• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerime gelen erkek müşteri, flört mu ettik biz şimdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alex yaptırdım ben ellerim ıslanıyordu kendimi sıkmaktan bazi yerlerde 😂 saçma sapan konusmalar soguktan titreyerek konusuyordum. 😂 hemşire sen iyi katlaniyorsun çoğu emla ile geliyor diyordu. Senin eşik yüksek demek ki masallah😃
Yok aslında canım çok tatlıdır. Alex acıtıyormuş, ben onun için buz lazere gittim zaten 🙄😀😀

Mutsuz olduğunuz okadar belliki gülüyorum ama banada teşekkür etmelisiniz benim sayemde biraz yüzünüz gülüyor, hshdhsh
İnsanların mutlu veya mutsuz olmasının senin durumun ile alakası yok. Şu talihsiz savunma mekanizmasını bir bıraksan diyorum. Komik oluyor.

Ben yaptırdım buz lazer, acımadı da.
Birde şey var. Acidan yüzüm degisiyor ellerimle oynuyorum falan kadın diyor cok aciyorsa bekleyelim ya da azaltayim dereceyi. Yok yok diyorum güzellik acıyla olur seni beni umursama devam et. Paket satın almışım ne kadar da etkili olursa o kadar iyi 😂
abya abyam canım yaniyo aycık durabiliymiyiz diyesim geliyordu 1 paket fazladan vereydi derdim ama işte😂

Mutsuz olduğunuz okadar belliki gülüyorum ama banada teşekkür etmelisiniz benim sayemde biraz yüzünüz gülüyor, hshdhsh
Bizim mutsuzluğumuz yaptığımız yorumdan anlaşılmaz. Ama belli ki siz çok ilgisiz kalmissiniz. 1 asır sonra sizinle bir karşı cins muhabbet etmiş diye hemen flört etmiş sanıyorsunuz. Aynen flört etmişsiniz haftaya da evlenirsiniz sevgilisi olan adamla

Bizim mutsuzluğumuz yaptığımız yorumdan anlaşılmaz. Ama belli ki siz çok ilgisiz kalmissiniz. 1 asır sonra sizinle bir karşı cins muhabbet etmiş diye hemen flört etmiş sanıyorsunuz. Aynen flört etmişsiniz haftaya da evlenirsiniz sevgilisi olan adamla
Benim Bi arkadaşım vardı kulakları çınlasın, Bi erkek bu kızcağız buluşmak istediğini teklif ettiğinde beni istemeye geliyorlar diyordu, bu da o misal 🙋‍♀️

Lazer çok acıyor yahu bazılarının da acısı çenesine vurur. Adamın çenesine vurmuş belli ki.
Ondan sonra da bakmış yol var, erkek milleti ışığı görünce lambaya yapışan sinek gibi bırakır mı? Bırakmamış işte.
Lazerli abaza.

Pul koleksiyonumu göstereyim mi derse, hayır de.

Yok aslında canım çok tatlıdır. Alex acıtıyormuş, ben onun için buz lazere gittim zaten 🙄😀😀
Bende dedim ne kadar yüksek eşikli bir kadın.😂 Buzu denemedim hiç bana hep alex onerdiler bende acimi içimde yaşadım o koltukta😂 sen sansliymissin canın tatlıysa isabet olmuş o zaman😊

Benim Bi arkadaşım vardı kulakları çınlasın, Bi erkek bu kızcağız buluşmak istediğini teklif ettiğinde beni istemeye geliyorlar diyordu, bu da o misal 🙋‍♀️
İlk kahve bulusmasına giderken gelinlik giymek....
Var bir hayalimiz.

Ne bileyim bir yandan pıtş çatş dıts sesleri eşliğinde kıl kökü yakıp ya da kisaltma yaparken bir yandan hoşlanti duyamazdim sanırım 😂 bir erkek bana yapsaydi ne rezil oldum diye düşünürdüm. Her kıl kökünü görüyor yahu e kıl sevmiyorsun ki lazerletiyorsun cekinir insan. Kıldan cekinmeyenleri tenzih ediyorum. Herkesin kılı kendine sonuçta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X