işyerim hakkında

sevdaruzgari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
109
75
13
39
kızlar selam
ben 14yıldır bir şirkette çalışıyorum.. 4 ay önce evlendim.. Pandemi den dolayı 20 kişi ile nikah yapabildim. (bekleyemıyordum sağlık raporumun sğresi doluyordu ve kız erteleseniz bile yeni tarih veremem fln dedi. zaten evi tutmustuk boşuna kira vermemk için evlenelim dedik. )
20 kişi sınır olunca 10+10 (erkek kız tarafı) dolayısıyla 1. derece ile bu sayı tamamlandı. bende patronumla konustm durumu izah ettim..izin aldım fln filan derken şirket whatsapp gurubuna da yazdım iş arkadaşklarıma herkes tebrık yazılarını yazdı fln.. Ama gelin görun ki ben herklesin dugunune gidip takısını yaptım yok doğumgunleri cenazeler sunnet düğün törenleri fln herkesin hemen herseyi kutlandı takısı yada bi hediye verildi.. Ama bana 4 patronum dahil hiç bir arkadasım bir şey yapmadı heee bu dert edilecek bir durummu ? çok değil umursamadım yani sıkıntı etmedim ama bu arkadaslarla yuzyuze bakıyoruz öğlen yemeklerini yiyoruz.. Bozmadım .. Çünkü çıkmayı dusunuyorum o yuzden.. Bir arkadasım sey dedi nikaha gelmedikleri için sanırım dedi ama gene de hbr vermişsin paylaşmıssın o kadar yılını vermişsin ufakta olsa bi hediye vermeleri gerekti dedi.. ama ben hiç kimseye bir şey söylemedim.. Kırıldım mı evet biraz ellerinde büyüdüm sonucta.. biraz duygusalda yaklaşıyorum evet ama size içimi açmak istedim..

Vermeleri doğru olurdu tabi, iş yerinde yakın arkadaşınız varsa şakayla karışık düğün yapamadım ama hediyemi beklerim gibi bişe diyebilirsiniz , bilemedim ki

Vermeleri doğru olurdu tabi, iş yerinde yakın arkadaşınız varsa şakayla karışık düğün yapamadım ama hediyemi beklerim gibi bişe diyebilirsiniz , bilemedim ki
söyledim yakın olarak gördugum bi abla var .. Şok oldu ve gerçekten haklısın unuttuk tamamıyla aklımdan çıktı dedi. yönetım bir şey yapmadı mı dedi hayır dedim aaaa çok şaşırdı fln sonra benm nikah dönemnde onun abisi beyın kanaması geçirmişti kbakma tam o ana denk geldi aklım yerinde değildi dedi konu kaldı öyle.. bu dediğim 10gun olkuyor..

Ben bana geleni götürürüm şahsen. Sonradan size takdim edebilirlerdi. Kaç sene birlikteymișsiniz sonuçta

Pandemi döneminden dolayı onlara davetiye verememenizi fırsat bilmişler anlaşılan. Ayıp etmişler.
muhtemelen davetiyeleri hazırıd veremedim.. her şey ani oldu bende patronuma söyledim ve gruptan yazdım nikahımn olacağını..

Bence kötü düşünmeyin pandemiden dolayı olmuştur hala çalışıyorsanız belki çocuk falan olursa birşeyler yaparız diye düşünmüş olabilirler

Konu altın değil ki haklısınız. Herkese yapılıp size yapılmaması saçma olmuş. Ya herkese para toplanır ya da bu işlere hiç girişilmez.

Bundan sonra siz de katılmayın isterseniz. Ama kafanıza da takmayın, onarın düşüncesizliği

Bence kötü düşünmeyin pandemiden dolayı olmuştur hala çalışıyorsanız belki çocuk falan olursa birşeyler yaparız diye düşünmüş olabilirler
yoo kötu dusunmuyorum yani başta biraz garipsedim ama sonra umursamadım. zaten ayrılmayı dusunuyorum.. Çocuga fln yapmazlar bir şey eminim.. muhasebe mud. çocugu oldu altın verdiler :) ama benm olsa vermezler sanmam..

elbette konu altın değil bunu dert etmedim zaten.. hiç kimseye yapılmasa ses etmem derim ki böyleler.. Yok bende asla katılmayacağım.. İlla birinn düğünü için toplanacak iş arkadaslarım ben katılmıyorum diyeceğim..

yok böyle sey mumkun olmaz hepsi erkek yani muhendis.. ve gelip gitme yok. hatta 1-2 kişi haricinde evimi bile bilmezler..
Hiç hoş değil öyleyse. Böyle durumlarda biri herkesi örgütler ne yapalım der normalde. Ben olsam sanırım yakınım varsa içlerinde gidip o kişiye sitem ederdim. Mevzu hediye değil, önemsenmek diye.

Altının yükselişini düşünüp pandemiyi bahane etmişler.
Bu milletin okumuşu da, zengini de, fakiri de bu yolla kar ettiğini sanır çünkü.
haklısınız olabilir ama en azından bu işlere bakan İK ufak hediye alıp ne biliyimm altından bahsetmıyorum bi hediye verebilirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…