- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.154
- 198
O lazer koltuğunda cidden stres basıyor bir yandan acı bir yandan soğuk ama senin bayağı yerin açıkta. Oluyor yani stresNe stresi be, sanki doğum yapacak.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O lazer koltuğunda cidden stres basıyor bir yandan acı bir yandan soğuk ama senin bayağı yerin açıkta. Oluyor yani stresNe stresi be, sanki doğum yapacak.![]()
O kadar emin olma....Burdaki çoğu kadınlar sanırım mutsuz oldukları için , dalga geçmekten hoslaniyorlar, bu ara kizlar , adamın sevgilisi yokmuş.![]()
Evet mutsuzuz da sen nerden öğrendin![]()
Benimde Türkçe gittiEvet mutsuzuz da sen nerden öğrendin![]()
Ağda yapabiliriz ya da ev tipi lazerSevgilisinin olmamasına ragmen senınle flort etmemıs bu konuda bir anlaşalım???
Takıntı yaptıgımız adamlara lazer yapamadığımız ıcın kıskanıyoruz seni, haklısın cok mutsuzuz hepimiz,![]()
Ben yaptırdım buz lazer, acımadı da.O lazer koltuğunda cidden stres basıyor bir yandan acı bir yandan soğuk ama senin bayağı yerin açıkta. Oluyor yani stresstres doğuma özel değil ki. Dovmecide, agdacida bile olur canın yanacak biliyorsun
![]()
En bırıncı hayalimdır bu..Ağda yapabiliriz ya da ev tipi lazer![]()
Gerek yok böyle düşünmeme , adamın sevgilisi yok. Rahat ol.Sen varya seen. Adama göz koyduğun belli olmasın diye sevgilisi olduğunu yazmamışsınuyanik
Aynen oyleO lazer koltuğunda cidden stres basıyor bir yandan acı bir yandan soğuk ama senin bayağı yerin açıkta. Oluyor yani stresstres doğuma özel değil ki. Dovmecide, agdacida bile olur canın yanacak biliyorsun
![]()
Alex yaptırdım ben ellerim ıslanıyordu kendimi sıkmaktan bazi yerlerdeBen yaptırdım buz lazer, acımadı da.
Nereden öğrendiniz onu da söyleseniz keşke. Daha önce soran olmuş ama cevap vermemissinizGerek yok böyle düşünmeme , adamın sevgilisi yok. Rahat ol.
Şlak şlak diye cekeceksin.En bırıncı hayalimdır bu..
Kafaya taktigim adama agda yapmak...
Konuyu okuyunca kıskandım biraz itiraf ediyorum.........
Hahahha çok iyi yakalamış helal olsun biz nasıl bu ayrıntıyı kaçırdıkCiddi ciddi soruyorum bunu, adamın neresini lazer ederken yapıyorsunuz bu muhabbeti?
Allah razı olsun eksik olmaMutsuz olduğunuz okadar belliki gülüyorum ama banada teşekkür etmelisiniz benim sayemde biraz yüzünüz gülüyor, hshdhsh
Benım aklıma yuz geldı.. Otesını dusunemedım....Hahahha çok iyi yakalamış helal olsun biz nasıl bu ayrıntıyı kaçırdık![]()
Biz rahatız valla stresli olan sensin, ekleyip çıkarıp adamın sana ilgisi var dememiz için yazıyorsunGerek yok böyle düşünmeme , adamın sevgilisi yok. Rahat ol.