Slm kızlar işyerindeki kadınlar çay yemek molalarında dinlenme alanında hep altın takı muhabbeti yapıyorlar,istisnasız her gün konuşulan konu bu benim ellerim bomboş onlar her gün aldıkları yeni takıları birbirine gösteriyor ve ortaya altın takısı olmyanları artık bu odaya almayacağız diyip takılıyorlar,birbirlerine tekrar tekrar kredi için gazlatıp tekrar tekrar alıyorlar gerçekten bu muhabbetten gına geldi ortak odada oturamaz 2 sohbet edemez oldum her gün bu konu konuşulur mu ya sizin ortamlarda böyle mi..İşyerimi değiştirmem mümkün değil ne zamana kadar sürecek bu durum bilmiyorum çok sıkıldım gitme yanlarına diyeceksiniz arada bi 10 dk insan göreyim diyorum
Klasik yenge muhabbeti. Ben takmayı sevmem kasada tutuyoruz diyin.
Biz külçe olarak tutuyoruz 24 ayar. İnternetten göstereyim hiç görmediyseniz derimBi şey diyim mi, bu modeller “fotoğrafını göster” diye darlar
Gram altının fiyatı olmuş 1.430 lira hadi gram altın deseler neyse de altın takı meselesi ben geriyor, ben olsam benim de içim bayılır bu muhabbete.
Bir daha altın takısı olmayanı odaya almıyoruz dediklerinde doğum günüm şu tarih eh bir altın küpe alırsınız artık de geç, bir daha konuşamazlar
Bu arada altın kelimesini her duyduğumda aklıma Limoncu isimli üye geliyor. Ne yapıyor acaba?
Bence biriktirdiği o kadar altınla zengin oldu o yüzden foruma uğramıyor.Limoncu bu enflasyondan sonra bir yerde düştü kaldı bence
tamam da her gün aynı insanlar ve tekrar tekrar aynı muhabbetler tamam gördük en çok altın sende var hepsinde aynı bilezik kiminki fazla diye yarışıyorlar resmenBen altin muhabbetini seviyorum ya yıl başından beri 41 gr altin bilezik yapmışım herkese söyleyesim var
yok herkes lisans mezunu görmüş geçirmiş yaş olarak da 40 üstü kadınlarMesleğiniz nedir, egitim seviyesi dusuk bir ortam olmali. Univ okusa bile, ebeveynleri tasradan çıkmadır. Kultur multur hak getire. Genelde alt tabakadan cikmalarda bu muhabbetler döner cunku... Altini olmayan, odaya giremez nedirBen de altin severim, takarim da ama kime ne benim altinimdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?