiyorsunuz ya da ben iş hayatında çok şey gördüm.bir elebaşı oluyor grubun.onunla konuşmayacak yardım etmeyeceksin deniliyor.ve ona uyuyorlar.ilkokul çocuğu gibi.ben başkalarının da yaşadığını gördüm başka yerlerde.yildirma politikasi
komplo teorileri bölüm 1Ama nedense aylardır tek sana düşmanlar
Hayir o biri siz ise baslamadan nasil bir dedikodunuzu yapmis ki yeni gelen mudur bile tavir koyuyor. Siz gitmeden dedikodunuzun yapilmadigi bir ise gecin gorelim bizde sorun kimdeymis .Ya siz bisi bilmiyorsunuz ya da ben iş hayatında çok şey gördüm.bir elebaşı oluyor grubun.onunla konuşmayacak yardım etmeyeceksin deniliyor.ve ona uyuyorlar.ilkokul çocuğu gibi.ben başkalarının da yaşadığını gördüm başka yerlerde.yildirma politikasi
Tüm işyeri değil, kendisini eski eşinden korumak için dayak yiyen babası, annesi, komşuları, daha önceki iş arkadaşları herkes ama herkes manolyaya karşı. Ama tabi ki o bir pamuk, etrafındakilerde problem vartüm işyeri nasıl bir çalışana karşı olur onu aylardır çözemedim.çözdüysen hayrına bir anlatır mısın?
giden müdür yeni gelen müdüre devrediyormuş bu mobingi tavır koymayı dışlanmayı.halef selef gibi sürüyor konu sahibinin de çilesiHayir o biri siz ise baslamadan nasil bir dedikodunuzu yapmis ki yeni gelen mudur bile tavir koyuyor. Siz gitmeden dedikodunuzun yapilmadigi bir ise gecin gorelim bizde sorun kimdeymis .
Üzülüyorum bir yandan bir yandan da sabır diliyorumkomplo teorileri bölüm 1
Ya he bi tek sen çalışıyon.Ya siz bisi bilmiyorsunuz ya da ben iş hayatında çok şey gördüm.bir elebaşı oluyor grubun.onunla konuşmayacak yardım etmeyeceksin deniliyor.ve ona uyuyorlar.ilkokul çocuğu gibi.ben başkalarının da yaşadığını gördüm başka yerlerde.yildirma politikasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?