- 27 Haziran 2021
- 182
- 71
- 28
- Konu Sahibi Puprple000
-
Niyeti olan allem eder kallem eder istediginiz yola sokar diyalogu,o ilk mesajı siz atmayin.açıkçası benmi mesaj atsam diye düşünüyorum yada bu konuyu nasıl dile getirebilirim. Ve bu kişi evlenip bosandigimi bilmiyor eğer guvenirsem
Şerefsiz mi sevicem hep yaa :)Bana da hiç güven hissi vermedi. Hislerimde yanılmam genelde. Ben olsam uzak dururdum. Hakkınızda hayırlısı.
Ben onun teklifini kabul etmediğim için mesaj atmıyor olabilir mi. Çünkü iş ortamında bir şekilde benimle diyologa geçiyorNiyeti olan allem eder kallem eder istediginiz yola sokar diyalogu,o ilk mesajı siz atmayin.
Hayır hayır bazıları boyle iki ileri bir geri sever.Ondan bir adım gelmeden asla yazmayin.Ben onun teklifini kabul etmediğim için mesaj atmıyor olabilir mi. Çünkü iş ortamında bir şekilde benimle diyologa geçiyor
Ya zaten bana karşı çok ağır davranıyor farklı ve tepkilerimden de çekiniyor sadece kararımı bekliyor kendine guvendirmek için çabalıyor ama hiç mesaj yazmamasi kafamı karistiriyor sormak istiyorumGüvenmeyin.
Bana çok ciddi biri gibi gelmedi.
Bilmiyorum yanlış anlaşılmasın ama benden 3 yaş küçük birinden olabildiğince uzak dururdum çocuk avutma taraftarı olmadığım için .
Tamamen benim fikrim.
Başınızdan bi evlilik geçmiş olması, karşı tarafın bekar olmasına hiç değinmiyorum çünkü bu zamanla iki kişinin üzerinde konuşup anlaşması gereken bir konu.
O aşamaya gelip gelmeyeceğinizi ise zaman gösterir.
Kısmet ne diyelim.
Siz sadece temkinli davranın yeter.
Bence doğru yoldasınız. Böyle devam.Ya zaten bana karşı çok ağır davranıyor farklı ve tepkilerimden de çekiniyor sadece kararımı bekliyor kendine guvendirmek için çabalıyor ama hiç mesaj yazmamasi kafamı karistiriyor sormak istiyorum
Bugün kızlarla olan diyologunu azalttın fark ettim dediğimde bana uzun biseyler anlattı kısaca beni senin şekillendirmeni istiyorum artık sendeyim gibisinden konuştuBence doğru yoldasınız. Böyle devam.
Mesajı o atsın bekleyin:)
Full taktik, tam taktik.Ya zaten bana karşı çok ağır davranıyor farklı ve tepkilerimden de çekiniyor sadece kararımı bekliyor kendine guvendirmek için çabalıyor ama hiç mesaj yazmamasi kafamı karistiriyor sormak istiyorum
Amacı ne olabilirkiFull taktik, tam taktik.
Bende kesinlikle yaşça büyük olsun istiyordum ama gerçekten olgun erkeklerin aşırı profesyonelce srfsizliklerine şahit oluyorum ki bunu dışardan gozlemliyorum evli adamların iş ortamındaki tavırları dedikodular vs dışardan çok olgun beyfendi ama kendisini asla ele vermiyor en azından bu cahillerin kaçari olmuyor biyerde yakaliyoruz :)Güvenmeyin.
Bana çok ciddi biri gibi gelmedi.
Bilmiyorum yanlış anlaşılmasın ama benden 3 yaş küçük birinden olabildiğince uzak dururdum çocuk avutma taraftarı olmadığım için .
Tamamen benim fikrim.
Başınızdan bi evlilik geçmiş olması, karşı tarafın bekar olmasına hiç değinmiyorum çünkü bu zamanla iki kişinin üzerinde konuşup anlaşması gereken bir konu.
O aşamaya gelip gelmeyeceğinizi ise zaman gösterir.
Kısmet ne diyelim.
Siz sadece temkinli davranın yeter.
Saklamiyorum iş ortamında evlenip boşandım diye dile getirmem için abes bir durummu varda herkese anlatayım. Yakın arkadaslarima ve hayatıma girecek adama tabiki de anlaticam. Şuan çocuğa tam anlamıyla guvenmiyorken bu durumlada birlikte niyeti iyice karışırBen o güven hissini sizden de alamadım karşıdaki erkek kişisinden de , medeni durumunuzu özellikle saklama fikri bana hoş gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?