- 20 Ekim 2020
- 109
- 75
- 13
- 39
- Konu Sahibi sevdaruzgari
-
söyledim yakın olarak gördugum bi abla var .. Şok oldu ve gerçekten haklısın unuttuk tamamıyla aklımdan çıktı dedi. yönetım bir şey yapmadı mı dedi hayır dedim aaaa çok şaşırdı fln sonra benm nikah dönemnde onun abisi beyın kanaması geçirmişti kbakma tam o ana denk geldi aklım yerinde değildi dedi konu kaldı öyle.. bu dediğim 10gun olkuyor..Vermeleri doğru olurdu tabi, iş yerinde yakın arkadaşınız varsa şakayla karışık düğün yapamadım ama hediyemi beklerim gibi bişe diyebilirsiniz , bilemedim ki
patronlarım hemen hemen herkesin nikahına gitti.. hediyelerini gönderdi ama bana bir şey yapmadılar.Ben bana geleni götürürüm şahsen. Sonradan size takdim edebilirlerdi. Kaç sene birlikteymișsiniz sonuçta
Yani gelemedik pandemiden dolayı bu da hediyen diye verebilirlerdi.patronlarım hemen hemen herkesin nikahına gitti.. hediyelerini gönderdi ama bana bir şey yapmadılar.
muhtemelen davetiyeleri hazırıd veremedim.. her şey ani oldu bende patronuma söyledim ve gruptan yazdım nikahımn olacağını..Pandemi döneminden dolayı onlara davetiye verememenizi fırsat bilmişler anlaşılan. Ayıp etmişler.
Belki evinize daha sonra gelip ev hediyesi olarak vereceklerdir?
yoo kötu dusunmuyorum yani başta biraz garipsedim ama sonra umursamadım. zaten ayrılmayı dusunuyorum.. Çocuga fln yapmazlar bir şey eminim.. muhasebe mud. çocugu oldu altın verdiler :) ama benm olsa vermezler sanmam..Bence kötü düşünmeyin pandemiden dolayı olmuştur hala çalışıyorsanız belki çocuk falan olursa birşeyler yaparız diye düşünmüş olabilirler
elbette konu altın değil bunu dert etmedim zaten.. hiç kimseye yapılmasa ses etmem derim ki böyleler.. Yok bende asla katılmayacağım.. İlla birinn düğünü için toplanacak iş arkadaslarım ben katılmıyorum diyeceğim..Konu altın değil ki haklısınız. Herkese yapılıp size yapılmaması saçma olmuş. Ya herkese para toplanır ya da bu işlere hiç girişilmez.
Bundan sonra siz de katılmayın isterseniz. Ama kafanıza da takmayın, onarın düşüncesizliği
4 aydır evliyim biz de öyle eve gelme gitme yok.. Zaten hepsi erkek muhendis ..Daha yeniyse evliliğiniz, sonradan evinize gelip hediyelerini vereceklerdir belki?
Hiç hoş değil öyleyse. Böyle durumlarda biri herkesi örgütler ne yapalım der normalde. Ben olsam sanırım yakınım varsa içlerinde gidip o kişiye sitem ederdim. Mevzu hediye değil, önemsenmek diye.yok böyle sey mumkun olmaz hepsi erkek yani muhendis.. ve gelip gitme yok. hatta 1-2 kişi haricinde evimi bile bilmezler..
haklısınız olabilir ama en azından bu işlere bakan İK ufak hediye alıp ne biliyimm altından bahsetmıyorum bi hediye verebilirdi..Altının yükselişini düşünüp pandemiyi bahane etmişler.
Bu milletin okumuşu da, zengini de, fakiri de bu yolla kar ettiğini sanır çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?