eğer etrafında olmasından rahatsız oluyorsan uzaklaş derim..
böyle tipler çok etrafta ne yazıkki..
ne gerek var ki enerjini emen bi insana? zaten hayat yeterince zor di mi ama?
Hemen mesafe koy,
evlense bile ailecek görüşmeyin.
Bu tür insanlar insanı mutsuz eder,
anında uzaklaştırırım ben...
Çünkü kendi mutsuzluklarını,
bir başkasının mutsuzluguyla ört bas etmeye çalışırlar...
Ayrıca eşinle ilgili hiç bir şeyini anlatma...
bu kız veya bir başkasına...
senin mutluluğun onu mutsuz ediyor olabilir. yine forumda okumuştum, yapılan bir araştırmada, birilerinin mutluluğu başkalarını mutsuz ediyormuş. sana yakınmış gibi olması düğününe gelmesi şu bu, bunlar bir ölçüt değil her zaman. hani bir söz var; dostuna yakın ol, düşmanına daha da yakın. biraz olumsuz yorum yaptım ama okurken hissetiklerim bunlar oldu..
Evet yerinde bir sonuçmuş...anlamıyorum benim mutsuz olmam neden mutlu ediyor insanları?
malesef insanlık artık buraya doğru gidiyor. çünkü herkes yalnızlaşmaya başladı. kendi içinde yalnız mutsuz olan insan, bir başkasının mutlu hayatını gördü mü içinde kıskançlık duyguları kabarıyor. ben mutsuzum, o da mutsuz oldum psikolojisi. arkadaşın belki senin ilişkini, belki eşinin sana duyduğu sevgiyi, belki oturduğun evi, belki senin kaşını gözünü bile kıskanıyor olabilir. böyle bir insanı çok fazla özel yaşamına dahil etme. bak onun yüzünden bir gün eşine patlamışsın.ayy zehirli sarmaşık misaliişyeri sınırlarında kalmasına özen göster. senin elinde..
Düşününce işlerimiz aynı, öyle kıskanılacak bir güzelliğim yok, tek kıskanacağı eşimle olan aşkımız..
Yani çok severek evlendik biz ama kendisi hala öyle güzel sözler söyleyemiyormuş bile nişanlısına içinden gelmiyormuş..Bir de eşim boyu posu yerinde nişanlısı çok iyi ama fizik olarak pek boylu poslu değil..
onu da kıskanıyor olabilir ama dediğin gibi benm elimde demek ki içime düşen kurtta haksız değilim
Evet yerinde bir sonuçmuş...anlamıyorum benim mutsuz olmam neden mutlu ediyor insanları?
bu sana özel bı durum değil malasef hepimizin etrafında var bu tipler bazen acını çok kişiyle paylaşırsın ama mutlu olduğundan kımse olmaz etrafında yanı benım genelde öle oldu aslında benı şu rahatsız ettı eşinin yanında senı eleştırmesı sinir oldum hattainsan bi mevzu olsa bıle arkadaşımı üzme falan der sevıyorsa seni uzaklaşşş hiç uğraşma anlar herhalde okadarda yüzsüz değildir
canım rahatsız oluyorsan sakın ama sakın evine yaklaştırma mesafeni de koy. sonra yine sen üzülüp strese girersin. valla sonra sabah öğle akşam evine gelirse görürsün. böyle insanlar çok yüz bulursa dadanıverir. kendini zorla eve davet ettiren insanlardan hiç hoşlanmam zaten.istese çağırır seni dimi ne kendini araya sıkıştırıyosun ki.
ayrıca senin mutlu olmanı istemiyoda olabilir yani kıskanıyodur mutluluğunu belki. özel zamanlarında yanında olması birşey değiştirmez. kimsenin iç yüzünü bilemezsin.ne gerek var böyle bi insanı kendine yaklaştırmaya. hem zaten iyi niyetli olsa sen böyle bi kötü enerji almazdın ondan. insan hisseder sonuçta kimin kendisine iyi niyetli yaklaştıını.
ayrıca nişanlıyken eşimin yanında beni kötülüyodu demişsiniz. yerinizde olsam o zamandan tepkimi koyar iş dışında görüşmezdim. ben arkadaşımın sevgilisinin yanında onu kötülemem yani bu hiç normal bi davranış değil. acaba eşinizden hoşlanıyo mu diye düşünmedim de değil yani olabilir dikkatli olun bence.artık kimseye güven olmuyo.
böyle bi devirde ufacık mutlulukları bile dağlar gibi yüceltip yaşama bağlanmaya çalışıyoruz...mutluluk artık zor ve bizler zor olanı bulmaya çalışıyoruz..malesef ki böyle insanın canını acıtma meraklısı şahsiyetler var evet... bence uzak dur derim işyerinde başlayan arkadaşlık işyerinde kalsın...bu derece can sıkan biri varsın eksik kalsın sende...nedense bi itici geldi bu kız bana..ne haddimeyse :) öyle hissettim...gıyabında bile hoşlanmadımsa, eminim görsem hiç haz etmem bu kızdan :) çok önyargılı oldu sanırım :)
böyle bi devirde ufacık mutlulukları bile dağlar gibi yüceltip yaşama bağlanmaya çalışıyoruz...mutluluk artık zor ve bizler zor olanı bulmaya çalışıyoruz..malesef ki böyle insanın canını acıtma meraklısı şahsiyetler var evet... bence uzak dur derim işyerinde başlayan arkadaşlık işyerinde kalsın...bu derece can sıkan biri varsın eksik kalsın sende...nedense bi itici geldi bu kız bana..ne haddimeyse :) öyle hissettim...gıyabında bile hoşlanmadımsa, eminim görsem hiç haz etmem bu kızdan :) çok önyargılı oldu sanırım :)
İnsan konduramıyor aslında ama bilinmez de,,, neler görüyoruz duyuyoruz çevremizde,,,
Ama en iyisi ondan uzaklaşmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?