Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi kucuk troll sen adami "lazer etmeye" devam et belki sana aşik olur.Herkesi takildigin erkekler gibi sanma canım sen hadi canim bye
Shizofren bir hakaret değildir bir hastalıktır. Hanım efendi hergun açtığını kanaat ediyor halbuki sadecebi kaç gün önce acmistim. Her gün değil. Olmayan şeyi olmuş gibi göstermek shizofrenlik denirEvet öyle oluyor.Mune , hanfendi hakarete falan başladı.
Ederim canım, sende boş boş oturup mutsuzlugunda oraya buraya saldir. Koca trolHadi kucuk troll sen adami "lazer etmeye" devam et belki sana aşik olur.
OnaShizofren bir hakaret değildir bir hastalıktır. Hanım efendi hergun açtığını kanaat ediyor halbuki sadecebi kaç gün önce acmistim. Her gün değil. Olmayan şeyi olmuş gibi göstermek shizofrenlik denir
Ee konu dün açılınca hergun açılmış mi oluyor .shizofren
OnaMune hanım karar verecek.
Shizofren bir hakaret değildir bir hastalıktır. Hanım efendi hergun açtığını kanaat ediyor halbuki sadecebi kaç gün önce acmistim. Her gün değil. Olmayan şeyi olmuş gibi göstermek shizofrenlik denir
Tamam tamam sana aşık olmuş tamam. Hadi pış pış da pış.Ederim canım, sende boş boş oturup mutsuzlugunda oraya buraya saldir. Koca trol
Shizofren bir şey demek değil. Çünkü Türkçe'de böyle bir kelime yok. Gördüğüm kadarıyla ş harfine erişiminiz de var.
2 defa "lazer ederken" uzuuun uzun sohbet ettiğiniz adamın niyetini anlamamışsınız, bize soruyorsunuz. İlk konuda bin tane yorum gelmiş, insanların ne demek istediğini anlamayıp 2. konuyu açmışsınız.
Ama bir yorumdan şizofreni tanısı falan koyuyorsunuz
Duymak istediğinizi yazalım o zaman.
Bence adam size aşık. 3. lazeri gelinlikle edin.
BencedeTamam tamam sana aşık olmuş tamam. Hadi pış pış da pış.
Shizofren bir hakaret değildir bir hastalıktır. Hanım efendi hergun açtığını kanaat ediyor halbuki sadecebi kaç gün önce acmistim. Her gün değil. Olmayan şeyi olmuş gibi göstermek shizofrenlik denir
Merhaba,
Ben güzellik salonunda çalışıyorum, gecen ay 6 Haziran'da bir erkek müşterim vardi lazer için gelmişti, ismini ve soy ismini seslenip, beraber salona geçtik, lazer uygularken aramızda sohbet güzel sohbet geçmişti. Genelde o soruları soruyordu işte: Nerelisin, Nerde oturuyorsun, vsvs. Bende karşılıklı ona soruyordum. Sonra bana dedi ki benim oturduğum şehre geliyormusun, nadiren dedim. Nerelere geliyorsun,ve arkadaş çevren genelde Türk mü yabancı mi gibi sorular sordu, daha sonra yaşımın kaç oldugunu sordu, ve izine gidicekmisin evet gidicektim korona yüzünde gidemedim dedim, kiminle gidicektin kocanla mi ailenle mi? Hayır ailemle dedim. Daha sonra tekrar evlimisin sordu. Ben lazer uyularken işime konsantre oluyorum ama arada konuşuyorum dedimki dikkatli ve yavaş yapiyorum ,yakmamak için, oda dediki yakarsanda bir sorun olmaz. Bana çok güler yüzlü biri olduğumu söyledi, tekrar kibseanste geldiğinde bundan sonra benim ona lazer uygulamamami istedi. Tabi dedim. Hoş çocuktu etkilendim. Uzun süre birine karşı bir etkileşim olmamıştı ama onda oldu
Gecen gün tekrar geldi, ve ona lazer uygularken, gecenki seferde daha samimi ve yakın davrandik. Günlük hayatta neler yaptığımı sordu,senden çok memnunum dedi, bende sen *sen *aslen ... Kokenlisin* demi dedim, unutmadin dedi, hayır ben kolay unutman dedi, oda dediki her müşteriyi hatirliyormusun ? Hayır dedim. Ozaman beni Özel olarak unutmadin. Yaşımı sordu nezaman doğum günüm olduğunu sordu, sonra ben sordum. Ah az kaldı dedi m, evet istersen birşeyler yaparız nelerden hoslanirsin, cafeye gideriz istersen otururuz yada ne istersen, ama ben biraz gecistirdim, anlat biseyler dedi utanma dedi, bı taraftan da yaptığım işe odaklaniyorum, erkekler hassas olduğu için lazer konusunda dedimki kusuruma bakma biraz acitiyorum seni, böyle diyorsun sonra aklımda kalıyor bu dediğin, hem acitiyorsun hem acıyı alıyorsun dedi, tekrar güler yuzli biri olduğumu söyledi, sonra dediki; eh ne diyorsun? Birşeyler yapicakmisiyiz? Bilmem dedim.
tekrar gecistirdim, sonra dediki tekrar öbür sefer görüşürüz, olur dedim..
