İşyerimde üzerime yürüyen erkek!

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Sinirden hala elim ayağim titriyo kızlar sabah işime geldim oturuyorum neyse burdaki personel geldi bana birşey söyledi ama emreder tarzda ve hırsla gelirsinya. Hayırdır dedim nasıl konuşuyosun sen bana salak salak konuşma dedi bende terbiyesizlik yapma dedim ve müdür beyin yanina geçtik müdür bey dinledi benim haklı olduğumu mevzuatı uyguladığımı söyledi hala adam anlamıyor sanki amirim o yapacak tarzı konuşmalara devam etti bak dedim benle bu tarz konuşmazsin sonra üzerime yürür tarzda tehdit eder gibi konuştu ve müdür aldı buna başka yere götürdü ne konuştular bilmiyorum ancak müdürume dedimki müdürüm sòyleyin haddini bilsin benim üzerime yürüdü resmen bana müdürümüz öyle birşey yapmadı dedi ya şok oldum neden böyle hep yetkililer hiçbirşey yapmaz o kadar sinirliyimki ağlıycam yani

Bu tip isler is yerinde bir ust makama yazi ile bildirilir ve gereginin yapilmasi diye yazilir, ki ileride elinde delil olsun. Yoksa bu durum devam eder, sen de surekli mudurune gidersin o da sadece sirtini sivazlayip birsey yapmaz. Oysa ileride hakkini arayabilmek ya da ileride olacak seylerde gecmiste yaptiklarini da ortaya koyabilmek icin resmi yollardan yazili olarak bir ust makama durumu yazili olarak haberdar etmen gerekir. Yazili yaparsan o da kendine ceki duzen vermek zorunda kalir. Sorun cozulmezse ileride elindeki yazili belgelerin kopyasiyla mahkemeye basvurup hakkini arayabilirsin, mobbing gibi bir durumda.

Var kamera aklımada geliyor ama sanki kimse umursamaz gibi geliyor

bakın umursamayacaklar

yazılı dilekçe vereceksiniz

öyle ya da böyle o ifadeler alınacak yani konu ört bas edilecek olsa bile sonra ört bas edilecek

bir de bana başlık ilginç geldi

iş yerimde üzerime yürüyen kişi, eleman, iş arkadaşım, adam dahi olur da neden "erkek"

işyerinizde cinsiyetçi bir ortam mı var

Mail atın yazılı olarak dursun elinizde yani ilgili yöneticiyi ccye koyarak direk müdüre mail atın ben bazen öyle yapıyorum yarın öbür gün bir şey olduğunda elinizde delil olur

müdürünüz asla şahitlik yapmaz orası net. Ama kameradan bir şey çıkarsa uğraşın derim. Fakat böyle şeylerde hep yapanın yanına kar kalıyor

Kimse uğraşmaz zaten, siz uğraşacaksınız. Hemen kayıt örneğini alın. Sonra da dilekçeye bir kopyasını ekleyip şikayet edin. Ne demek üzerinize yürümek, bırakmayın peşini ki herkes karşınızda ayağını denk alsın.

Dilekce yaz. Sikayetciyim de. Kamera kayitlarininda da var yaz ki kamera kayitlari silinmesin. Gereginin yapilmasi de. Konuyu ort bas ederlerse onlar da suclu olur. Dilekcene bir cevap vermek zorundakar. Olayi inceledik birsey yok yazsalar bile bu da birsey yapmadiklarini gosterir. Ileride tum bu delillerle hakkini daha ust makamlarda tum bu insanlati sikayet ederek ararsin.

Herkes yazmış zaten. Dilekçe yazarak şikayet edin ve dilekçenizi takip edin.
Böylece üstü kapatılamaz.
Kamera kayıtları da sizden yanaysa herhalde üstü kapatılamaz.
Gerçi ceza olarak ne verilebiliyor onu bilmiyorum
Kınama tarzı bir şeyse çok da bir şey ifade etmiyor aslında

Bu arada dilekcenin bir kopyasini sakla. Dilekceni sumen alti etmediklerini gormek icin de evrak numarasini iste ve o evrak numarasini sendeki kopyanin uzerine yaz su nolu evrak diye, ki ileride su nilu evrakla durumu bildirmustim dersin. Yazili seyler her zaman en iyi delildir unutma.

Herkes yazmış zaten. Dilekçe yazarak şikayet edin ve dilekçenizi takip edin.
Böylece üstü kapatılamaz.
Kamera kayıtları da sizden yanaysa herhalde üstü kapatılamaz.
Gerçi ceza olarak ne verilebiliyor onu bilmiyorum
Kınama tarzı bir şeyse çok da bir şey ifade etmiyor aslında
Dilekçeyi nereye vermem gerekiyor bilmiyorum şuan beynim durmuş durumda

Kimse uğraşmaz zaten, siz uğraşacaksınız. Hemen kayıt örneğini alın. Sonra da dilekçeye bir kopyasını ekleyip şikayet edin. Ne demek üzerinize yürümek, bırakmayın peşini ki herkes karşınızda ayağını denk alsın.
Kayıtları ben kendim değilde emniyetemi gidip dilekçe vereyim diyorum tam bilmiyorum napacağimi savcilik talep ediyor sanırim

Dilekce yaz. Sikayetciyim de. Kamera kayitlarininda da var yaz ki kamera kayitlari silinmesin. Gereginin yapilmasi de. Konuyu ort bas ederlerse onlar da suclu olur. Dilekcene bir cevap vermek zorundakar. Olayi inceledik birsey yok yazsalar bile bu da birsey yapmadiklarini gosterir. Ileride tum bu delillerle hakkini daha ust makamlarda tum bu insanlati sikayet ederek ararsin.
İşte nasil yapicam beynim durdu inanin sakince bi düsüneyim nereye vericem dilekçemi peki

Devlet mi ozel mi? Ozelde boyle durumlarda iki tarafi da isten cikarirlar genelde. Cogunlukla da sadece suclu olani cikarirlar. Mutlaka sikayetci olun. Yoksa sizi de gonderebilirler aklinizda olsun.

Kayıtları ben kendim değilde emniyetemi gidip dilekçe vereyim diyorum tam bilmiyorum napacağimi savcilik talep ediyor sanırim
Siz o iş yerinde çalışıyorsunuz. Kendiniz de isteyebilirsiniz. Zaten 30 saniyelik bir kısmı lazım size. Dilekçede bunu da belirtin ki silmeye kalkmasınlar. Maddi durumunuzu bilmiyorum ama ben olsam hemen bir avukatla görüşürdüm.

bakın umursamayacaklar

yazılı dilekçe vereceksiniz

öyle ya da böyle o ifadeler alınacak yani konu ört bas edilecek olsa bile sonra ört bas edilecek

bir de bana başlık ilginç geldi

iş yerimde üzerime yürüyen kişi, eleman, iş arkadaşım, adam dahi olur da neden "erkek"

işyerinizde cinsiyetçi bir ortam mı var
Ne desin ustune erkek yurumus topmu yurudu desin

Back
X