Alışkın olmadığım için garip geliyorEsinize soylemeyin.Baksin dursun eger faaliyete gecerse ozaman onlemini alip haddini bir guzel gosteririsin.
isten cikarsan sorun biter ama sunu da dusun her is yerinde oluyor buna benzer bakislar maalesef.
Çirkin giyinmekte istemiyorumBakacak olan burkadan gözüken topuğa bile bakıyor. Böyle tipler yüzünden kendini değiştirme. Nasılsan öyle devam et. Bir gün "buyrun x bey bir şey mi vardı" dersen anlar o.
Eşim kesin gelir burayaEşinize söylemeyin sonuç elde edemezsiniz işten ayrılmaktan başka...
Madem çok rahatsız edici bakışları var , bakışlarını yakaladığınız zaman yanına gidip " söylemek istediğiniz bişey mi var ?" Diye sorun...
Eşinizi katmayın bu işe sonuçta ortada büyük bişey yok... Sizin güzel veya çirkin giyinmenizle alakalı değil durum, tamamen o kişinin zihniyeti ile alakalı emin olun.Eşim kesin gelir buraya
Rezillik bir durum olur
Zaten konuşuyor
Kilodan bahsediyor
Ne insanlar var ya
bu tarz bişey yapabilirsin.Bir gün "buyrun x bey bir şey mi vardı" dersen anlar o
Kendinden supelenmene gerek yok.Gercekten her isyerinde var boyle abazalar istersen cuval giy bakmaknisteyen bakiyoAlışkın olmadığım için garip geliyor
Kendimden şüphelenmeye başladım
Rahatsız oluyorum gerçekten
Biraz yumuşak kalpliyimast - üst ilişkisinin ona vermiş olduğu (!) yetkiyi sonuna kadar kullanan bir sığır daha!!!
Allah kahretsin bunları ya...
sokağa çıkma, çalışma, şort giyme, elbise giyme, hamileyken ortalıkta gezinme...
nefes de almayalım yani?
beyni donuna kaçmış pislikler!
eşine de sakın söyleme bence.
bu tarz bişey yapabilirsin.
Bunu nerde söylücem keşke söyleyebilsemhayırdır müdürüm ' oğluna kızmı bakıyorsun ' de ,
yumuşak olman ona yeşil ışık yaktığın anlamına gelmiyor ama.Biraz yumuşak kalpliyim
Herkese güleryüzlüyüm
Ama soğuk durunca dikkat çekiyor
Kaç yaşında çoluk çocuğu var
Bakışları bile beni sinir ediyor
İlk işe girdiğimde saf saf herkese gülüyordumAsla kendini bu insana karşı kibar olmaya zorlama.
Nazik ve gülerek konuşma sakın ha!
Çünkü bundan bile nemalanır hadisizliğin dozunu arttırır.
Mesafeli ve soğuk ol.
Gerektiğinde 'Ne ima etmeye çalışıyorsunuz?' diye sor, gözlerini devir her bakışını yakaladığında.
'Sohbet ortamında 'Sizin de eşiniz var aile babasısınız sizce de durum böyle mi vs' diye atıfta bulun.
Başka türlü her açık kapıdan girmeye çalışır.
Ve asıl önemli olan kendinden asla ödün verme. Nasılsan öyle ol.
Kimseye bir borcun yok. Asla yumuşak yüzünü gösterme.
İlk işe girdiğimde saf saf herkese gülüyordum
Güleryüzlü olmayı seviyorum
Ne ima etmeye çalışıyorsunuz desem anında parlar bir tarafı ters
Olay büyür
Artık güleryüzlü olmamaya çalışıcam
Çirkin bakımsız mı giyineyim
Rahatsız edicek şekilde bakmaması için
Bunu nerde söylücem keşke söyleyebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?