Şimdi küçük bir flört mu oldu aramızda? Hoş çocuktu bidakine geldiğinde nasıl bir çizgi cizmeliyim neler söylemeliyim veya davranmaliyim?
Not: Sevgilisi değilmiş !!!!!!
Adamın neresine lazer yapıyorsunuzMerhaba,
Ben güzellik salonunda çalışıyorum, gecen ay 6 Haziran'da bir erkek müşterim vardi lazer için gelmişti, ismini ve soy ismini seslenip, beraber salona geçtik, lazer uygularken aramızda sohbet güzel sohbet geçmişti. Genelde o soruları soruyordu işte: Nerelisin, Nerde oturuyorsun, vsvs. Bende karşılıklı ona soruyordum. Sonra bana dedi ki benim oturduğum şehre geliyormusun, nadiren dedim. Nerelere geliyorsun,ve arkadaş çevren genelde Türk mü yabancı mi gibi sorular sordu, daha sonra yaşımın kaç oldugunu sordu, ve izine gidicekmisin evet gidicektim korona yüzünde gidemedim dedim, kiminle gidicektin kocanla mi ailenle mi? Hayır ailemle dedim. Daha sonra tekrar evlimisin sordu. Ben lazer uyularken işime konsantre oluyorum ama arada konuşuyorum dedimki dikkatli ve yavaş yapiyorum ,yakmamak için, oda dediki yakarsanda bir sorun olmaz. Bana çok güler yüzlü biri olduğumu söyledi, tekrar kibseanste geldiğinde bundan sonra benim ona lazer uygulamamami istedi. Tabi dedim. Hoş çocuktu etkilendim. Uzun süre birine karşı bir etkileşim olmamıştı ama onda oldu
Gecen gün tekrar geldi, ve ona lazer uygularken, gecenki seferde daha samimi ve yakın davrandik. Günlük hayatta neler yaptığımı sordu,senden çok memnunum dedi, bende sen *sen *aslen ... Kokenlisin* demi dedim, unutmadin dedi, hayır ben kolay unutman dedi, oda dediki her müşteriyi hatirliyormusun ? Hayır dedim. Ozaman beni Özel olarak unutmadin. Yaşımı sordu nezaman doğum günüm olduğunu sordu, sonra ben sordum. Ah az kaldı dedi m, evet istersen birşeyler yaparız nelerden hoslanirsin, cafeye gideriz istersen otururuz yada ne istersen, ama ben biraz gecistirdim, anlat biseyler dedi utanma dedi, bı taraftan da yaptığım işe odaklaniyorum, erkekler hassas olduğu için lazer konusunda dedimki kusuruma bakma biraz acitiyorum seni, böyle diyorsun sonra aklımda kalıyor bu dediğin, hem acitiyorsun hem acıyı alıyorsun dedi, tekrar güler yuzli biri olduğumu söyledi, sonra dediki; eh ne diyorsun? Birşeyler yapicakmisiyiz? Bilmem dedim.
tekrar gecistirdim, sonra dediki tekrar öbür sefer görüşürüz, olur dedim..
Şimdi küçük bir flört mu oldu aramızda? Hoş çocuktu bidakine geldiğinde nasıl bir çizgi cizmeliyim neler söylemeliyim veya davranmaliyim?
Not: Sevgilisi değilmiş !!!!!!
Eşine guvenmiyormusun yoksa kendine mi guvenmiyorsun..HADİ BAKALIIIMMM BUNU DA OKUDUM, ARTIK SEVGİLİ EŞİMİN LAZER EPİLASYON YAPTIRMA ÖZGÜRLÜĞÜ DE GİTTİ. DÜŞÜNÜYORDU DA!!!
Buna cevap yok bosuna sordunAdamın neresine lazer yapıyorsunuz
Eşine guvenmiyormusun yoksa kendine mi guvenmiyorsun..

Ben yorumları okumadan yazmıştım. Yanı konu sahibi beyinden etkilenmiş onu merak ettim sadeceBuna cevap yok bosuna sordun![]()