• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerimdeki rahatsız durum

iş hayatında kadın giyinişiyle davranışıyla erkek gibi olmalı bence, daha bol, göze batmayan, makyajsız, fazla süs vs olmamalı.ben de ara sıra makyaj yaparım ama ara sıra.bir de konuşurken bakarken nasıl anlatsam o adam size bakmaması gerektiğini anlamalı, bakışınızla, konuşmanızla...Evet bu kadın tam bir problem diyebilmeli mesela böyle askıntılık durumlarında.Yanlış anlaşılma olmasın siz böyle giyindiniz, böyle davrandınız makyaj yaptınız da bu adam size bakıyor kesinlike DEMİYORUM.Adamın tiniyeti bu.sizin bir suçunuz yok ama ben olsam böyle yaapardım.

madem kamu dilekçe yazıp yerinizi değiştirin. hani bu durum hassas en üstünüze anlatın.

ben olsam sallamam hiç, görmezden gelirim. Babanız değil ki kaşına gözüne bakarak hareket edesiniz. Soğuk davranırım. İyice gözünüze sokarak taciz eder gibi bakarsa "bir Şey mi diyeceksiniz" derim soğukca. Asla eşini bulaştırma. Profesyonel davranmak şart.

Eşine söyle bir gün seni is yerine ziyarete gelsin. ama sakın durumdan bahsetme , çirkin bir olay yaşanmasın

işyerimde üstümüz var müdür gibi
Fakat bazı bakışlarından rahatsız oluyorum
İstediğim gibi giyinemiyorum
Biraz bakımlı giyineyim konuşurken bana baktığını fark ediyorum
Çok rahatsız oluyorum
Açık saçık giyinmem zaten burası kamu yeti olduğu için dar sandalet kısa etek giymek yasak
Ağır makyaj yapan biri de değilim
Ne bakıyorsun da denmiyor ki
Eşime söylesem çok kızar
Rahatsız olmamak için çirkinmi giyinmek gerekiyor
Giyinmeyi seven bir insanım
Ama ne yapıcağımı şaşırdım
Evli olduğunuzu bilmiyor mu, terbiyesize bak. Adamın niyeti bozuk olduktan sonra ne giyseniz değişmez. Muhatap olmamaya çalışın, konuşursanız eşinizle ne kadar mutlu olduğunuzu filan vurgulayın .

Ceken var, cekemeyen var. Olan var, olmayan var. Bakmalari normal.

iş hayatında kadın giyinişiyle davranışıyla erkek gibi olmalı bence, daha bol, göze batmayan, makyajsız, fazla süs vs olmamalı.ben de ara sıra makyaj yaparım ama ara sıra.bir de konuşurken bakarken nasıl anlatsam o adam size bakmaması gerektiğini anlamalı, bakışınızla, konuşmanızla...Evet bu kadın tam bir problem diyebilmeli mesela böyle askıntılık durumlarında.Yanlış anlaşılma olmasın siz böyle giyindiniz, böyle davrandınız makyaj yaptınız da bu adam size bakıyor kesinlike DEMİYORUM.Adamın tiniyeti bu.sizin bir suçunuz yok ama ben olsam böyle yaapardım.
Diğer bölümdeki bayanlar gayet güzel giyiniyo
Kırosu da bana denk geldi
Nasıl bol giyineyim
Bir gün değil iki gün değil
Haftanın 5 günü
Giyindiğim zaman kendime baktığım zaman mutlu oluyorum
Elalemin adamı için nasıl kendimi değiştireyim
Ben de sanatçılar gibi makyaj yapmıyorum ki
Bir göz kalemi bir rimel hafif ruj da süremiyecek miyim
Dar giyinen bir insan değilim kumaş pantolon bluz yani
Ne yapayım ki
Ne etek ne topuklu ayakkabı giyemiyorum
Bunaldım iyice

Evli olduğunuzu bilmiyor mu, terbiyesize bak. Adamın niyeti bozuk olduktan sonra ne giyseniz değişmez. Muhatap olmamaya çalışın, konuşursanız eşinizle ne kadar mutlu olduğunuzu filan vurgulayın .
Evli olduğumu biliyor
Eşimi de tanıyor hatta kızımı annemi babamı bile tanıyor
Sözle bir şey Yok fakat
Bakışları süzerek konuşması beni rahatsız ediyor

ben olsam sallamam hiç, görmezden gelirim. Babanız değil ki kaşına gözüne bakarak hareket edesiniz. Soğuk davranırım. İyice gözünüze sokarak taciz eder gibi bakarsa "bir Şey mi diyeceksiniz" derim soğukca. Asla eşini bulaştırma. Profesyonel davranmak şart.
Soğuk davranıyorum zaten
Sadece saygısızlık yapmamak için selam veriyorum
İyi akşamlar diyorum
Bu şekilde yani

Sizin giyiminizle alakası yok ki , o kişinin zihniyeti bozuk. Çok dikkatli bakınca bir şey mi diyecektiniz diye sorun.
Eşinize söylemeyin.

Baktığını yakaladığında hayırdır ne bakıyorsun de ters ters. Yada el kol yaparak söyle. Hanzoya hanzo karşılık vermelisin. Ayy küfür edesim geldi adama :) bu hamilelik beni çok sinirli yaptı :KK48: ben küfür bile ederdim şuanki ruh halimle :) ki yolda millete bakan amcalar oluyor sövüyorum. Utan yaşından başından diyorum birde :) tersle en iyisi. Öküz öküzdür sen çarşafta giysen altta ne var diye meraktan bakar. Memlekettimiz öküz ve davar yönünden baya nüfusa sahip bir ülke malesef. Tren al yada hediye trene baksın. Töbe yarabbi :sinirli:

Diğer bölümdeki bayanlar gayet güzel giyiniyo
Kırosu da bana denk geldi
Nasıl bol giyineyim
Bir gün değil iki gün değil
Haftanın 5 günü
Giyindiğim zaman kendime baktığım zaman mutlu oluyorum
Elalemin adamı için nasıl kendimi değiştireyim
Ben de sanatçılar gibi makyaj yapmıyorum ki
Bir göz kalemi bir rimel hafif ruj da süremiyecek miyim
Dar giyinen bir insan değilim kumaş pantolon bluz yani
Ne yapayım ki
Ne etek ne topuklu ayakkabı giyemiyorum
Bunaldım iyice
sadece giyim değil olay davranışlar, o adama o kadar kaba davranın ki anlasın yaptığının yanlış olduğunu...eğer böyle bir adam varsa çevrede e mecburen kıyafetler biraz daha kapalı gerekirse topuğa kadar etek salaş bir giyim olacak...

Back
X