işyerim hakkında

Pandemi den dolayı 20 kişi ile nikah yapabildim. cümlesini 20 kişi ile nikahlandım olarak algılayan bir tek ben miyim :)

İş yerinde verilen hediyeler muhakkak bir kisinin önderliginde olur. Hiç degilse altini geçtim , nakit para aralarında toplayıp zarf ile verebilirlerdi. Ayıp etmisler.

İş yerinde verilen hediyeler muhakkak bir kisinin önderliginde olur. Hiç degilse altini geçtim , nakit para aralarında toplayıp zarf ile verebilirlerdi. Ayıp etmisler.
zaten derdimde altın değil. hiç ummadığım kişiler taktı . Hatta bu dönemler Eşimn tarafından daha çok geldi :) Dedim ben taraf daha hayırsızmış seninkıler en azından karşılık verdi benmkiler üstüne yattı .. Yazıcam geri istiyelim dedik hatta şakalaştık :)

İşyerinde bi pasta kesiverin düğüne gelemediniz burda küçük bi kutlama yapalım diye, bakalım ne diyecekler.

İşyerinde bi pasta kesiverin düğüne gelemediniz burda küçük bi kutlama yapalım diye, bakalım ne diyecekler.
hahaa olabilir evet .. Pasta kesip ablaya dagıttırayım herkes soracak ne bu sevdaruzgarının düğün pastası desin :)

Keşke söyleseydiniz ya bende pandemide evlendim patronların iş arkadaşlarım gelemedi ama hadi geçtim iş arkadaşlarımı patronm evde neye ihtiyacın var dedi o zaman tam doğum günüme denk gelmişti yani düğün hediyesi filtre kahve makinesi ile yırtacagını sandı herhalde koskaca patron sehid yer mi yemez doğum günüm için hmm evimde filtre kahve makinem yok alırsanız iyi olur dedim düğün hediyesi olarakta size bırakıyorum dedim gönlünüzde artık dedim.. illa vardır samimi olduğunuz bi patron yazsaydınız keşke ben size çok kırıldım diye bi başlayacaktınız devamı gelirdi yani o kadar yıl çalışmışsınız ayıp etmişler yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…